2024, 11 24, 18:34:37
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: GalaxyS 2 - Váróterem  (Megtekintve 224183 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
Re: Re: GalaxyS 2 - Váróterem
« Reply #1900 Dátum: 2011, 09 12, 18:15:14 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A Galaxy 1-et szerettem a 4-es képátlóval mert kicsit jobban láttam sima szemüvegben, mint az I900-as Omniát! Nem kellett mindenkor olvasóra cserélnem. :oops:
Az SGS2-őt ugyanezért még jobban szeretem, mivel még ritkábban kell szemcsit cserélnem!
A Galaxy note-ot még ennél is jobban fogom szeretni, mivel szinte már soha nem kell majd olvasóra váltanom az 5,3-as képátlóval! :D
És még mindig elfér abban a zsebben, amiben az SGS2!! :taps: A Tab már túl nagy! Próbáltam és nekem nem praktikus, ezért is nem vettem!
Én most úgy érzem, hogy nálam a praktikussági limit úgy 5.5-es képátmérő lehet! :hmm: Amennyiben egy "minden az egyben" gépben gondolkodom. Márpedig én ebben gondolkodom! :D
Ma voltam a Speedshopban, ott van a kiállítópult jobb szélén a Galaxy S 5.0-s.
Ha tudsz arra járni, menj be,  censored örészd meg kicsit, annál már csak fél centivel nagyobb a Note.
Szerintem túl nagy, de nagyon kíváncsi vagyok a Te véleményedre is.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #1901 Dátum: 2011, 09 12, 21:38:44 »
Ma voltam a Speedshopban, ott van a kiállítópult jobb szélén a Galaxy S 5.0-s.
Ha tudsz arra járni, menj be,  censored örészd meg kicsit, annál már csak fél centivel nagyobb a Note.
Jó, hogy mondod! Meg is fogdosom majd holnap asszem!  :D
De tudod, van itt az asztalomon egy nanopad, ami milliméterre olyan széles és magas, mint az 5,3-as lesz!! :D :D
Csak persze a vastagsága nem annyi, meg nyeklik-nyaklik, de a méretet ki tudom próbálni a tenyeremben!!
És  :ok: :ok:

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
Re: GalaxyS 2 - Váróterem
« Reply #1902 Dátum: 2011, 09 12, 23:24:48 »
És még ezeknek a sz*roknak is van piaca biztosan! :hmm:
Jézusatyaúristen!! Meg vannak az emberek bolondulva!!? :shock:

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1903 Dátum: 2011, 09 12, 23:52:43 »
És még ezeknek a sz*roknak is van piaca biztosan! :hmm:
Jézusatyaúristen!! Meg vannak az emberek bolondulva!!? :shock:
Ez biztos Kész átverés c. műsor :D
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #1904 Dátum: 2011, 09 12, 23:58:06 »
Ez biztos Kész átverés c. műsor :D
Próbáltam, de nem találtam racionális okot egy 9 és fél milliós egyszerű mobil telefon vásárlására! :hmm:
Bár lehet, én most érkeztem el saját szellemi korlátaimhoz. :oops:

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #1905 Dátum: 2011, 09 13, 11:46:49 »
Na most jöttem a Speedshop-ból. Megnéztem, amit mondtál és még mindig azt mondom, hogy nekem ez megfelel! :ok: Ennél nagyobb már tényleg nem, de ez nekem nagyon jól használható!  :taps:
Úgyhogy, indul a gyűjtés a Galaxy Note-ra! :D

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1906 Dátum: 2011, 09 13, 15:56:17 »
Na most jöttem a Speedshop-ból. Megnéztem, amit mondtál és még mindig azt mondom, hogy nekem ez megfelel! :ok: Ennél nagyobb már tényleg nem, de ez nekem nagyon jól használható!  :taps:
Úgyhogy, indul a gyűjtés a Galaxy Note-ra! :D
Ennél kb. 1 centivel lesz átlóban nagyobb a Note (5,0" vs. 5,3")
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Lupi1989

