0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
sajna nekem is várnom kell....rendeltem még egyet,azt hittem május 20ig megjön(akkor megyek haza)de biztos nem fog....De ha tudok valamit,szólok majd
Kiakadtam Még Németo.-ban van Szerdán már úgy néz ki, hogy biztos
Ja azért kell máshonnan vegyük mint az edigital, mert ott május utolsó hetére jön meg a szállítmány, és így már nem vehető 0%THM 15hónapra, és 178eFt-ot nem adok érte Náluk egybe
Eldar arra a kerdesemre miszerint van e a keszulekben NFC chip vagy csak a cikk megirasakor tudta e ugy azt valaszolta hogy "its onboard" Szoval kedves Samsung miért hazudsz? Azt hiszem ez nagyon jo hir mindenkinek foleg aki majd tudja hasznalni.Ha jol tudom akkor Nexus S-en kivul nincs is mas keszulekben nem? Lehet hogy csak a Google nem engedelyezte meg "mas" gyartoknak Androidon.
Egyesult Kiralysagbol vettem csak tegnap tartott Nemeto.-ban Superetrader.co.uk innen Furcsa dolog ez mire megjelenik a keszulek a boltban arra mar nem is lehet kapni 0%THM el
Lehet, hogy a chip bent van a kütyüben, de a szétszedős videón se meg ahol a hátlapot leszedik ott se látszik az a két kis érzékelő, ami az adatkapcsolatot létrehozza.A nexus s videóján látható a simkártya mellett a két érzékelő.Szerintem még vmit kihagytak belőle.Ezen a videón 5.32 mp-nél szépen látszik a két érzékelő a sim mellett. Vélemény esetleg akinek megvan az S2, hogy látszik-e rajta vmi hasonló.
Igen, nagy fa...ok, magukkal ba..tak ki és mikor rendelted, mikorra lesz itt? Mennyire jött ki szállitással együtt, és a hány év a gari? Sorry a sok kérdésért ma hivom a német oldalakat..
Ment PÜ, és még1x sorry
"Svédországban tegnap hivatalosan is megjelent a Samsung i9100 Galaxy S II, kártyafüggetlenül 590 euróért lehet hozzájutni. A svéd sajtótájékoztató szerint nyáron érkezik majd egy NFC-támogatást is élvező változat ebből a modellből, ráadásul a svédeknél hiányzik a Samsung logo az előlapról, így pedig kimondottan jól néz ki (legalábbis jobban mint a logoval)."Akkor a logótlan mégsem teszt telefon?
Kösz :ok:semmi gond
Sziasztok: Na sikerült eladnom az Iphon 4-est és most arra várok hogy valamelyik GSM boltban megjelenjen vagy a t-mobilnál. Aszt szeretném kérdezni hogy van a képernyő zár abból hány darab van a készülékben mert én csak mindig egyet látok a videókon.
merthogy egy db van belőle. de ha akarod felteszel egy progit és válogathatsz a különféle zárak között.plYou are not allowed to view links. Register or Login
Az a lezárós sincs benne, amikor ki kell rajzolni egy ábrát?
ma beszéltem ezzel az oldal (You are not allowed to view links. Register or Login) egy itteni ajánlásra és elmondták hogy ha ma megrendeljük péntekre itt van, csak holnap tudom megrendelni, így elvileg legkésőbb hétfőn itt lesz a "kicsike" a drágaságom...
Sziasztok!Szerintetek Telenornál lesz, vagy boltból kell megvennem? Mert már nagyon szívesen nyugdíjba tenném az O2met Hol érdemes nézni a magyar boltok közül?Válaszotokat előre is köszi