2024, 11 22, 22:00:54

Szerző Téma: PFCAndroidKitchen 1.1 Update: 02.27 videó  (Megtekintve 11759 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető rondzsy89

• Nem: Férfi
  • T-Partner
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: iGO / Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: XXLEF
Re: PFCAndroidKitchen+ThemeCreator BIG Update: 02.20
« Reply #50 Dátum: 2011, 02 24, 19:18:23 »
Nem tudom elindítani, mert Norton letiltja, mint magas kockázatú fájl.  >:(
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #51 Dátum: 2011, 02 24, 19:47:36 »
Nem tudom elindítani, mert Norton letiltja, mint magas kockázatú fájl.  >:(
Én ilyenkor azt szoktam csinálni hogy a tálcán jobb katt a norton ikonján és antivírus auto-protect szolgáltatás letiltása,a bejövő ablakban beállítom hogy mennyi időre de általában egy program telepítésére elég az alapértelmezett 15 perc.
Illetve ugyanezt a módszert az intelligens tűzfallal is meg lehet csinálni.
Utána már nem fog kiabálni a norton.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: iGO / Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: XXLEF
« Reply #52 Dátum: 2011, 02 24, 20:03:06 »
Én ilyenkor azt szoktam csinálni hogy a tálcán jobb katt a norton ikonján és antivírus auto-protect szolgáltatás letiltása,a bejövő ablakban beállítom hogy mennyi időre de általában egy program telepítésére elég az alapértelmezett 15 perc.
Illetve ugyanezt a módszert az intelligens tűzfallal is meg lehet csinálni.
Utána már nem fog kiabálni a norton.
Ne is, mert leütöm :D

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #53 Dátum: 2011, 02 24, 20:53:45 »
Ne is, mert leütöm :D
Pedig garantálom, hogy nem vírusos. :)

Holnap jelentős frissítés lesz a konyhában. Kezelni fogja a teljes romokat is nem lassul be és előnézetet is beépítettem az ikonokhoz mert pl. a TWFramework esetén a nagy képeket nem lehetett kivenni, hogy mit ábrázol.  ;)

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #54 Dátum: 2011, 02 24, 22:06:54 »
Pedig garantálom, hogy nem vírusos. :)

Holnap jelentős frissítés lesz a konyhában. Kezelni fogja a teljes romokat is nem lassul be és előnézetet is beépítettem az ikonokhoz mert pl. a TWFramework esetén a nagy képeket nem lehetett kivenni, hogy mit ábrázol.  ;)
Ha eljönnél holnap a találkozóra (nagy a pofám, az imént regisztráltam), csinálhatnál látványkonyhát!
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #55 Dátum: 2011, 02 25, 02:27:05 »
Ha eljönnél holnap a találkozóra (nagy a pofám, az imént regisztráltam), csinálhatnál látványkonyhát!
Azért nem iratkoztam fel mert sajnos nem tudom, hogy el tudok e menni, de ha sikerül akkor ígérem, hogy csinálunk egy közös főzöcskézést.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
Re: PFCAndroidKitchen+ThemeCreator 1.0 Update: 02.25
« Reply #56 Dátum: 2011, 02 25, 12:20:14 »
Tölthető az 1.0 -s verzió.

Leírást róla később. :)

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #57 Dátum: 2011, 02 25, 12:46:19 »
Tölthető az 1.0 -s verzió.
Hozzad pendrive-on!

Nem elérhető hammerjoe

• PDA: HTC 10, LG G2 32GB, iPhone 4s 64GB, Sony Xperia Z2 Tab LTE, LG V700
  • PDA ROM: 1.30.401.1, D80220h, iOS 8.3, 23.0.1.A.0.167
« Reply #58 Dátum: 2011, 02 26, 15:37:13 »
Nekem valahogy nem megy!
Egyáltalán miért indul ezzel a program:
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Kicsomagolom, indítom, és ezt dobja fel. Belerakom a UpdatePFCAndroidKitchen.zip-et, hátha, de így sem jó.És mi az hogy "simán" csatlakoztatom az USB-re? Rádugom, és ne válasszak ki semmit? Vagy hibakeresés be, és úgy tölti le a Framework-öt? Áááá.......nagyon hülyének érzem magam hozzá!!
Aki másnak vermet ás,....... az tudja hol a gödör!