• Navigáció / Navigation: Navigon
  • PDA: Iphone 4S
  • PDA ROM: 4S
« Reply #1907 Dátum: 2011, 09 14, 21:45:19 »
Gondolkozok rajta, hogy eladom az s2-t... kaptam egy céges Ace-t, az S2 helyett meg vennék egy tab 10.1-et...
Szerintetek?
Persze attól is függ, mennyit kapnék érte :)
A2618-->3210-->3310-->3410-->3510i-->OT311-->x600-->c385-->3650-->ME75-->C65-->6101-->s700-->N70-->6288-->Samsung F480 -->Nokia 5800 --> Nokia N97 mini --> T-Mobile Pulse --> Nokia E72 --> Samsung Galaxy S --> Samsung Galaxy S II -->Samsung Galaxy Ace + Iphone 4S

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #1908 Dátum: 2011, 09 14, 21:58:36 »
Gondolkozok rajta, hogy eladom az s2-t... kaptam egy céges Ace-t, az S2 helyett meg vennék egy tab 10.1-et...
Szerintetek?
Persze attól is függ, mennyit kapnék érte :)
Mivel az SGS2 ugyanazt tudja, mint a Tab 10.1, nyilván a méretbeli különbség az egyetlen amit át kell gondolnod! :hmm:
Ja, meg a kamera felbontása!

Nem elérhető Lupi1989

« Reply #1909 Dátum: 2011, 09 15, 12:42:29 »
Szerintetek mennyiért lenne reális hirdetni mm az S2-t?Júniusi,karcmentes,T-mobile-os, ajándékba 2tok meg OTG :):)
A2618-->3210-->3310-->3410-->3510i-->OT311-->x600-->c385-->3650-->ME75-->C65-->6101-->s700-->N70-->6288-->Samsung F480 -->Nokia 5800 --> Nokia N97 mini --> T-Mobile Pulse --> Nokia E72 --> Samsung Galaxy S --> Samsung Galaxy S II -->Samsung Galaxy Ace + Iphone 4S

Nem elérhető rubi91

• PDA: Samsung Galaxy Note 3 / Note
  • PDA ROM: MK2 / ~
« Reply #1910 Dátum: 2011, 09 15, 14:50:32 »
Szerintetek mennyiért lenne reális hirdetni mm az S2-t?Júniusi,karcmentes,T-mobile-os, ajándékba 2tok meg OTG :):)

Nemtudom....de megkèrdeszhetem mièrt adod el..?

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #1911 Dátum: 2011, 09 15, 14:59:13 »
Nemtudom....de megkèrdeszhetem mièrt adod el..?
Olvass vissza, a 1907 hsz-be leírta  ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Lupi1989

« Reply #1912 Dátum: 2011, 09 15, 15:27:18 »
Olvass vissza, a 1907 hsz-be leírta  ;)
Hát igen :) a tab nagyon megfogott,  és ezért gondolom így..de majd meglátom :)

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #1913 Dátum: 2011, 09 16, 20:33:05 »
Próbáltam, de nem találtam racionális okot egy 9 és fél milliós egyszerű mobil telefon vásárlására! :hmm:
Bár lehet, én most érkeztem el saját szellemi korlátaimhoz. :oops:

Én hitelre vennék egyet, aztán rajtahagynám az árcédulát  :taps:

Sajnos, vannak olyanok, akik nem csak megvehetnek ilyesmit, de meg is veszik.
De nem matektanárok, az biztos.
Gyúrunk, vazze?
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #1914 Dátum: 2011, 09 16, 21:01:59 »
Én hitelre vennék egyet, aztán rajtahagynám az árcédulát  :taps:

Sajnos, vannak olyanok, akik nem csak megvehetnek ilyesmit, de meg is veszik.
De nem matektanárok, az biztos.
Gyúrunk, vazze?

Igen, vannak olyanok. Szerintem azok az emberek már kínlódnak. Nem tudják már nagy unalmukban, hogy mire költsék a pénzüket. Vagyonban gazdagok, egyébként meg nagyon nem. Tisztelet a kivételnek.

