2024, 11 25, 02:56:20
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: GalaxyS 2 - Váróterem  (Megtekintve 224223 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
Re: GalaxyS 2 - Váróterem
« Reply #1775 Dátum: 2011, 07 30, 09:50:45 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hát igen, szeretnék. Szeptemberben egyelőre úgy van, hogy megyek egy időre az USA-ba.Most itthon ezért nem tudom megvenni. Nem hiszem hogy kibirom nélküle, amig hazajövök.Ahogy olvasom a fórumot egyre jobban hiányzik.Reiben, szerinted a leirásából meg tudom kint állapítani, hogy tudok-e rárakni főzött romot?
Üdv.
Én azt mondom, bár teljesen józan paraszt ésszel és semmi utána olvasás nincs benne, hogy az ottani mobil hálózati frekvencia miatt lehet kicsit mókolni kell a droidon. Ez viszont nem jelenti azt h itthon nem tudod rátenni az EU-s ROM-t, de azért én ennek jobban utána olvasnék és várd meg míg valóban egy hozzá értő mondja ezt. Feleslegesen ne adj ki 100k-t, me mehetsz vissza USA-ba a telefont használni :D

Nem elérhető baki1

• Android in the future
  • Navigáció / Navigation: IGO Primo 2.4
  • PDA: Omnia II, SGS 2, SGS 4-I9505
  • PDA ROM: NXXJJ1 Rapid Sense/XEHJG5/4.2.2 TMHMH7
« Reply #1776 Dátum: 2011, 07 30, 12:36:59 »
Én azt mondom, bár teljesen józan paraszt ésszel és semmi utána olvasás nincs benne, hogy az ottani mobil hálózati frekvencia miatt lehet kicsit mókolni kell a droidon. Ez viszont nem jelenti azt h itthon nem tudod rátenni az EU-s ROM-t, de azért én ennek jobban utána olvasnék és várd meg míg valóban egy hozzá értő mondja ezt. Feleslegesen ne adj ki 100k-t, me mehetsz vissza USA-ba a telefont használni :D

Köszi.Akkor elvileg ha a frekvenciák stimmelnek, akkor jó lesz talán.Ha megjelenik kint utánanézek. :ok:

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #1777 Dátum: 2011, 07 30, 13:07:27 »
Köszi.Akkor elvileg ha a frekvenciák stimmelnek, akkor jó lesz talán.Ha megjelenik kint utánanézek. :ok:
Beszélgetés szempontjából valószínűleg nem lesz problémád, mert minden SGS2 alapból 4normás (850/900/1800/1900 MHz)
Elvileg a GPRS is 4normás a készülékben alapból, de a szolgáltató tilthat bizonyos frekvenciákat.

Elképzelhető, hogy a beszélgetési frekvenciák is korlátozva vannak (letiltva a 900/1800), de ezek valahogyan csak feloldhatók, HW-s eltérésre utaló jeleket nem találtam egyetlen leírásban sem.

Ami a legkevésbé valószínű, az az, hogy a magyar nyelvű ROM rá fog menni (persze arra gondolok, hogy működni is fog, 100%-osan). De még az is lehet, hogy arra is van megoldás.

Én biztosan nem vennék kint ilyet, mert nem tudják annyival olcsóbban adni, hogy 01-s IMEI-vel, garancia nélkül, alapból mókolt szoftverrel használjam.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #1778 Dátum: 2011, 07 30, 16:12:52 »
.....

Én biztosan nem vennék kint ilyet, mert nem tudják annyival olcsóbban adni, hogy 01-s IMEI-vel, garancia nélkül, alapból mókolt szoftverrel használjam.
Hát igen, ha vmit használunk az el is romlik, szal nem tudom mennyire jó ötlet kintről vásárolni. Ezt már döntse el Ő, mindenesetre én sem vennék kintről és 1 hónap ide vagy oda, megér annyit h itthon vásárold meg samu garanciával. Addigra megint zuhan vagy 10k-t az ára :hmm:

Lacus_

• Vendég
« Reply #1779 Dátum: 2011, 07 30, 16:16:58 »
Hát igen, ha vmit használunk az el is romlik, szal nem tudom mennyire jó ötlet kintről vásárolni. Ezt már döntse el Ő, mindenesetre én sem vennék kintről és 1 hónap ide vagy oda, megér annyit h itthon vásárold meg samu garanciával. Addigra megint zuhan vagy 10k-t az ára :hmm:
Igen mert ha kap is garit rá nem EU-sat hanem amcsit, azzal meg kitörölheti a hátsóját ;)

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1780 Dátum: 2011, 07 30, 16:45:30 »
Na, pontosan ezekre gondoltam...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető baki1

• Android in the future
« Reply #1781 Dátum: 2011, 07 31, 07:41:46 »
Beszélgetés szempontjából valószínűleg nem lesz problémád, mert minden SGS2 alapból 4normás (850/900/1800/1900 MHz)
Elvileg a GPRS is 4normás a készülékben alapból, de a szolgáltató tilthat bizonyos frekvenciákat.

