Sziasztok!
Tudom megint nem idevágó részt fogok kérdezni de ezzel a résszel nem tudtam mit kezdeni:
Megeshet-e olyan, hogy nem volt térerőm és nem kaptam meg az sms-t(ez egyedűl annak tudható-e be, hogy eközben lemerűlt az aksim?) vagy megeshet amúgy is?
Amikor haza jöttem magyarországra és Sim-updatelt az éppen aktuális szolgáltató itt a T-mobile...akkor megkérdezte, hogy alkalmazza-e az autómatikus beállításokat, én éppen sms-t írtam mikor megjött a simupdate és beszélgettem valakivel nem is figyeltem oda rányomtam az igenre, most egy egyenlőszáru háromszög van a felső tálcán ahol a start menű is van ez a jel nem tudom mit jelent de gondolom köze lehet ahhoz ami történt ezután:
Kűldtem sms-t és nem kaptam meg a delivery msg-et 3 sms-t kűldtem egyről sem jött visszajelzés...
Hol lehet beállytani, hogy ne autómatikusan kezeljen itt nekem dolgokat nem szeretem amikor kiveszik az irányítást a kezemből
Tudom, hol van a delivery msg visszajelzés beállytása és ott minden rendben...
Kérlek ne haragudjatok, hogy megint olyat kérdeztem ami lehet nem idevág.
De a PDA részével tökéletesen meg vagyok elégedve és minden nagyon jól müxik.
Egyedűl ami zavar, az az, hogy sms írásnál félretappintva néha elkűldöm a félig kész sms-t a megállítás pedig sokáig inaktív...
A send gomb kicsit zavar... de semmi több.
Az aksi is már 3-4 napig bírja igaz azért IGO-t vagy zenét nem kell erőltetni...mert akkor ugye lemerűl hamar, de ez már gondolom mindenkinél így van. Ha nem azért jelezzétek meddig él az aksi