2024, 11 28, 17:02:12
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: GalaxyS 2 - Váróterem  (Megtekintve 224442 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: Re: GalaxyS 2 - Váróterem
« Reply #1825 Dátum: 2011, 08 15, 08:48:52 »
You are not allowed to view links. Register or Login
És nem javítják garban...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Miért nem, ha azt mondják rá, hogy 1 méterig vízálló?

Nem elérhető VeszkaGSM

• Navigáció / Navigation: SGS II.
  • PDA: I9300 GalaxyS III.
  • PDA ROM: Gyári..még..
« Reply #1826 Dátum: 2011, 08 15, 09:28:29 »
Na ez egy igen jó kérdés. Nem rendeltetés szerű használat .. :D

Már 3db járt nálam aminek ezzel vonták meg a gariját. Szokás szerint sennkinek nincs pénze, energiája utána menni a fogy.véd.-nél ennek.
Nagy gáz, kis szerencse!

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: Re: Re: GalaxyS 2 - Váróterem
« Reply #1827 Dátum: 2011, 08 15, 11:35:20 »
Na ez egy igen jó kérdés. Nem rendeltetés szerű használat .. :D

Már 3db járt nálam aminek ezzel vonták meg a gariját. Szokás szerint sennkinek nincs pénze, energiája utána menni a fogy.véd.-nél ennek.

Ha úgy hirdetik és adják el, hogy 1 méterig vízálló, akkor meg kellene javítani. Az egy más kérdés, hogy esetleg mélyebb vízben volt-e a készülék. Mindenesetre én akkor sem vinném vízbe, ha azt mondják róla, hogy 10 méterig vízálló...

Lacus_

• Vendég
Re: Re: Re: GalaxyS 2 - Váróterem
« Reply #1828 Dátum: 2011, 08 15, 11:55:32 »
Ha úgy hirdetik és adják el, hogy 1 méterig vízálló, akkor meg kellene javítani. Az egy más kérdés, hogy esetleg mélyebb vízben volt-e a készülék. Mindenesetre én akkor sem vinném vízbe, ha azt mondják róla, hogy 10 méterig vízálló...
És tegyük hozzá hogy mennyi ideig volt vízbe mert az se mind1 :hmm: :hmm:
Rakhatom 10cm-es vízbe órákig is ;) :D :D :D
Az nincs odaírva hogy mennyi ideíg lehet vízbe, ez olyan mikor a csizma használati utasítására az van írva hogy víz nem érheti, a hó micsoda :hmm: :D :D

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #1829 Dátum: 2011, 08 15, 12:44:01 »
Pontosan hol írják ezt le?

Én úgy tudom, You are not allowed to view links. Register or Login-es a minősítése.
Ez azt jelenti, hogy rövid ideig (rövid = <30 sec) max. 1 méteres víznyomásnak ellenáll.
Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy esőben biztosan nem kell félni tőle, hogy beázik, akárhogy is veri az eső, mert nincs víznyomás).
De hogy valaki, mint egy vízálló órával, bemenjen vele úszni (akkor is, ha csak a vízfelszín közvetlen közelében marad a készülék), az a tulajdonos részéről meggondolatlanság. Szerintem.

Természetesen kizárólag gyári új(szerű) állapotban. Minden esés, nyomódás, deformálódás (pl. zsebben, leülve), használati kopásból eredő elhasználódás csökkenti, akár meg is szüntetheti a védelmet.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető VeszkaGSM

• Navigáció / Navigation: SGS II.
  • PDA: I9300 GalaxyS III.
  • PDA ROM: Gyári..még..
« Reply #1830 Dátum: 2011, 08 15, 12:46:09 »
Pontosan hol írják ezt le?

Én úgy tudom, You are not allowed to view links. Register or Login-es a minősítése.
Ez azt jelenti, hogy rövid ideig (rövid = <30 sec) max. 1 méteres víznyomásnak ellenáll.
Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy esőben biztosan nem kell félni tőle, hogy beázik, akárhogy is veri az eső, mert nincs víznyomás).
De hogy valaki, mint egy vízálló órával, bemenjen vele úszni (akkor is, ha csak a vízfelszín közvetlen közelében marad a készülék), az a tulajdonos részéről meggondolatlanság. Szerintem.

Természetesen kizárólag gyári új(szerű) állapotban. Minden esés, nyomódás, deformálódás (pl. zsebben, leülve), használati kopásból eredő elhasználódás csökkenti, akár meg is szüntetheti a védelmet.

Defy topic.
Amúgy 100%ig igazad van :)
Nagy gáz, kis szerencse!