Elképzelhető, hogy a beszélgetési frekvenciák is korlátozva vannak (letiltva a 900/1800), de ezek valahogyan csak feloldhatók, HW-s eltérésre utaló jeleket nem találtam egyetlen leírásban sem.

Ami a legkevésbé valószínű, az az, hogy a magyar nyelvű ROM rá fog menni (persze arra gondolok, hogy működni is fog, 100%-osan). De még az is lehet, hogy arra is van megoldás.

Hát igen.Imádom ezt a fórumot.Amikor nem gondol vmit végig szakértő szemmel az ember, simán el tudjátok magyarázni az érveket. Kivárom.Még egyszer köszönöm mindenkinek a tanácsokat megfogadom.

nefes

• Vendég
« Reply #1782 Dátum: 2011, 07 31, 14:00:17 »
Tud esetleg arról vki vmit, hogy az USA-ban megjelenő kütyü mennyivel különbözik az eu-tól? Na meg hogy lehetne-e rárakni eu-s romot.Mert a samfrimware-n külön van hozzá rom. :shock:

Semmiben nem kulonbozik, nyugodtan vedd meg. Egyedul az azsiai piacra adnak ki mas hardwert alltalaban, de annak mas a tipusszama is. Az EUs romot meg siman ratudod tenni.

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
« Reply #1783 Dátum: 2011, 07 31, 14:14:07 »
Semmiben nem kulonbozik, nyugodtan vedd meg. Egyedul az azsiai piacra adnak ki mas hardwert alltalaban, de annak mas a tipusszama is. Az EUs romot meg siman ratudod tenni.
Ne írj neki butaságokat, már lebeszéltük róla :D.
Vegye csak meg itthon samu garanciával és élvezze azt magyar ROM-al mókolás nélkül ;)

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1784 Dátum: 2011, 07 31, 14:14:26 »
Akkor a garanciára mondj még valami bíztatót neki! :)
Meg valamit az AT&T által alkalmazott frekvenciazár feloldásáról, hogy hogyan kell...
Sir Winston Churchill

nefes

• Vendég
« Reply #1785 Dátum: 2011, 07 31, 20:11:46 »
Meg valamit az AT&T által alkalmazott frekvenciazár feloldásáról, hogy hogyan kell...

Milyen frekvencia zarrol beszelsz? Mivel USAban a 850Mhz-es es az 1900Mhz-es savot hasznaljak attol nem fogjak lezarni egy quad bandos keszulekben a tobbit. Persze majd USA roamingolo baratunk emiatt nem tudja hasznalni europaban a mobiljat :DDDDDDDDDDD mivel nalunk viszont ezeket a frekvenciakat nem hasznaljak ;)
Ekkora suletlenseget, mar ne is haragudj meg!  :taps: :D :taps:

nefes

• Vendég
« Reply #1786 Dátum: 2011, 07 31, 20:13:56 »

Ezt meg neki kell eldontenie, hogy megeri e neki! De samsung ha nem tevedek vilag garanciat ad szinten, ami barmelyik samsung kepviseletnel ervinyesitheto! Azt meg ugye tudjuk, ROMolas eleve veszelyezteti a garanciat ;) Tehat vegul is mindegy hol veszi!

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1787 Dátum: 2011, 07 31, 20:31:49 »
Milyen frekvencia zarrol beszelsz? Mivel USAban a 850Mhz-es es az 1900Mhz-es savot hasznaljak attol nem fogjak lezarni egy quad bandos keszulekben a tobbit. Persze majd USA roamingolo baratunk emiatt nem tudja hasznalni europaban a mobiljat :DDDDDDDDDDD mivel nalunk viszont ezeket a frekvenciakat nem hasznaljak ;)
Ekkora suletlenseget, mar ne is haragudj meg!  :taps: :D :taps:
Nem haragszom.
Majd ha Te is utánaolvasol, ESETLEG visszajössz elnézést kérni, mert túl felületes infók alapján dorongoltál le valakit.
Ha nem, nem.
De harag nincs.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1788 Dátum: 2011, 07 31, 20:39:00 »
Ezt meg neki kell eldontenie, hogy megeri e neki! De samsung ha nem tevedek vilag garanciat ad szinten, ami barmelyik samsung kepviseletnel ervinyesitheto! Azt meg ugye tudjuk, ROMolas eleve veszelyezteti a garanciat ;) Tehat vegul is mindegy hol veszi!
Igen, neki kell eldönteni.
Egyetértünk...

