2024, 11 24, 17:53:18

Szerző Téma: Programok telepítése  (Megtekintve 115081 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető loga1980

• PDA: Samsung SGH-i900
  • PDA ROM: i900xxhh/achh1
Re: Programok telepítése
« Reply #50 Dátum: 2009, 01 30, 14:18:41 »
Köszönöm a javítást! :)

A Coreplayert most tettem fel és azzal a Blank screen-nel működik, igaz a Power gomb megnyomására itt is elhallgat...de egyelőre ez is megfelel. A Tcmp-vel elképzelhető, hogy a régi verzió számmal lesz a baj... 0.72 ebben talán nincs ilyen funkció?

Mindenkinek nagyon köszönöm!

Ki milyen böngészőt használ és miért?

Van e aki használja a Skyfire-t?
Amit eddig youtubon láttam egy valós böngészőfelületet ad nem pedig egy lebutítottat tehát ha az oldalon van pl youtube akkor azt onnét is tudja játszani és pl youtube is a megszokott commentekkel belépési lehetőséggel etc. működik. Tehát nem rossz.
Tudom, hogy nem akar futni az Omnia fura felbontásán de erre a megoldás egy felbontásátalakító program azt hiszem wgafix a neve. Itt lehet váltani felbontást (on the fly)

Még nem próbáltam ki csak gondoltam megkérdezem :)

Más:
Láttam  hogy pl a TCPMP vel készítettek  Benchmarkot és fílmtől(gondolom felbontás a hang formátuma és egyébb tényezőktől függően 300%-150% ot adott az átlagos sebességre.
Kipróbáltam és nekem alig adott 60%-ot néha meg 40%...ez miért van? (semmilyen más program nem futott háttérben.
Storage Memory nekem 25MB körüli szabad a 86ból.
Ami érdekes volt hogy azt yrta ki a Tcpmp player a processorra hogy: 425MHz ez lehetséges?

Nem elérhető powerricsi

• Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: SonyEricsson Live with walkman
« Reply #51 Dátum: 2009, 01 30, 14:41:58 »
You are not allowed to view links. Register or Login
HKEY_CURRENT_USER/Software/A_C/S2U2
Beírtam  player.exe mert ugye Tcpmp ezzel megy semmi. Mindaddig műxik a képernyőaltatás amíg mondjuk a zsebemben meg nem nyomok valamilyen gombot mondjuk a letétel gombot és akkor előugrik a s2u2 és amint annál kialszik a képernyő akkor elhallgat a zene is.

Megnéztem a Win media playert ami ugye alapból benne van az S2U2 ben mint file exceptions  az úgy néz ki, hogy megyomom az altatást(ez a powergombra is megy :) ) addig ok, de ha benyomok valami más gombot, mert ugye ilyenkor még s2u2 nem lép működésbe akkor visszajön a today képernyő és mikor autómatikusan kialszik a képernyő akkor itt is kikapcsolódik a hang.

De windows media player muxik headsettel powergombra is tcmp player megáll amint kialszik bármilyen módon a képernyő.
Ha jól értelmezem akkor ha valaki s2u2-t használ,az zenét média playerrel hallgasson,és manuálisan kapcsolja ki a kijelzőt,ne várja meg míg a s2u2 kapcsolja ki. :)

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #52 Dátum: 2009, 01 30, 14:53:36 »
A Coreplayert most tettem fel és azzal a Blank screen-nel működik, igaz a Power gomb megnyomására itt is elhallgat...de egyelőre ez is megfelel.
Azért lehet, mert a Power gomb megnyomása nem csak a kijelzőt kapcsolja le, hanem takarékra teszi a készüléket. Abban az üzemmódban pedig csak háttérben, speciális jelzővel futhatnak alkalmazások. Ami nem így fut, azt leállítja a PDA, majd ébredéskor elindítja.

Idézetet írta: loga1980
Más:
Láttam  hogy pl a TCPMP vel készítettek  Benchmarkot és fílmtől(gondolom felbontás a hang formátuma és egyébb tényezőktől függően 300%-150% ot adott az átlagos sebességre.
Kipróbáltam és nekem alig adott 60%-ot néha meg 40%...ez miért van? (semmilyen más program nem futott háttérben.
A Beállítások\Videónál állítsd Intel XScale-re, hiszen olyan CPU van az Omniában.