Nem elérhető Caaabi

• PDA: HTC ONE
Re: GalaxyS 2 - Váróterem
« Reply #1831 Dátum: 2011, 08 19, 12:53:19 »
sziasztok, a véleményeteket szeretném kikérni, ugyanis találtam egy jó ajánlatot a Best Mobil nevezetű boltban, ahol az S2-t ugy adják hogy ugyan szolgáltatótól, de valami mobilboxban kifüggetlenitik ahol ha ugyvan vissza is tudják zárni és ezt elvileg a samsungnál csinálják vagymi és úgy lenne 110e 2 év szolgáltatói garanciával tán...valamint a HD 2.-met is beszámítaná 60ba. Vélemények ?

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #1832 Dátum: 2011, 08 19, 16:36:47 »
 :hmm: Nem rossz...

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1833 Dátum: 2011, 08 19, 16:38:40 »
sziasztok, a véleményeteket szeretném kikérni, ugyanis találtam egy jó ajánlatot a Best Mobil nevezetű boltban, ahol az S2-t ugy adják hogy ugyan szolgáltatótól, de valami mobilboxban kifüggetlenitik ahol ha ugyvan vissza is tudják zárni és ezt elvileg a samsungnál csinálják vagymi és úgy lenne 110e 2 év szolgáltatói garanciával tán...valamint a HD 2.-met is beszámítaná 60ba. Vélemények ?
Nézd, tudtommal pre-paid konstrukcióban nem adják az SGS2-t egyik szolgáltatónál sem.
Magyarul ha függő, akkor ahhoz előfizetés tartozik. Amely előfizetést illik fizetni, mert ha nem, akkor 3 hónap múlva IMEI-alapú tiltás következik.
Mivel Te az előfizetést nem kapod meg, nem is tudod (nem is akarod) fizetni, így a telefonod működőképessége annak a kezében van, aki megvette a készüléket, amit eladnak Neked.
Ha ő nem fizeti, akkor 90 nap múlva már nem fog tudni hálóra állni a készüléked.

Ezt tudnod kell, ha kéz alól előfizetéses készüléket vásárolsz.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Bala

« Reply #1834 Dátum: 2011, 08 19, 16:50:22 »
Nézd, tudtommal pre-paid konstrukcióban nem adják az SGS2-t egyik szolgáltatónál sem.
Magyarul ha függő, akkor ahhoz előfizetés tartozik. Amely előfizetést illik fizetni, mert ha nem, akkor 3 hónap múlva IMEI-alapú tiltás következik.
Mivel Te az előfizetést nem kapod meg, nem is tudod (nem is akarod) fizetni, így a telefonod működőképessége annak a kezében van, aki megvette a készüléket, amit eladnak Neked.
Ha ő nem fizeti, akkor 90 nap múlva már nem fog tudni hálóra állni a készüléked.

Telenor kártyás: 149.990.-
T-Mobil kártyás: 154.990.-
Vodafone kártyás: 148.310.-

Nem elérhető rubi91

• PDA: Samsung Galaxy Note 3 / Note
  • PDA ROM: MK2 / ~
« Reply #1835 Dátum: 2011, 08 19, 17:38:13 »
 :hmm: Nem rossz...

Első háromból gyúrhatnának  1et..!!!! Hol van így a zászló éés  a hajó ??

Nem elérhető Caaabi

« Reply #1836 Dátum: 2011, 08 19, 20:24:36 »

MOndjuk annyi hogy ez rendes telefonos kereskedés, tehát mielött megvásárolnám a telefont akkor ezeket meg fogom említeni és kérdőre vonom a palit hogy smint van ez akkor aztán meglátjuk :) köszönöm a segítséget =)

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1837 Dátum: 2011, 08 19, 21:45:23 »
Telenor kártyás: 149.990.-
T-Mobil kártyás: 154.990.-
Vodafone kártyás: 148.310.-
OK, pontatlanul fogalmaztam, kimaradt egy ennyiért szó.

De azért számolgatni lehetett volna, abból esetleg kiderült volna, hogy nem hülye vagyok, csak figyelmetlen...