Nem elérhető gyu456

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo Nextgen
« Reply #1915 Dátum: 2011, 09 17, 15:58:06 »
Ha sok pénzem lenne nem is tudom melyiket venném meg. SGS 2 LTE vagy a SG Note  :D

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #1916 Dátum: 2011, 09 17, 16:16:47 »
Ha sok pénzem lenne nem is tudom melyiket venném meg. SGS 2 LTE vagy a SG Note  :D

vagy a Samsung Corporation-t! :D ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #1917 Dátum: 2011, 09 17, 17:32:22 »
SGS III

"- The specifications for the SGSIII are of course subject to change, but are Samsung-developed 2.0GHz quad-core CPU (no codename given), 1.5gb RAM, 32gb internal memory (with sd card slot), and a 4.65 inch screen. A new display called Super AMOLED III is being developed specifically for the phone (SGS had Super AMOLED, SGS II had Super AMOLED Plus, SGS III has Super AMOLED III) with 1280x1024 resolution, giving the phone a ppi of 352, which they emphasized that a 352ppi will make it the highest ppi mobile phone.

- The reason for no demo phone was that the screen technology was still in the final stages of design and production of them have not started.

- The device is 9mm thick, has a metal and glass body (a really clean, shiny look to it in the pictures), has a 2250mAh battery, 10 megapixel camera and is capable of shooting 1080p video at 60 frames per second.

- The phone will come with an inbuilt NFC chip.

- The phone will have Androids latest Ice Cream Sandwich software and an all new TouchWiz 5 which has been in co-development with Google during the development of the Galaxy Nexus, so according to the Samsung representatives, it isn’t as “intrusive to Android” as previous TouchWiz versions were. It seems TouchWiz will play a minor role and only have little improvements to ICS. It won’t control the user experience.

- One of the reasons why they’re not going with a full TouchWiz experience is for a few reasons, one being that the ICS experience is very user friendly already and also it will also Samsung to update software on their phones at a faster rate than they have in the past.

- Price wasn’t revealed, but for all the specs of the phone, I’m guessing it’ll be very expensive."

:taps: :ok:

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #1918 Dátum: 2011, 09 17, 17:38:06 »
SGS III

"- The specifications for the SGSIII are of course subject to change, but are Samsung-developed 2.0GHz quad-core CPU (no codename given), 1.5gb RAM, 32gb internal memory (with sd card slot), and a 4.65 inch screen. A new display called Super AMOLED III is being developed specifically for the phone (SGS had Super AMOLED, SGS II had Super AMOLED Plus, SGS III has Super AMOLED III) with 1280x1024 resolution, giving the phone a ppi of 352, which they emphasized that a 352ppi will make it the highest ppi mobile phone."

WÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!  :shock:
Emmán döfi, kíváncsi leszek rá.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1919 Dátum: 2011, 09 17, 17:41:01 »
SGS III

"- The specifications for the SGSIII are of course subject to change, but are Samsung-developed 2.0GHz quad-core CPU (no codename given), 1.5gb RAM, 32gb internal memory (with sd card slot), and a 4.65 inch screen. A new display called Super AMOLED III is being developed specifically for the phone (SGS had Super AMOLED, SGS II had Super AMOLED Plus, SGS III has Super AMOLED III) with 1280x1024 resolution, giving the phone a ppi of 352, which they emphasized that a 352ppi will make it the highest ppi mobile phone.

- The reason for no demo phone was that the screen technology was still in the final stages of design and production of them have not started.

- The device is 9mm thick, has a metal and glass body (a really clean, shiny look to it in the pictures), has a 2250mAh battery, 10 megapixel camera and is capable of shooting 1080p video at 60 frames per second.

- The phone will come with an inbuilt NFC chip.