Idézetet írta: loga1980
Ami érdekes volt hogy azt yrta ki a Tcpmp player a processorra hogy: 425MHz ez lehetséges?
A CPU képes különböző energiamódok között váltani, így az aktuális sebessége nem feltétlenül egyezik meg a maximálissal. A legtöbb program, ami kiírja a CPU sebességét, valójában nem méri, hanem a típus alapján megadja a névleges maximális értéket.

Nem elérhető powerricsi

« Reply #53 Dátum: 2009, 01 30, 15:06:12 »
"- S2U2-t használóknak tetris-től : egy program kikapcsolásának   
  megakadályozása az S2U2 elindulásakor ( pl. Vito audio notes)
  HKEY_CURRENT_USER/Software/A_CS2U2
  ExceptionEXEx-hez biggyeszd be a kivételként kezelendő 
  "program".exe -t   "
Ez nem segít?
Mondjuk én azt hittem hogy a két s2 alkalmazás nem üti egymást. Azaz ha bekapcsol az s2u2,akkor azért megy az s2-es lejátszó. Esetleg akkor valaki leirná végülis mi a tuti? :)

Nem elérhető loga1980

« Reply #54 Dátum: 2009, 01 30, 15:09:43 »
Köszönöm Erdoke már azt akartam kérdezni tudtok-e ajánlani egy cpuspeedchecker-t vagy valami ilyesminek a pda változatát :)
De azért ha tudtok nem árt :)

Nem elérhető loga1980

« Reply #55 Dátum: 2009, 01 30, 15:13:33 »
Ha jól értelmezem akkor ha valaki s2u2-t használ,az zenét média playerrel hallgasson,és manuálisan kapcsolja ki a kijelzőt,ne várja meg míg a s2u2 kapcsolja ki. :)

Nálam ezt adta elő de leht valami beállítási probléma vagy Tcpmp verzió baj...
A Coreplayerrel a BlankScreen-re katt onnantól fogva teljesen működik. Még az S2U2 vel is és utána ha meg akarom nézni az időt nyugodtan megnyomhatom a Power gombot is semmi gond a zene nem áll le.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #56 Dátum: 2009, 01 30, 15:35:31 »
azt akartam kérdezni tudtok-e ajánlani egy cpuspeedchecker-t vagy valami ilyesminek a pda változatát :)
De azért ha tudtok nem árt :)
Esetleg nézd meg az You are not allowed to view links. Register or Login, de úgy ajánlom, hogy én nem próbáltam!

Nem elérhető loga1980

« Reply #57 Dátum: 2009, 02 01, 17:24:08 »
Esetleg nézd meg az You are not allowed to view links. Register or Login, de úgy ajánlom, hogy én nem próbáltam!

Köszönöm!
Megnéztem még nem tettem fel :)
Használtan vettem először féltem, hogy valami baja van mert némelyik alkalmazás elindításakor akadt a zene ezért is gondoltam, hogy esetleg a tulaja csinált valamit...de amint beállítottam Intel XScale-re ahogy mondtad nincs semmi gond a Benchmarkkal :)
Az ok feltehetően amiért előző gazdája beadta egy használtkereskedőhöz az az akksi rövid élete lehet... alap akksival ha elkezdem állítgatni és filmetnézni akkor lemerűlt akár pár óra alatt is(minden amit lehetett kikapcsolva és fényerő etc is a minimumra véve semmi felesleges program sem futott a háttérben)
Ha persze powrgombbal sleepmodba teszem akár két napig is elmegy de mivel nem dísznek vettem, hanem használni ezért ez eléggé idegesítő volt a régi SE w800-am ami már 3.-ik éve végefelé bandukol alap aksival 3-4nap.
Vettem az Omniához egy extended battery-t 2200mah-sat ami annyival változtatja meg az omniámat, hogy ez méretesebb tehát jön eggyött egy új hátlappal de még így is elfogadható...de nem akarom kidobni a másik akksit sem szerintem nem lehet igazán baja, és itt jön, hogy hallottam ROM frissítéssel meg lehet hosszabbítani az életét még az alap akksinak is. Ami számomra jó hír.
Nem akartam pár hét után egyből ROM frissítésre adni a fejem de első töltése után a másik akksival két napig bírta igaz sokat használtam de olvastam fórumokon, hogy 15 órányi film+zenehallgatás után merűl le szal az én 1-2 órás zenehallgatásom sehol sincs ehhez...és mégis lemerűl.
De olvasom, hogy elmegy a GPS vagy nem fogja a Wi-Fi-t utána annyira vagy baj lesz némelyik funkcióval ami azért elkeserít mert amit látok nincs igazi leírás egyik romról sem mert mindenki ugrik egyből az új után(gondolom remélve, hogy majd az jobb lesz mint ami éppen a gépen van...)
láttam hogy szervizromként a DXHK3 van ajánlva kérdés ez mivel jobb vagy rosszabb mint más romok és jobb lesz e az akksim életereje? Nem fog e rosszabb lenni a GPS, wifi-m bluetooth-om? Netán a telefonálással valami baj és jobb lesz e a fényképező minősége?
Gondolom a DXHK3 csak a PDA részére vonatkozik ha ezt teszem fel ez jön valami telefonverzióval együtt? vagy az marad ami most van a gépen?
Előre is bocs a sok kérdésért.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #58 Dátum: 2009, 02 01, 17:31:17 »

