Én ezt mindet megértem, azonban ez csak egy vízió, valamint a 'kinek van hosszabb' verseny egy rész-állomása.
Az okostelefonokat vásárlók - merem állítani - kevesebb, mint egyszámjegyű százaléka gondolkodik abban, hogy a prezentációt az eddig jól bevált PC+Win+projector helyett 4,65"-os Android-alapon csinálja, HACSAK nem épp az erre képes készüléket akarja ezáltal promózni.
Legalábbis szerintem...
Ebben is igazad van.
De nézzük meg, melyik telefon az tudásban, amelyikre akár neked, akár nekem, akár egy jóval drágább iPhone tulajdonosának VALÓBAN szüksége van.
Problémám ott van, hogy már túl vagyunk a valóban szükséges dolgokon, nekem abszolút nem kell még az SGS2-nél nagyobb felbontású kijelző sem, mégis van, aki szerint kell, meg jobb az iPhone4 kijelzője. Na, ő biztos örül, hogy még nagyobb ppi elérhető már, így már avval sem kell fáradnia, hogy lebénázza a Samsung kijelzőgyártását.
Nekem pl. kell az SGS2 ereje és nagyobb memóriája, pedig ezen is van, aki értetlenkedik.
Most elegendő is, de később ez i változhat.
Ráadásul valóban, a csúcskészülékek inkább erőfitogtatások és most érzésem szerint a Samsung vad hajszába kezdett, mások szerint is tarolni akar. Amíg nem vesz fel egy már megismert és általam nem kívánt stílust, addig hajrá, tegyenek oda!
Anno engem lesöpörtek az első iPhone megjelenésekor, mikor mondtam, hogy én már akkor 640x480-as kijelzőn tolom fizikai billentyűzettel stb. Akkor is elvtelenül az iPhone-t kiáltották ki jobbnak, pedig nem volt az.
Valóban, mindig kell egy übertelefon, amit istenítenek, most majd láthatunk olyat, ami valóban az, nem csak ráfogják.