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #59 Dátum: 2011, 02 26, 21:19:43 »
Nekem valahogy nem megy!
Egyáltalán miért indul ezzel a program:
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Kicsomagolom, indítom, és ezt dobja fel. Belerakom a UpdatePFCAndroidKitchen.zip-et, hátha, de így sem jó.És mi az hogy "simán" csatlakoztatom az USB-re? Rádugom, és ne válasszak ki semmit? Vagy hibakeresés be, és úgy tölti le a Framework-öt? Áááá.......nagyon hülyének érzem magam hozzá!!
A hiba üzenet ellenére tökéletesen működik a program azért dobja fel mert le ellenőrzi, hogy létezik e a Temp\Update mappa és ha nem akkor létrehozza de ezt a részt átalakítottam most figyelmeztetés nélkül megcsinálja a mappát.
Azért nem tértem ki a hiba keresés funkcióra mert azt gondoltam, hogy ha valaki neki áll módolni a készülékét annak egyértelmű, hogy ezt be kell kapcsolni ha valamit csinálni szeretnénk, nekem állandóan be van kapcsolva.
A framework-res,apk -hoz mint írtam két féle módon tudsz hozzá jutni vagy betallózol egy komplett update.zipet (természetesen lehet más a neve a fájlnak) és az extract framework gombbal kicsomagolod vagy pedig amit te is szerettél volna a készülékedről töltöd le USB-n keresztül úgyhogy csatlakoztatod a PC-hez (hiba keresés bekapcsolva) és a Download framework from device gombbal letöltöd.

Nem elérhető hammerjoe

« Reply #60 Dátum: 2011, 02 26, 22:27:40 »
A hiba üzenet ellenére tökéletesen működik a program azért dobja fel mert le ellenőrzi, hogy létezik e a Temp\Update mappa és ha nem akkor létrehozza de ezt a részt átalakítottam most figyelmeztetés nélkül megcsinálja a mappát.
Azért nem tértem ki a hiba keresés funkcióra mert azt gondoltam, hogy ha valaki neki áll módolni a készülékét annak egyértelmű, hogy ezt be kell kapcsolni ha valamit csinálni szeretnénk, nekem állandóan be van kapcsolva.
A framework-res,apk -hoz mint írtam két féle módon tudsz hozzá jutni vagy betallózol egy komplett update.zipet (természetesen lehet más a neve a fájlnak) és az extract framework gombbal kicsomagolod vagy pedig amit te is szerettél volna a készülékedről töltöd le USB-n keresztül úgyhogy csatlakoztatod a PC-hez (hiba keresés bekapcsolva) és a Download framework from device gombbal letöltöd.
Nah...lelket öntöttél belém, hogy mégsem vagyok olyan hülye! Elkezdem újra, és meglátjuk mire/hova jutok. Ennek mennie kell, és kész!!  :D

Nem elérhető hammerjoe

Re: PFCAndroidKitchen 1.1 Update: 02.26 videó
« Reply #61 Dátum: 2011, 02 27, 02:06:31 »
Feladom.......ennyi épp elég volt!
Basszus még átnevezni sem engedi. Történetesen a StockPlus081.zip-et akartam a saját szám íze szerint megcsinálni, de több óra szívás után, bedobom a törölközőt!! Szerintem rajtam kívül senki nem nézte még meg a videót(ezt köszönöm, a magamfajta lámák nevében is), de ha ua. csinálom, akkor sem az az eredmény! Mindent, amit akarok kicserélek benne, és a vége az, hogy kapok egy másik StockPlus081-et, csak update.zip-nek elnevezve, merthogy semmit nem csinál benne! Ezt a szívást!! Ha gondolod - és sikerül lehiggadnom -, akkor készítek egy videót, amin látszik, hogy mit csinálok, hátha mégis én sz.rok el valamit! De, akkor leveszem a fejem, és kidobom a kukába, hogy még értelmezni sem tudok egy pár mondatot!!
Ja, és egy kérdés: működik win7(x64)-en?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #62 Dátum: 2011, 02 27, 06:50:13 »
Feladom.......ennyi épp elég volt!
Basszus még átnevezni sem engedi. Történetesen a StockPlus081.zip-et akartam a saját szám íze szerint megcsinálni, de több óra szívás után, bedobom a törölközőt!! Szerintem rajtam kívül senki nem nézte még meg a videót(ezt köszönöm, a magamfajta lámák nevében is), de ha ua. csinálom, akkor sem az az eredmény! Mindent, amit akarok kicserélek benne, és a vége az, hogy kapok egy másik StockPlus081-et, csak update.zip-nek elnevezve, merthogy semmit nem csinál benne! Ezt a szívást!! Ha gondolod - és sikerül lehiggadnom -, akkor készítek egy videót, amin látszik, hogy mit csinálok, hátha mégis én sz.rok el valamit! De, akkor leveszem a fejem, és kidobom a kukába, hogy még értelmezni sem tudok egy pár mondatot!!
Ja, és egy kérdés: működik win7(x64)-en?
Elvileg működik 64 bites rendszereken is. Linkeld be ezt a StockPlus081 -et. Mi az amit csinálni akartál rajta? Mi nem működik? Semmi hiba üzenet? Lepróbáltam minden funkcióját és nálam működik.
Annyi lehet még a hiba, hogy a framework-res.apk fájlban a drawable-hdpi-v4 mappában kell lennie eredetileg a fájloknak.