Nem akartam pár hét után egyből ROM frissítésre adni a fejem de első töltése után a másik akksival két napig bírta igaz sokat használtam de olvastam fórumokon, hogy 15 órányi film+zenehallgatás után merűl le szal az én 1-2 órás zenehallgatásom sehol sincs ehhez...és mégis lemerűl.
De olvasom, hogy elmegy a GPS vagy nem fogja a Wi-Fi-t utána annyira vagy baj lesz némelyik funkcióval ami azért elkeserít mert amit látok nincs igazi leírás egyik romról sem mert mindenki ugrik egyből az új után(gondolom remélve, hogy majd az jobb lesz mint ami éppen a gépen van...) láttam hogy szervizromként a DXHK3 van ajánlva kérdés ez mivel jobb vagy rosszabb mint más romok és jobb lesz e az akksim életereje? Nem fog e rosszabb lenni a GPS, wifi-m bluetooth-om? Netán a telefonálással valami baj és jobb lesz e a fényképező minősége?
Gondolom a DXHK3 csak a PDA részére vonatkozik ha ezt teszem fel ez jön valami telefonverzióval együtt? vagy az marad ami most van a gépen?
Előre is bocs a sok kérdésért.

A szerviz rom updaterek  mindig frissítik a Phone részt is.
Ne aggódj amiatt, hogy esetleg frissítés után rosszabb lesz.

Mára már ott tartunk, hogy nagyon érzékeny a kijelző, sokkal gyorsabb mint kezdetben volt, és hála a főzött romoknak úgy marad sok storage memória, hogy közben minden samsungos alkalmazás benne van.

Eddig a legjobb, legstabilabb, leggazdaságosabb rom amit próbáltam, Romovics DXHL3 final romja volt. A legújabb DXIA2-es még nagyon új, nemrég kaptuk meg  :ima:, ezzel kapcsolatban még kevés a tapasztalat.

Tehát a javaslatom : első flashelésre a DXHK3 szerviz rom, majd ha minden rendben lezajlott, akkor Romovics DXHL3 final romja.   :ok:
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető loga1980

« Reply #59 Dátum: 2009, 02 01, 17:55:15 »
Köszönöm, amint lesz rá időm nekiállok, ha minden igaz akkor holnap. Mer még mindig reménykedek titkon hogy nem kell az alap aksit kidobni az ablakon. :)

Nem elérhető kolbaszmen

• DOUBLE CLUB
  • babyfinger
    • Kolbászmen!
  • Navigáció / Navigation: Navigon
  • PDA: Sony Xperia Z (C6603)
  • PDA ROM: JB 4.2.2
« Reply #60 Dátum: 2009, 02 01, 20:05:46 »
Hali!

Plíz helpmi vki!
Vajon a SE btheadsetemet nem szereti az Omnia, vagy vmi porbléma van vele?
Nem hajlandó meglátni. A K800-al simán társítottam, de a fejhallgatót nem akarja.

Tud vki vm okosat?
Nem tudom ó helyre írtam-e, igazából nem találtam megfelelő topikot.
Előre is koszi:)

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #61 Dátum: 2009, 02 01, 20:21:51 »
Hali!

Plíz helpmi vki!
Nem hajlandó meglátni. A K800-al simán társítottam, de a fejhallgatót nem akarja.

Tud vki vm okosat?
Nem tudom ó helyre írtam-e, igazából nem találtam megfelelő topikot.
Előre is koszi:)

A K800 SE az Omnia NEM! Ennyi. Bizonyos SE bt hs-ek nem szeretik csak a SE termékeket. Keress Motorola, Parrot vagy Jabra termékeket. Az SE-t add el :)

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #62 Dátum: 2009, 02 02, 00:09:41 »
Mindkét eszköz "párzó" módban van? Headset ilyenkor általában piros-kéken villog, az Omnián pedig szalad a homokóra a BT eszközök keresésénél.

