0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e valami csere konstrukció SGSI->SGSII upgrade-re Vagy marad az SGSI eladás és különbözettel befizetés SGSII-re? Egyébként szerintem sok külső változás nincs... pl.: a hátlapja nem is tetszik.
na de mennyit kell még aludni? szerintem én most olyan hülye leszek hogy ahogy megjelenik,futok szaladok megvenni jó drágán...(már az összes youtube videót megnéztem)tuti nem vagyok normális
Hidd el, én se vagyok az! De szerintem a megjelenésekor rögtön én még nem csapok le rá... nyáron mindenképpen be akarom szerezni, de azért 200k-s magyar indulóárat biztos nem adnék érte!
sokkal vékonyabb és hajlékonyabb a hátlapja, mint a GS-nek. ami nekem szerintem jobb lesz, mert már a 2. eredeti hátlapom repedt el a bekapcs gomb mellett.
ki nem néztem volna belőled, hogy ilyen erőszakos vagy... visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
igen. a romcserék miatt volt. hátlap le, hátlap fel. nem bírja. de most van egy ütős lila tapadós hátlapom, kicsit vastagabb az eredetinél. ez már csak kibírja.
szerintem szülimre én is megkapom....magamtól....abból nincs vita
sziasztok kb mikor várható a megjelenése, mondjuk a t-mobilnál? ott jár le hűség nemsokára
You are not allowed to view links. Register or Login
hát ez tényleg Most akkor melyiket???...Galaxy_9100.v.Galaxy_2011?
az nem 2magos !!!!!!!!
Pati, neked már Galaxy S II-d van? A profilodat olvasva láttam.
Most látom én is, de kis piszok nem is mondta Honnan szerezte be
nektek nem mondta, hogy a GS-t lecserélte?