2024, 11 26, 08:07:03

Szerző Téma: PFCAndroidKitchen 1.1 Update: 02.27 videó  (Megtekintve 11762 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető rajker

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
Re: PFCAndroidKitchen+ThemeCreator Update: 02.07
« Reply #25 Dátum: 2011, 02 08, 21:40:00 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Légyszíves egy kis véleményt vagy tapasztalatot ha írnál, hogy esetleg mi az amit másként kellene vagy ami még jó lenne ha bent lenne.
Sajnos eddig még nem érkeztem kipróbálni de még meg se néztem.Majd a napokban kicsit tanulmányozom.Tegnap csak örültem hogy végre beindult az EXE   :D
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető hammerjoe

• PDA: HTC 10, LG G2 32GB, iPhone 4s 64GB, Sony Xperia Z2 Tab LTE, LG V700
  • PDA ROM: 1.30.401.1, D80220h, iOS 8.3, 23.0.1.A.0.167
« Reply #26 Dátum: 2011, 02 08, 22:16:17 »
Üdv Anzo!
Lehet, hogy én vagyok a balfék, de nekem nem működik a dolog! Sem az update.zip-es, sem a telláról leszedős nem működik! Kiírni kiírja, hogy :device connected, Framework copied, de történni semmi nem történik! Egyébként hova másolja ki? És az ikoncsoportokhoz ha kattintok, sem jelenik meg semmi sem( Bezke egyik témáján akartam kipróbálni, egy mostaniba akartam beletenni egy előző akkujelzést) Egyébként milyen módon kell csatlakoztatni a telefont? (mindent próbáltam, és sehogy nem megy)
Egyedül az importálás az, ami működik nálam! Köszönöm, ha segítesz!!
Aki másnak vermet ás,....... az tudja hol a gödör!

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #27 Dátum: 2011, 02 09, 02:32:41 »
Üdv Anzo!
Lehet, hogy én vagyok a balfék, de nekem nem működik a dolog! Sem az update.zip-es, sem a telláról leszedős nem működik! Kiírni kiírja, hogy :device connected, Framework copied, de történni semmi nem történik! Egyébként hova másolja ki? És az ikoncsoportokhoz ha kattintok, sem jelenik meg semmi sem( Bezke egyik témáján akartam kipróbálni, egy mostaniba akartam beletenni egy előző akkujelzést) Egyébként milyen módon kell csatlakoztatni a telefont? (mindent próbáltam, és sehogy nem megy)
Egyedül az importálás az, ami működik nálam! Köszönöm, ha segítesz!!
Szia!

Nem kell foglalkozni azzal, hogy hova menti a program a frameworkot.
Azt gondoltam egyértelmű lesz a program működése de úgy látszik más sem boldogul vele.  :'(

1. Update.zip betallózása. (pl.: update_PFC_ANDROID_KITCHEN.zip)
2. Készülék csatlakoztatása simán USB kábelen.
3. A framework-res.apk letöltése a készülékről.
4. Ha még nincsenek ikonok a Component/Icons/Framework ill. TWFramework mappákban akkor importálnunk kell egy frameworkot. Imposrt Framework gomb amikor kéri megadjuk neki milyen néven szeretnénk látni ezen ikonokat. Ezután ha pl az Ikon csportoknál kiválasztjuk a Battery -t akkor a comboboxban már megjelenik egy olyan csoport amit megadtunk ezt kiválasztva máris láthatjuk az ikonokat amiket a Set Icons gombbal egyből hozzáadhatunk a frameworkhöz.
5. Végig mehetünk az összes ikon csoporton és amit szeretnénk kicerélni ott nyomunk egy Set Icons -t.
Amikor végeztünk a Framework fülön megnyomjuk a Finish gombot ekkor bele kerül a módosított framework-res.apk az update.zip-be amit a legelején betallóztunk.
6. A TwFramework fülön is ugyanilyen formában elvégezzük a módosításokat.
7. Amennyiben akarunk fájlokat hozzáadni az update.zip-hez az Add fülön tehetjük meg. Kiválasztjuk mit akarunk hozzáadni. Értelemszerűen a System/app és a data/app -ot választva apk fájlokat tudunk hozzáadni a Framework a Framework mappába való fájlokat jelöli (framework-res.apk, TWframework-res.apk, jar fájlok) stb.
8. Ha nem a mellékelt update.zipet használjuk hanem egy más vagy általunk régebben készítettet akkor abban lehetnek olyan fájlok amiket már nem szeretnénk használni ezeket a Delete gombbal tudjuk törölni. Nem mindig frissül a fájl lista ekkor ha összecsukjuk és újra kinyítjuk a tree-t akkor már látjuk, hogy eltünt belőle az a fájl amit töröltünk.
9. Végén megváltoztathatjuk a rom nevét. Beírjuk azt a szöveget amit szeretnénk a rom nevének adni ezt fogjuk látni a készülékünk Beállítások/A telefon névjegye/Build száma alatt. Fontos, hogy ez a rész a betallózott update.zipből szedi ki a build.prop fájlt és ebbe szúrja be a az általunk beírt szöveget nem lecseréli hanem kiegészítí ez azért van így, hogy a készítő eredeti elnevezése is megmaradjon. A mellékelt update.zip ezen része üres tehát ebben csak a mi szövegünk lesz látható.
10. Amikor mindezzel végeztünk fogjuk a az eredeti update.zip-et amit az 1 -es pontban betallóztunk és át másoljuk a készülékünkre és cwm-ből telepítjük.