Nem elérhető Vic

• PDA: i900
« Reply #63 Dátum: 2009, 02 02, 14:07:27 »
Sziasztok! Mi az a program amivel az Intézőben ABC szerint tudok görgetni?

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #64 Dátum: 2009, 02 02, 14:13:21 »
Sziasztok! Mi az a program amivel az Intézőben ABC szerint tudok görgetni?
A gyári intézőre gondolsz, vagy egy másik, intéző-szerű programra? Előbbihez van bővítés, utóbbiakból a Resco Explorert vagy a Pocket PC-s Total Commandert érdemes kipróbálni.

Nem elérhető kolbaszmen

• DOUBLE CLUB
  • babyfinger
    • Kolbászmen!
« Reply #65 Dátum: 2009, 02 02, 18:39:08 »

A K800 SE az Omnia NEM! Ennyi. Bizonyos SE bt hs-ek nem szeretik csak a SE termékeket. Keress Motorola, Parrot vagy Jabra termékeket. Az SE-t add el :)

Köszi, sejtettem, azért nem adom el mert az SE-t is használom, majd nézek egy motorolát :)

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #66 Dátum: 2009, 02 02, 18:42:32 »
Köszi, sejtettem, azért nem adom el mert az SE-t is használom, majd nézek egy motorolát :)
Nézzél inkább Plantronics-ot. Egyszer veszel normálisat, sokáig jó lesz. ;)

Nem elérhető kolbaszmen

• DOUBLE CLUB
  • babyfinger
    • Kolbászmen!
« Reply #67 Dátum: 2009, 02 02, 18:45:09 »

OK

Nem elérhető Vic

• PDA: i900
« Reply #68 Dátum: 2009, 02 02, 18:55:51 »
A gyári intézőre gondolsz, vagy egy másik, intéző-szerű programra? Előbbihez van bővítés, utóbbiakból a Resco Explorert vagy a Pocket PC-s Total Commandert érdemes kipróbálni.

A Romovics féle romban, a gyári programoknál volt egy ilyen, feltettem a magyaraítást és eltünt.( a HTC taskmanager is, de annnak tudtam a nevét) Újra felszeretném tenni, de fogalmam sincs mi a program neve!

u.i Most nézem, hogy intézőt irtam programok helyett, bocsánat :oops:

Nem elérhető kolbaszmen

• DOUBLE CLUB
  • babyfinger
    • Kolbászmen!
« Reply #69 Dátum: 2009, 02 02, 19:28:58 »

Megkerestem a használati útmutatót, és sikerült párosítanom:) :shock:

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #70 Dátum: 2009, 02 02, 19:52:30 »
Megkerestem a használati útmutatót, és sikerült párosítanom:) :shock:
Leggyakrabban user error, de nem mer az ember nyíltan erre utalni. ;) :ok:
Ettől függetlenül ajánlom a Plantronics Discovery szériát.

Nem elérhető powerricsi

« Reply #71 Dátum: 2009, 02 02, 20:59:44 »
Nem tom hol kérdezzem,ezért ide írok. Esetleg tud valaki olyan progit,amivel mappát fájlt lehet titkosítani,jelszóval levédeni?

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #72 Dátum: 2009, 02 03, 09:05:49 »
Nem tom hol kérdezzem,ezért ide írok. Esetleg tud valaki olyan progit,amivel mappát fájlt lehet titkosítani,jelszóval levédeni?
Először mindig kérdezd meg You are not allowed to view links. Register or Login! :google:

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: HTC Ameo (IGO)
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8
« Reply #73 Dátum: 2009, 02 03, 16:36:10 »
Itt találsz egyet, de neked kell kipróbálni. Az is lehet hogy csak 320X240-ben megy. Abban az esetben ha működik jelezz vissza a tapasztalataidról.

egy másik:You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető powerricsi

« Reply #74 Dátum: 2009, 02 03, 19:20:04 »
Itt találsz egyet, de neked kell kipróbálni. Az is lehet hogy csak 320X240-ben megy. Abban az esetben ha működik jelezz vissza a tapasztalataidról.

egy másik:You are not allowed to view links. Register or Login
Az első megy frankon,azt megtaláltam még tegnap. Csak annyi róla hogy sajna csak fájl jelszóvédésére jó. Jó lenne mappás is! :)