- The phone will have Androids latest Ice Cream Sandwich software and an all new TouchWiz 5 which has been in co-development with Google during the development of the Galaxy Nexus, so according to the Samsung representatives, it isn’t as “intrusive to Android” as previous TouchWiz versions were. It seems TouchWiz will play a minor role and only have little improvements to ICS. It won’t control the user experience.

- One of the reasons why they’re not going with a full TouchWiz experience is for a few reasons, one being that the ICS experience is very user friendly already and also it will also Samsung to update software on their phones at a faster rate than they have in the past.

- Price wasn’t revealed, but for all the specs of the phone, I’m guessing it’ll be very expensive."

Valaki megmondja/elmagyarázza nekem, hogy mi a mókusfarkának egy mobiltelefonba 4magos 2,0 GHz-es processzor???
És hogy mit érünk egy 2.250 mAh-s akksival egy ekkora felbontású kijelzőhöz és egy ennyire brutális processzorhoz...

Ne feledjük, hogy az Apple negyedekkora HW-vel mekkorát tudott alakítani felhasználói élményben az iP4-gyel TAVALY nyáron...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető le_vente

« Reply #1920 Dátum: 2011, 09 17, 18:10:28 »
Valaki megmondja/elmagyarázza nekem, hogy mi a mókusfarkának egy mobiltelefonba 4magos 2,0 GHz-es processzor???
És hogy mit érünk egy 2.250 mAh-s akksival egy ekkora felbontású kijelzőhöz és egy ennyire brutális processzorhoz...

Ne feledjük, hogy az Apple negyedekkora HW-vel mekkorát tudott alakítani felhasználói élményben az iP4-gyel TAVALY nyáron...

Valahol igazad van, bár nézd meg, mennyire fikázzák még az SGS2-t is az elvakult almások, nem a normálisak persze.
Ezen keressenek fogódzót, tessék, Advanced-Super-Retina-Ultra-Plus-FullDoubleTripleQuadHD-Enhanced-Stupidity-Version-Universum-Edition.   :taps:
Erre tessék azt mondani, hogy nem gyors, erre is az lesz, hogy gagyi műanyag?
Valamint az ára is vonzóvá teszi majd még sznoboknak is.

Szerintem...

De, ha azt nézzük, hogy egy ilyen cucc már egy notit kiválthatna, kikapod zsebből, csatlakoztatsz egeret, billentyűzetet, meg egy moncsit és kész. Egérből én most használok a notihoz egy ICON7 Twister Evolution-t, kis helyen elfér összecsukva, prezenter is egyben.

Szerintem már erre gyúrnak, én nyitott vagyok rá, mert a mostani i5-ös notimat SSD-vel szerelve még nem tudnám nélkülözni. Összehajtható és igen vékony, sőt átlátszó OLED kijelzők már vannak, sőt a projektor is sok éves ötlet, amit az iPhone5-be álmodott bele manapság valaki.

Képzelj el egy előadót, aki ennyit visz magával egy pici táskában: SGS III, egy egér, egy BT kivetítős billentyű (az is régi és meglévő dolog). Megérkezik az előadásra, vezeték nélkül csatlakozik a rendszerre, mondjuk a kivetítőre is és mehet az előadás. Ez még egy női retikülben is simán elfér.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1921 Dátum: 2011, 09 17, 18:31:17 »

Valahol igazad van, bár nézd meg, mennyire fikázzák még az SGS2-t is az elvakult almások, nem a normálisak persze.
Ezen keressenek fogódzót, tessék, Advanced-Super-Retina-Ultra-Plus-FullDoubleTripleQuadHD-Enhanced-Stupidity-Version-Universum-Edition.   :taps:
Erre tessék azt mondani, hogy nem gyors, erre is az lesz, hogy gagyi műanyag?
Valamint az ára is vonzóvá teszi majd még sznoboknak is.

Szerintem...

De, ha azt nézzük, hogy egy ilyen cucc már egy notit kiválthatna, kikapod zsebből, csatlakoztatsz egeret, billentyűzetet, meg egy moncsit és kész. Egérből én most használok a notihoz egy ICON7 Twister Evolution-t, kis helyen elfér összecsukva, prezenter is egyben.