Én nem tudok róla, hogy világgari lenne rá.
Sir Winston Churchill

nefes

• Vendég
« Reply #1789 Dátum: 2011, 07 31, 23:22:04 »
Nem haragszom.
Majd ha Te is utánaolvasol, ESETLEG visszajössz elnézést kérni, mert túl felületes infók alapján dorongoltál le valakit.
Ha nem, nem.
De harag nincs.

Nem olvasok utana, mert elso hallasra is suletlenseg, mar ne is haragudj. Szerinted akkor mit szolna ehhez az a sok amerikai aki romingolva szeretne hasznalni? Gondolkodj kicsit! Hogy ha letiltanak az 1800as es 900as frekiket, hogy hasznalnak europaban?

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1790 Dátum: 2011, 08 01, 00:19:24 »
Nem olvasok utana, mert elso hallasra is suletlenseg, mar ne is haragudj. Szerinted akkor mit szolna ehhez az a sok amerikai aki romingolva szeretne hasznalni? Gondolkodj kicsit! Hogy ha letiltanak az 1800as es 900as frekiket, hogy hasznalnak europaban?
A 900/1800 MHz-es frekikről én nem írtam sehol. Ezt te írtad csak.

Nem, nem fogok helyetted keresni.
Sir Winston Churchill

nefes

• Vendég
« Reply #1791 Dátum: 2011, 08 01, 00:41:42 »
A 900/1800 MHz-es frekikről én nem írtam sehol. Ezt te írtad csak.

Nem, nem fogok helyetted keresni.

Ne haragudj, ti beszeltetek frekvenciakrol. Amerikaban hasznaljak a 850et es az 1900at. Azt irtatok, nem fogja tudni esetleg itt hasznalni. Akkor milyen frekvenciakrol beszeltel? Van benne esetleg a 850, 900, 1800 es 1900on felul mas is? Mert az tuti letiltottak az enyemben is, pedig nem USA model :D

nefes

• Vendég
« Reply #1792 Dátum: 2011, 08 01, 00:52:57 »
Elvileg a GPRS is 4normás a készülékben alapból, de a szolgáltató tilthat bizonyos frekvenciákat. Tehat errol beszeltem! Szolgaltato max sajat halozatan korlatol.

Elképzelhető, hogy a beszélgetési frekvenciák is korlátozva vannak (letiltva a 900/1800), de ezek valahogyan csak feloldhatók, HW-s eltérésre utaló jeleket nem találtam egyetlen leírásban sem. Ugye ez sem tolem szarmazik

Ami a legkevésbé valószínű, az az, hogy a magyar nyelvű ROM rá fog menni (persze arra gondolok, hogy működni is fog, 100%-osan). De még az is lehet, hogy arra is van megoldás. Komolyan mondom, ilyen merteku hozzaertessel ne adj inkabb tanacsokat! Szamitogepet se vegyen senki Amerikabol, mert a magyar windows tuti nem fog menni rajta  :D  :taps: :D

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1793 Dátum: 2011, 08 01, 00:54:50 »
Ne haragudj, ti beszeltetek frekvenciakrol. Amerikaban hasznaljak a 850et es az 1900at. Azt irtatok, nem fogja tudni esetleg itt hasznalni. Akkor milyen frekvenciakrol beszeltel? Van benne esetleg a 850, 900, 1800 es 1900on felul mas is? Mert az tuti letiltottak az enyemben is, pedig nem USA model :D
Továbbra sem haragszom.
Nem a beszéd-frekiről írtam. Létezik 3G is.
De hagyjuk.
Én tudok valamit, Te is tudsz valamit, menjünk el szépen egymás mellett, jó?
Sir Winston Churchill

nefes

• Vendég
« Reply #1794 Dátum: 2011, 08 01, 00:58:15 »
Továbbra sem haragszom.
Nem a beszéd-frekiről írtam. Létezik 3G is.
De hagyjuk.
Én tudok valamit, Te is tudsz valamit, menjünk el szépen egymás mellett, jó?