Légyszi írd ide a három közül melyiket lehet eladni 110e Ft-ért újként(!), ráadásul függetlenítve (ami szintén nincs ingyen).
Ja, és azt is, hogy ki fizeti készülékenként a legalább 38e Ft-os veszteséget! :)
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1838 Dátum: 2011, 08 19, 21:59:57 »
MOndjuk annyi hogy ez rendes telefonos kereskedés, tehát mielött megvásárolnám a telefont akkor ezeket meg fogom említeni és kérdőre vonom a palit hogy smint van ez akkor aztán meglátjuk :) köszönöm a segítséget =)
Tehát új, (valaki által) előfizetéssel vásárolt készüléket adnak, akár kifüggetlenítve is.
Értem...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Bala

« Reply #1839 Dátum: 2011, 08 20, 14:01:31 »
[20/08][Kitchen][KH3 Beta][Open Beta][v4]
 :taps:

Nem elérhető newl

• PDA: Samsung Galaxy S4 I9505
  • PDA ROM: I9505XXUGNG8 - Android 4.4.2
« Reply #1840 Dátum: 2011, 08 20, 14:07:33 »

én nemrég vettem a t-mobile-nál 2 év garival, 2 év hűséggel és 118e volt. beszámítottak párezer aranykártyás pontot, de ha nem, még akkor is kb. 10e-rel kerül többe és akkor a saját kezedben van a készülék minden hozzáférése és nem függesz másoktól.
és lehet részletre is venni 0% kamattal, ha egyszerre nincs annyi pénzed. egy ilyen drága készüléknél én nem mennék fű alá vásárolni, akármilyen bolt is az. de ez csak az én elővigyázatosságom és kényelmem hosszú távra. a döntés a tiéd.

Nem elérhető Bala

« Reply #1841 Dátum: 2011, 08 20, 14:31:25 »
OK, pontatlanul fogalmaztam, kimaradt egy ennyiért szó.

De azért számolgatni lehetett volna, abból esetleg kiderült volna, hogy nem hülye vagyok, csak figyelmetlen...

Légyszi írd ide a három közül melyiket lehet eladni 110e Ft-ért újként(!), ráadásul függetlenítve (ami szintén nincs ingyen).
Ja, és azt is, hogy ki fizeti készülékenként a legalább 38e Ft-os veszteséget! :)
Ez egy nagyon jó kérdés, nem tudom. Alapból nem kell nekem függő készülék, inkább drágább legyen, de gyári független. (Ez 169.990.- volt)

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1842 Dátum: 2011, 08 20, 14:39:24 »
Ez egy nagyon jó kérdés, nem tudom. Alapból nem kell nekem függő készülék, inkább drágább legyen, de gyári független. (Ez 169.990.- volt)
Na szóval nekem nem a "rendes mobiltelefonos kereskedő" jut eszembe ennyi infó után. :)

Nekem sem szokásom függőt venni, az SGS2-t 153e-ért vettem (24+2 hónap) gyári garival.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Bala

« Reply #1843 Dátum: 2011, 08 20, 15:04:24 »
Na szóval nekem nem a "rendes mobiltelefonos kereskedő" jut eszembe ennyi infó után. :)

Nekem sem szokásom függőt venni, az SGS2-t 153e-ért vettem (24+2 hónap) gyári garival.
  :ok:

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1844 Dátum: 2011, 08 20, 17:17:57 »
[20/08][Kitchen][KH3 Beta][Open Beta][v4]
 :taps:
Naa, csak beindul már a DOC konyha! Annyira lehervasztó volt a Coming Soon felirat hónapokon keresztül...
A sima SGS-nél épp Maintenance van, lehet, hogy alakul valami? :)
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Caaabi

« Reply #1845 Dátum: 2011, 08 20, 22:22:23 »
Ennyi infó után ténylegelgondolkodik az ember.. nos akkor ha kiscsit feljebb emeljük a lécet akkor amit pl You are not allowed to view links. Register or Login itt árulnak arról vélemények ?

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1846 Dátum: 2011, 08 20, 22:36:14 »
Ennyi infó után ténylegelgondolkodik az ember.. nos akkor ha kiscsit feljebb emeljük a lécet akkor amit pl You are not allowed to view links. Register or Login itt árulnak arról vélemények ?
Nem reklám.
XXL, GSMLine, 220V.

És KIZÁRÓLAG 24 havi GYÁRI garanciával szabad megvenni, Samsung garanciajeggyel!!!!
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Bala

« Reply #1847 Dátum: 2011, 08 21, 01:04:20 »
Naa, csak beindul már a DOC konyha! Annyira lehervasztó volt a Coming Soon felirat hónapokon keresztül...
A sima SGS-nél épp Maintenance van, lehet, hogy alakul valami? :)
Remélem én is, hogy nemsokára nagyüzemben működik a konyha.  :taps: :ok:

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #1848 Dátum: 2011, 08 21, 05:13:50 »
Szintén nem reklám, de én itt vettem 2 év samu garival, szerintem jó áron van:

Nem elérhető Caaabi

« Reply #1849 Dátum: 2011, 08 21, 10:53:13 »
köszönöm a jótanácsokat, remélem minél előbb megtudom vásárolni a készüléket és együtt tuningolhatjuk a kicsikét :) Mellesleg HTC HD2 nem érdekelne valakit ?