Szerintem már erre gyúrnak, én nyitott vagyok rá, mert a mostani i5-ös notimat SSD-vel szerelve még nem tudnám nélkülözni. Összehajtható és igen vékony, sőt átlátszó OLED kijelzők már vannak, sőt a projektor is sok éves ötlet, amit az iPhone5-be álmodott bele manapság valaki.

Képzelj el egy előadót, aki ennyit visz magával egy pici táskában: SGS III, egy egér, egy BT kivetítős billentyű (az is régi és meglévő dolog). Megérkezik az előadásra, vezeték nélkül csatlakozik a rendszerre, mondjuk a kivetítőre is és mehet az előadás. Ez még egy női retikülben is simán elfér.
Én ezt mindet megértem, azonban ez csak egy vízió, valamint a 'kinek van hosszabb' verseny egy rész-állomása.

Az okostelefonokat vásárlók - merem állítani - kevesebb, mint egyszámjegyű százaléka gondolkodik abban, hogy a prezentációt az eddig jól bevált PC+Win+projector helyett 4,65"-os Android-alapon csinálja, HACSAK nem épp az erre képes készüléket akarja ezáltal promózni.
Legalábbis szerintem...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető le_vente

« Reply #1922 Dátum: 2011, 09 17, 18:52:58 »
Én ezt mindet megértem, azonban ez csak egy vízió, valamint a 'kinek van hosszabb' verseny egy rész-állomása.

Az okostelefonokat vásárlók - merem állítani - kevesebb, mint egyszámjegyű százaléka gondolkodik abban, hogy a prezentációt az eddig jól bevált PC+Win+projector helyett 4,65"-os Android-alapon csinálja, HACSAK nem épp az erre képes készüléket akarja ezáltal promózni.
Legalábbis szerintem...

Ebben is igazad van.

De nézzük meg, melyik telefon az tudásban, amelyikre akár neked, akár nekem, akár egy jóval drágább iPhone tulajdonosának VALÓBAN szüksége van.

Problémám ott van, hogy már túl vagyunk a valóban szükséges dolgokon, nekem abszolút nem kell még az SGS2-nél nagyobb felbontású kijelző sem, mégis van, aki szerint kell, meg jobb az iPhone4 kijelzője. Na, ő biztos örül, hogy még nagyobb ppi elérhető már, így már avval sem kell fáradnia, hogy lebénázza a Samsung kijelzőgyártását.

Nekem pl. kell az SGS2 ereje és nagyobb memóriája, pedig ezen is van, aki értetlenkedik.
Most elegendő is, de később ez i változhat.
Ráadásul valóban, a csúcskészülékek inkább erőfitogtatások és most érzésem szerint a Samsung vad hajszába kezdett, mások szerint is tarolni akar. Amíg nem vesz fel egy már megismert és általam nem kívánt stílust, addig hajrá, tegyenek oda!

Anno engem lesöpörtek az első iPhone megjelenésekor, mikor mondtam, hogy én már akkor 640x480-as kijelzőn tolom fizikai billentyűzettel stb. Akkor is elvtelenül az iPhone-t kiáltották ki jobbnak, pedig nem volt az.

Valóban, mindig kell egy übertelefon, amit istenítenek, most majd láthatunk olyat, ami valóban az, nem csak ráfogják.

horizotya

• Vendég
« Reply #1923 Dátum: 2011, 09 17, 19:24:25 »
SGS III

Nekem az a véleményem hogy igazából az SGS2-re sem készülnek még olyan alkalmazások amelyeket igazán ki tudná használni a készülék tudása, ettől még azért több rejlik az SGS2-be ....

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1924 Dátum: 2011, 09 17, 21:53:13 »
Nekem az a véleményem hogy igazából az SGS2-re sem készülnek még olyan alkalmazások amelyeket igazán ki tudná használni a készülék tudása, ettől még azért több rejlik az SGS2-be ....
Bizony így van...
Sir Winston Churchill