0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Tud valaki JVS-re, nem fogadott hívásokat jelző progit? A noled hibaüzenettel leáll, a BLN (BLN control-Pro_v0.10.26) pedig nem akar felmenni.
Sziasztok!Kezdő galaxys vagyok ezért szeretnék érdeklődni egy olyan program után amivel a gyári alkalmazások ikonját el tudom távolítani.Létezik rá megoldás?Üdv.mindenkinek
Olyan progit keresek itt,(is) amely a bejövő hívásnál a név, telefonszám, adatokon kívül más adatot, adatokat is megjelenít ! THX
Urak, létezik ooyan program, amelyik a játékokhoz tartozó fileoknál letöltés előtt rákérdez a mentés helyére?ge.ire idegesítő, hogy 3 játék és a telefon memóriája betelt...köszi:)(netán alternatív megoldásnak is örülnék:) )
App2SD Marketről és mindent, amit tud, átpakol külső SD kártyára... De nem ártana frissíteni a rendszeredet, a Froyo már nagyon-nagyon régi.
app2sd megvan, a mappákat sajna nem teszi át, csak az alapprogramot:(pld egy 9mm HD 900 megát szed le még pluszba, és mind megy a telefonra:(((sorry, átírom...2.3.6.)
JVZ-vel és Semaphore kernellel csak nekem nem megy a DroidWall? Valami ip table error baja van. Telepítettem az iptables progit is, de úgy sem megy.
Közben rájöttem, hogy semmilyen tűzfal nem akar menni, mert mindegyik iptable és kernel miatt reklamál... Lehet valamit tenni? Más találkozott már ilyen hibával?
netfilter be van kapcsolva,,,a semaphore app ban?
Titanium Backup? Van mozgatás funkciója, hátha ez kell neked.
Üdv olyan kérdésem lenne hogy volna e olyan progi amivel tudom a pc internetét használni a pdan? Omniámon(i900)tudtam használni,elöre is köszi a választ:)
Wifin keresztül meg tudod osztani..Itt egy részletes leírás, hogy mit, hogyan: You are not allowed to view links. Register or Login
Olyan programot keresek ami azt mutatja mennyit telefonáltam .. ès az se lenne rossz ha az elküldött smsek ....
sziasztok:) tud valaki valami megoldást arra h a youtube-on hallgatott zene lezárt kijelövel is szoljon?