Bízom benne, hogy így már érthetőbb lesz a program működése és megértitek, hogy mit szerettem volna elérni.

Ha valami még mindig nem tiszta vagy nem működne akkor kiabáljatok és megnézzük.

Nem elérhető hammerjoe

• PDA: HTC 10, LG G2 32GB, iPhone 4s 64GB, Sony Xperia Z2 Tab LTE, LG V700
  • PDA ROM: 1.30.401.1, D80220h, iOS 8.3, 23.0.1.A.0.167
« Reply #28 Dátum: 2011, 02 09, 12:03:10 »
Szia!

Nem kell foglalkozni azzal, hogy hova menti a program a frameworkot.
Azt gondoltam egyértelmű lesz a program működése de úgy látszik más sem boldogul vele.  :'(

1. Update.zip betallózása. (pl.: update_PFC_ANDROID_KITCHEN.zip)
2. Készülék csatlakoztatása simán USB kábelen.
3. A framework-res.apk letöltése a készülékről.
4. Ha még nincsenek ikonok a Component/Icons/Framework ill. TWFramework mappákban akkor importálnunk kell egy frameworkot. Imposrt Framework gomb amikor kéri megadjuk neki milyen néven szeretnénk látni ezen ikonokat. Ezután ha pl az Ikon csportoknál kiválasztjuk a Battery -t akkor a comboboxban már megjelenik egy olyan csoport amit megadtunk ezt kiválasztva máris láthatjuk az ikonokat amiket a Set Icons gombbal egyből hozzáadhatunk a frameworkhöz.
5. Végig mehetünk az összes ikon csoporton és amit szeretnénk kicerélni ott nyomunk egy Set Icons -t.
Amikor végeztünk a Framework fülön megnyomjuk a Finish gombot ekkor bele kerül a módosított framework-res.apk az update.zip-be amit a legelején betallóztunk.
6. A TwFramework fülön is ugyanilyen formában elvégezzük a módosításokat.
7. Amennyiben akarunk fájlokat hozzáadni az update.zip-hez az Add fülön tehetjük meg. Kiválasztjuk mit akarunk hozzáadni. Értelemszerűen a System/app és a data/app -ot választva apk fájlokat tudunk hozzáadni a Framework a Framework mappába való fájlokat jelöli (framework-res.apk, TWframework-res.apk, jar fájlok) stb.
8. Ha nem a mellékelt update.zipet használjuk hanem egy más vagy általunk régebben készítettet akkor abban lehetnek olyan fájlok amiket már nem szeretnénk használni ezeket a Delete gombbal tudjuk törölni. Nem mindig frissül a fájl lista ekkor ha összecsukjuk és újra kinyítjuk a tree-t akkor már látjuk, hogy eltünt belőle az a fájl amit töröltünk.
9. Végén megváltoztathatjuk a rom nevét. Beírjuk azt a szöveget amit szeretnénk a rom nevének adni ezt fogjuk látni a készülékünk Beállítások/A telefon névjegye/Build száma alatt. Fontos, hogy ez a rész a betallózott update.zipből szedi ki a build.prop fájlt és ebbe szúrja be a az általunk beírt szöveget nem lecseréli hanem kiegészítí ez azért van így, hogy a készítő eredeti elnevezése is megmaradjon. A mellékelt update.zip ezen része üres tehát ebben csak a mi szövegünk lesz látható.
10. Amikor mindezzel végeztünk fogjuk a az eredeti update.zip-et amit az 1 -es pontban betallóztunk és át másoljuk a készülékünkre és cwm-ből telepítjük.