Elmehetunk egymas mellett  :D csak az elobb meg azt mondtad nem te irtal a frekvenciakrol (pedig igen), most azt hogy a beszedrol sem irtal (pedig igen) Lassan az lesz, nem is te irtad a hozzaszolast, csak fiad odault a gep ele, amit pont ezen az oldalon hagytal nyitva  :D

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1795 Dátum: 2011, 08 01, 01:04:51 »
Elmehetunk egymas mellett  :D csak az elobb meg azt mondtad nem te irtal a frekvenciakrol (pedig igen), most azt hogy a beszedrol sem irtal (pedig igen) Lassan az lesz, nem is te irtad a hozzaszolast, csak ocsed odault a gep ele, amit pont ezen az oldalon hagytal nyitva  :D
A #1777-ben leírtam mindent.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető baki1

• Android in the future
« Reply #1796 Dátum: 2011, 08 01, 08:53:52 »
A #1777-ben leírtam mindent.

Az a lényeg, hogy a garancia miatt mindenképpen megfogadom a tanácsot.Azt hittem, esetleg van vki, akinek konkrét tapasztalata van odaátról vett kütyüvel.De ha kint a kezembe fog kerülni véletlen egy, biztos kipróbálom és leirom a tapasztalatokat, és akkor konkrét eredmények lesznek. Köszönöm.

Nem elérhető newl

• PDA: Samsung Galaxy S4 I9505
  • PDA ROM: I9505XXUGNG8 - Android 4.4.2
« Reply #1797 Dátum: 2011, 08 05, 10:42:31 »
Már erősen vágyakozom... tegnap volt egy kis időm és bementem egy boltba megtaperolni a készüléket.
Rendesen ottragadtam. Jött egy csajszi, aki szintén taperolni akarta (volt ott egy másik példány is, de valamiért azzal nem akart játszani). Először csak csúnyán nézett rám, hogy miért fogdosom annyit, aztán visszajött egy perc múlva, megint gyilkos pillantásokat vetni rám. Megint egy perc múlva a pasijával jött vissza, gondolta akkor hátha leteszem?  :D Direkt nem tettem le. Egyrészt, mert én is kíváncsi vagyok a készülékre, másrészt arra is kíváncsi voltam, hogy mi lesz a következő lépése. Végül a férjével a háta mögött megkérdezte, hogy elkérheti-e ő is, hogy megnézze. Minden további nélkül átadtam neki. Végül is csak ennyi kell... szólni, nem csúnya pillantásokkal kommunikálni  8)

Viszont eléggé tűkön ülök, hogy mikor vehetem már meg! De még legalább egy hét (nyaralási fennforgások végett)

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #1798 Dátum: 2011, 08 05, 14:54:05 »
Már erősen vágyakozom... tegnap volt egy kis időm és bementem egy boltba megtaperolni a készüléket.
Rendesen ottragadtam. Jött egy csajszi, aki szintén taperolni akarta (volt ott egy másik példány is, de valamiért azzal nem akart játszani). Először csak csúnyán nézett rám, hogy miért fogdosom annyit, aztán visszajött egy perc múlva, megint gyilkos pillantásokat vetni rám. Megint egy perc múlva a pasijával jött vissza, gondolta akkor hátha leteszem?  :D Direkt nem tettem le. Egyrészt, mert én is kíváncsi vagyok a készülékre, másrészt arra is kíváncsi voltam, hogy mi lesz a következő lépése. Végül a férjével a háta mögött megkérdezte, hogy elkérheti-e ő is, hogy megnézze. Minden további nélkül átadtam neki. Végül is csak ennyi kell... szólni, nem csúnya pillantásokkal kommunikálni  8)

Viszont eléggé tűkön ülök, hogy mikor vehetem már meg! De még legalább egy hét (nyaralási fennforgások végett)
Kitarttás, eltelik az a hét nemsokára.  :D :D ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Progrocko

• Vendég
« Reply #1799 Dátum: 2011, 08 08, 12:22:16 »
Ha Bp-i vagy vagy itt jársz a gyorsboltba van kirakva nyomkodásra. :D :D :D
Ámbár mindjárt itt a péntek.  :hmm:

YEEE és már kezemben is van, igaz kb 2 hete, azért hallgattam itt ennyit, mert egyszerűen lehetetlen betelni vele :D
Lenyűgöző egy Symbian után...
:) :ok: