0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
na reszkess Bezke, most én is jövök
hello bro, welcome on board sajnos nekem ez is újra-újraindul, annak ellenére, hogy telepítés előtt mindent formatáltam, ami lehet.
Az energiagazdálkodás widget nekem még mindig nem megy. .
Reboot es menni fog. Nekem is ez volt.
Lehet utálni fogtok, de muszáj megkérdeznem. 3.1-re felraktam a 3.2 és nincs imeim. Gondoltam nem kell stock-al kezdenem. ötlet?
Sajna a BLN nekem sem müxik
Nem rég hívtak, utána meg amikor letettem befagyott a teló és újraindult... :/ Másnál nem jelentkezett ilyen?
nekem sms/hívás után tökéletes!csak sokszor van hogy vmi com.andorid.google.maps FC zik főleg játék közben... és idegesítő mert volt h befagaszott game-t és akkor egyszer volt restart
com.andorid.google.maps = Google MapsPróbáld lefrissíteni hátha akkor észhez tér.
igen tegnap nyomtam rá egy update-ot azóta ugytűnik jó rem az is marad erről vki vmit:"pdate is rec.ből megy,de ott nincsen format meg semmi(szóval minden marad nemkell TITANIUMozni ugye? )És az update-ben benne van ami a 3.0ban volt (menükben is lehet létrehozni mappákat stb...vagy itt is lehet? mert engem zavar h nemtok neki mit csinálni minden ott egy helyen van ABC sorrendben )"
sziasztok!gondolkodom a rom feltételében mert akksi problémáim vannak és azt szeretném megkérdezni hogy ez a rom ugyanúgy néz ki mint a JVH-s? illetve hogy milyen a lockscreen feloldó animáció? kicsit furcsa nekem az az összecsukódó animáció.amúgy klassz rom, gratulálok hozzá Bezke!+ bízom benne hogy ha nem szűnik meg az akksi problémám és felrakom ezt akkor megnő az üzemidő. JVH-sal jó volt, Titanium backuppal visszaraktam 70 alkalmazást és csak 10-12%-ot merült ami igazán nem rossz szerintem....