Twitter hírek:
''Galaxy S II I9100 Europe, Africa and Asia market. I9103 US''
"Samsungs biggest problem at the moment is just Super Amoled and Super Amoled +."
"Samsungs biggest market is still Europe and Asia. This is why we think Samsung will bring his new Display to Europe, Asia and Africa."
"Samsung will bring also his I9103 later on the market for Europe, Asia and Africa. But they still planned I9100 first!"
"Super Amoled + is a big advertise point of the Galaxy S II."
emmost micsudi? olyan béna a fordító. valakiiii
1. Ezt én sem igazán értem. Szó van benne egy i9103-as modellről, valamint az USA-ról. Lehet, hogy ez lesz a GS II butított változata?
2. A Samsung legnagyobb problémája a S-AMOLED és a S-AMOLED+ kijelzőkkel van. Lehet, hogy a 9103-ba sima S-AMOLED, az i9000-be pedig S-A+ fog kerülni?
3. A Samsung legnagyobb piaca Európa és Ázsia (ezt eddig is sejthettük
). Ezért - a forrás szerint - vélhetően a Samsung az újabb kijelzőket (S-A+) Európába, Ázsiába és Afrikába fogja először importálni.
4. A Samsung az i9103-as modellt később Európában, Ázsiában és Afrikában is ki fogja adni, de elször az i9100 érkezésére kell számítani.
5. A Super-AMOLED + kijelző jó reklám az SGS II-nek - ezzel egyet is értek, hiszen minden bizonnyal megnöveli az eladhatóságát!
Ebből nem tudom, mit lehetne kihámozni. Lehet, hogy az USA-ba csak i9103-as modellt küldenej sima Super-AMOLED kijelzővel? Vagy lehet, hogy oda előbb ez a típus fog kerülni, az i9100 pedig később?