Esetleg nézd meg az You are not allowed to view links.
Register or Login, de úgy ajánlom, hogy én nem próbáltam!
Köszönöm!
Megnéztem még nem tettem fel
Használtan vettem először féltem, hogy valami baja van mert némelyik alkalmazás elindításakor akadt a zene ezért is gondoltam, hogy esetleg a tulaja csinált valamit...de amint beállítottam Intel XScale-re ahogy mondtad nincs semmi gond a Benchmarkkal
Az ok feltehetően amiért előző gazdája beadta egy használtkereskedőhöz az az akksi rövid élete lehet... alap akksival ha elkezdem állítgatni és filmetnézni akkor lemerűlt akár pár óra alatt is(minden amit lehetett kikapcsolva és fényerő etc is a minimumra véve semmi felesleges program sem futott a háttérben)
Ha persze powrgombbal sleepmodba teszem akár két napig is elmegy de mivel nem dísznek vettem, hanem használni ezért ez eléggé idegesítő volt a régi SE w800-am ami már 3.-ik éve végefelé bandukol alap aksival 3-4nap.
Vettem az Omniához egy extended battery-t 2200mah-sat ami annyival változtatja meg az omniámat, hogy ez méretesebb tehát jön eggyött egy új hátlappal de még így is elfogadható...de nem akarom kidobni a másik akksit sem szerintem nem lehet igazán baja, és itt jön, hogy hallottam ROM frissítéssel meg lehet hosszabbítani az életét még az alap akksinak is. Ami számomra jó hír.
Nem akartam pár hét után egyből ROM frissítésre adni a fejem de első töltése után a másik akksival két napig bírta igaz sokat használtam de olvastam fórumokon, hogy 15 órányi film+zenehallgatás után merűl le szal az én 1-2 órás zenehallgatásom sehol sincs ehhez...és mégis lemerűl.
De olvasom, hogy elmegy a GPS vagy nem fogja a Wi-Fi-t utána annyira vagy baj lesz némelyik funkcióval ami azért elkeserít mert amit látok nincs igazi leírás egyik romról sem mert mindenki ugrik egyből az új után(gondolom remélve, hogy majd az jobb lesz mint ami éppen a gépen van...)
láttam hogy szervizromként a DXHK3 van ajánlva kérdés ez mivel jobb vagy rosszabb mint más romok és jobb lesz e az akksim életereje? Nem fog e rosszabb lenni a GPS, wifi-m bluetooth-om? Netán a telefonálással valami baj és jobb lesz e a fényképező minősége?
Gondolom a DXHK3 csak a PDA részére vonatkozik ha ezt teszem fel ez jön valami telefonverzióval együtt? vagy az marad ami most van a gépen?
Előre is bocs a sok kérdésért.