Nem elérhető hammerjoe

« Reply #63 Dátum: 2011, 02 27, 14:29:50 »
Üdv Mester!!
Újult erővel, töretlen lelkesedéssel...a többit majd meglátjuk!!
Én úgy okoskodtam, hogy ha ez lesz az alapja a témának, akkor megmarad benne a rotary lock is. Ebben cserélném ki az akkuikonokat Bezke Lyquid-jével, és kicserélnék még egy pár ikont, aminek legtöbbjét Bezke barátunk művei váltanának fel. De pl. az ébresztőt, azt Cozmic76, vagy Ultimate 6.0-ból operálnám ki! És még van egy pár gondolatom ezen a téren. Gondolom, jól okoskodok, hogy ezt ezzel a programmal meg lehet(ne) oldani!

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #64 Dátum: 2011, 02 27, 14:44:22 »
Üdv Mester!!
Újult erővel, töretlen lelkesedéssel...a többit majd meglátjuk!!
Én úgy okoskodtam, hogy ha ez lesz az alapja a témának, akkor megmarad benne a rotary lock is. Ebben cserélném ki az akkuikonokat Bezke Lyquid-jével, és kicserélnék még egy pár ikont, aminek legtöbbjét Bezke barátunk művei váltanának fel. De pl. az ébresztőt, azt Cozmic76, vagy Ultimate 6.0-ból operálnám ki! És még van egy pár gondolatom ezen a téren. Gondolom, jól okoskodok, hogy ezt ezzel a programmal meg lehet(ne) oldani!
Már töltöm lefelé és nézem. Igen jól gondolod, hogy erre való ez a program.
Hát igen pont bele futottál a drawable-hdpi-v4 hibába. Az a framework még a régi drawable-hdpi mappát használja, az a baj, hogy a fájlban nem tudom leellenőrizni, hogy melyik mappát használja max annyit tudok tenni így gyorsan átgondolva, hogy be rakok egy kapcsolót, hogy hova rakja az ikonokat.

Nem elérhető hammerjoe

« Reply #65 Dátum: 2011, 02 27, 15:11:58 »
Köszönöm, hogy megnézted!! Hagyd a csudába, inkább keresek más "alapanyagot" ami jó lesz!! Ha jól gondolom, akkor gyakorlatilag szinte minden ikont -amit nem egy apk hív le-, ki tudok cserélni! Szerintem ez az egyszerűbb.... :ok: :taps:
(jobban belegondolva, még azt is ki tudom cserélni) :D

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #66 Dátum: 2011, 02 27, 15:14:39 »
Köszönöm, hogy megnézted!! Hagyd a csudába, inkább keresek más "alapanyagot" ami jó lesz!! Ha jól gondolom, akkor gyakorlatilag szinte minden ikont -amit nem egy apk hív le-, ki tudok cserélni! Szerintem ez az egyszerűbb.... :ok: :taps:
(jobban belegondolva, még azt is ki tudom cserélni) :D
Használhatod most már ehhez is bele tettem egy kapcsolót azt állítsd be a drawable-hdpi -re mert az v4 az alapértelmezett.

Nem elérhető hammerjoe

Re: PFCAndroidKitchen 1.1 Update: 02.27 videó
« Reply #67 Dátum: 2011, 02 27, 15:42:11 »
Nem jutottam sokkal többre! Ha a gépen keresek témát, akkor minden marad a régiben, ha a telefonról szedem le, akkor meg a végén kéri, hogy adjak neki nevet, de sehol nem tudom ezt megtenni. Hiába kattintok a megfelelő helyre, egy betűt sem tudok bepötyögni, így meg nem menti el...és nem tölti vissza az SGS-re.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #68 Dátum: 2011, 02 27, 16:28:29 »
Nem jutottam sokkal többre! Ha a gépen keresek témát, akkor minden marad a régiben, ha a telefonról szedem le, akkor meg a végén kéri, hogy adjak neki nevet, de sehol nem tudom ezt megtenni. Hiába kattintok a megfelelő helyre, egy betűt sem tudok bepötyögni, így meg nem menti el...és nem tölti vissza az SGS-re.
Akkor menjünk lépésről lépésre.

