0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Pedig magyarul írtam... Egyik képernyőre kitetted, nem látszik. Hagyod ott, és még egy ilyen widgetet kiteszel egy másik képernyőre. A kettő közül az egyik (második) működni fog. Ekkor törlöd az elsőt, a másodikat pedig áthúzod arra a képernyőre, amelyikre eleve szeretted volna kitenni. Nálam így működött.
kicsit macerás a dolog de a fent leírt módon tényleg műkszik.
Sziasztok.Szerettem volna feltenni Bezke legújabb szerzeményét de már a második lépésnél elakad a dolog.Találkozott már valaki ilyennel?Tudnátok megoldást rá?Előre is köszi.
Re-partition-t nem állítunk be .pit fájl nélkül!
Próbáltam PIT file-al is. Ugyanaz a jelenség. Egyébként a leírásban és a linkelt 3 file-os RAR-ban sem szerepel PIT file.
Különben nagyon jó ez a rom. Viszont engem az akksi idő aggaszt egy kicsit. Reggel fél hétkor vettem le a töltőről és most van 20%on. Smseztem,meg neteztem. 3G-vel. Nem értem,pedig töben is írják,h jó az akksi idő.
Szedj le egy 512es pitet,linkeld be azt is és menni fog.Én tegnap este 8kor húztam le a töltőről.Maradt 100%-on.Most állok 88%-on úgy hogy a wifi be van kapcsolva.(Tehát 14 órája nem látott szuflát)
Akkor áruld már el,hogy mit csinaltál,h ilyen jól bírja. Hihihi közben észrevettem,hogy tegnap este óta maximumon hagytam a fényerőt...basszus,akkor lehet ezért
Ha nincs PIT fájl, akkor se kattintjuk be a re-partition-t. Próbáld 1.3-as Odinnal, ne az 1.7-essel.
Mint azt az előzőekben már írtam: próbáltam PIT file-al is! Samfirmware.com-ról szedtem le a PIT file-t és azt tallóztam be, plusz a 3 file-t amit Bezke linkelt az első oldalon.
Értem amit írsz. PIT file nélkül nem kattintottam be. Egyébként próbáltam 1.3-s, 1.7-s odinnal és most (ami a képen is látható) 1.82-vel. Ugyanaz.Most újra megpróbálom 1.3-l és PIT file-al.
Ha Win7-ed van akkor fontos, hogy rendszergazdaként indítsd el, különben nem fog menni. Illetve alaplapi USB-be legyen dugva. Esetleg próbáld meg másik USB-be dugni, hátha az a baja. Egyébként még mindig 1.3-as Odint ajánljuk, 1.7-es nem mindig működik.
aha ha .pit nélkül nem kattintottad be a re-part-ot akkor mért pont ott állt meg ,na ne viccelj már ga
Lágyan megkérdezném, hogy miután megoldódott a kérdés, és adcsyka mindenkinek megköszönte a segítséget, mi volt a célod ezzel a megjegyzéssel?
semmi az ég egy adta világon,de ha elba... valamit akkor legyen annyi a fejemhez kapok , hogy húúúú vazze de h...e vagyok én rontottam már el rom frissítést és álltam szerencsétlenül de ha valami az én fa...ágom volt akkor nem tagadtam legaui:de ha ezzel megbántottam valakit akkor bocs
BLN problémára van vkinek ötlete? Eddig úgy vettem észre, mindent jelez, kivéve, ha nem fogadott hívásom volt. Ez másnál is így működik? Mi lehet erre a megoldás?
Ha valakit érdekel:Dark Core 2.6 :Changelog 2.6:RAM now down to 337MB (should help HD Video Recording and some Video formats)Color Values back to what they were in DC2.4You are not allowed to view links. Register or Login