Indítsd el rendszergazda ként a programot
Tallózd be Stock...zip-et.
A framework fülön Extract Framework gomb. (nézd meg, hogy létrejött e a C:\framework-res.zip fájl. ez a végén törlődni fog.)
Ebben az esetben ha ezt a framet használod állítsd át a rádió gombot drawable-hdpi -re.
Válaszd ki a megfelelő ikon csoportot és a Set Icon gombbal add hozzá a frameworkhoz.
Amikor az összes ikont be raktad amit szeretnél nyomj a Finish and add update.zip gombra ekkor bemásolja az update.zip -be.
Az update.zip fülön elvégezheted a megfelelő módosításokat és ha végeztél akkor a Create update.zip gombra nyomva létre jön az update+Rom név.zip a program mappájába.
A Copy update.zip to your device gombbal ha még nincsen ilyen nevű fájl a készülékeden akkor felmásolja és ha a reboot recovery be van jelölve akkor újra indul és telepítheted egyből recoveryből.
Remélem boldogulni fogsz. :)

Nem elérhető hammerjoe

« Reply #69 Dátum: 2011, 02 27, 17:07:10 »
Akkor menjünk lépésről lépésre.

Indítsd el rendszergazda ként a programot
Tallózd be Stock...zip-et.
A framework fülön Extract Framework gomb. (nézd meg, hogy létrejött e a C:\framework-res.zip fájl. ez a végén törlődni fog.)
Eddig jutok, és itt Failed fogad, és nem jelenik meg a framework-res, a c-n. Hagyjuk........köszönöm, hogy foglalkoztál velem, és próbáltál segíteni, de ami nem megy, azt ne erőltessük!! Remélem másnak több szerencséje lesz vele!!

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #70 Dátum: 2011, 02 28, 00:12:21 »
Anzo, Gratula!

A mozi nagyon hasznos, azért külön köszönet!
Érdemes lenne megmutatni Pati főnökének a progit, biztosan értékelné a "Patience working" ablakot   :D

Nem elérhető hammerjoe

« Reply #71 Dátum: 2011, 02 28, 12:28:50 »
Üdv Anzo!
Bár igaz, hogy nekem nem jött össze ezzel a programmal, de köszönettel tartozom neked!! Nélküled soha nem fogtam volna bele, és nem cseréltem volna ki ezt-azt, a témámban. Ha mást nem is, de annyit biztos elértem vele, hogy legalább csoportokba gyűjtve(kutakodás nélkül) megvannak azok a png-k, amiket másik témákban használtak fel. Így csak átmásolom a megnyitott framework-be, felülírva a benne lévőt, becsomagolom, és kész! Tökéletesen működik!!
Egy kérdésem azért lenne: Meg tudnád mondani, hogy mi felelős a képernyőzárakért(5 locksceen)?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #72 Dátum: 2011, 02 28, 14:28:06 »
Üdv Anzo!
Bár igaz, hogy nekem nem jött össze ezzel a programmal, de köszönettel tartozom neked!! Nélküled soha nem fogtam volna bele, és nem cseréltem volna ki ezt-azt, a témámban. Ha mást nem is, de annyit biztos elértem vele, hogy legalább csoportokba gyűjtve(kutakodás nélkül) megvannak azok a png-k, amiket másik témákban használtak fel. Így csak átmásolom a megnyitott framework-be, felülírva a benne lévőt, becsomagolom, és kész! Tökéletesen működik!!
Egy kérdésem azért lenne: Meg tudnád mondani, hogy mi felelős a képernyőzárakért(5 locksceen)?
Nem értem nálad miért nem működött de ha ezt elértük, hogy tudtál frameworkből ikonokat importálni már az is egy eredmény.
Nem tudom most pontosan vagy a services.jar vagy az Android.policy.jar felelős a lockscreenért.

Lacus_

• Vendég
« Reply #73 Dátum: 2011, 02 28, 15:55:48 »
Nem értem nálad miért nem működött de ha ezt elértük, hogy tudtál frameworkből ikonokat importálni már az is egy eredmény.
Nem tudom most pontosan vagy a services.jar vagy az Android.policy.jar felelős a lockscreenért.
A policy  ;) ;)

Épp most keresem az olyan services.jar-t ami megszünteti a taskbar-on az órát  :hmm:

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #74 Dátum: 2011, 02 28, 16:24:07 »
Anzo,
Nem lenne értelme egy háromperces webmeeting-nek ilyenkor? Egy csomó jó eszköz van erre, épp az imént ért véget egy, amikor a változatosság kedvéért én kaptam a support-ot külöldről, persze nem androidos kérdésekről.  :D  Ami nekem új volt, biztosan mindenki más tudta rajtam kívül, hogy a skype-pal is meg lehet  a képernyőt osztani. Tök ingyen hang+kép, sokszor a levelezésre fordított idő töredéke alatt messzebb jut az ember.
Félreértés ne essék, ezt nem fórumos hozzászólások helyett gondolom általánosságban, csak bizonyos konkrét esetekben.