Bízom benne, hogy így már érthetőbb lesz a program működése és megértitek, hogy mit szerettem volna elérni.

Ha valami még mindig nem tiszta vagy nem működne akkor kiabáljatok és megnézzük.
Köszönöm, megvilágosodtam!!!!
Aki másnak vermet ás,....... az tudja hol a gödör!

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #29 Dátum: 2011, 02 09, 12:46:53 »
Frissítés:

Kisebb design módosítások
Temp fájlok törlése.

Nem elérhető hunhool

• PRIME MINISTER
  • PDA: Samsung Galaxy SIII
  • PDA ROM: CM10 fan
Re: PFCAndroidKitchen+ThemeCreator Update: 02.09
« Reply #30 Dátum: 2011, 02 09, 15:58:53 »
nekem el sem indul a telepítés  :(

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #31 Dátum: 2011, 02 09, 21:25:08 »
nekem el sem indul a telepítés  :(
Töltsd le mellé a component mappát és tedd ugyanabba a mappába ahonnan indítod az exe fájlt.

Nem elérhető Djano

• PDA: Galaxy S GT i9000 - Galaxy Ace 3 GT-S7275R
  • PDA ROM: CM11
« Reply #32 Dátum: 2011, 02 10, 01:14:50 »
Nekem jól megy és nagyon tetszik.  :ok: Már két napja csak az ikonokat bújom. Már néhány plusz gyűjtőt is beleraktam az icons groupba és van amelyekkel elakadtam.
- A headset ikon nem jelenik meg.
- Szeretném megváltoztatni az értesítési sávon az You are not allowed to view links. Register or Login, a You are not allowed to view links. Register or Login és a You are not allowed to view links. Register or Login jelző ikonokat. A gond az hogy nem tudom lehet-e, és hogy milyen néven keressem őket?  :(
Tudnál nekem segíteni ebben?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #33 Dátum: 2011, 02 10, 02:08:25 »
Nekem jól megy és nagyon tetszik.  :ok: Már két napja csak az ikonokat bújom. Már néhány plusz gyűjtőt is beleraktam az icons groupba és van amelyekkel elakadtam.
- A headset ikon nem jelenik meg.
- Szeretném megváltoztatni az értesítési sávon az You are not allowed to view links. Register or Login, a You are not allowed to view links. Register or Login és a You are not allowed to view links. Register or Login jelző ikonokat. A gond az hogy nem tudom lehet-e, és hogy milyen néven keressem őket?  :(
Tudnál nekem segíteni ebben?
A headset ikonnak utána nézek lehet nem került bele egyik filelistbe sem ezért nem is importálja be.
Azok az ikonok amiket keresel azok nem a framework-res.apk -ban vannak hanem az azokat meghívó apk-ban pl. az üzenet az MMS.apk ezeket nem lehet a konyhában megváltoztatni erre marad a régi manuális módszer habár lehet meg nézem a lehetőségét de sok reményt nem fűzök hozzá mert biztosan meg lehet csinálni de esetleg annyira megbonyolítaná a dolgot, hogy nem biztos, hogy megéri. Gyakorlatilag minden egyes apk-hoz kellene csinálni egy hasonló eljárást mint a framework-res.apk és a TWframework-res.apk -hoz.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
Re: PFCAndroidKitchen+ThemeCreator Update: 02.10
« Reply #34 Dátum: 2011, 02 10, 11:11:55 »
Update 02.10:
Window animációk hozzáadása.

Nem elérhető Djano

« Reply #35 Dátum: 2011, 02 10, 12:34:50 »
A headset ikonnak utána nézek lehet nem került bele egyik filelistbe sem ezért nem is importálja be.
Azok az ikonok amiket keresel azok nem a framework-res.apk -ban vannak hanem az azokat meghívó apk-ban pl. az üzenet az MMS.apk ezeket nem lehet a konyhában megváltoztatni erre marad a régi manuális módszer habár lehet meg nézem a lehetőségét de sok reményt nem fűzök hozzá mert biztosan meg lehet csinálni de esetleg annyira megbonyolítaná a dolgot, hogy nem biztos, hogy megéri. Gyakorlatilag minden egyes apk-hoz kellene csinálni egy hasonló eljárást mint a framework-res.apk és a TWframework-res.apk -hoz.

Köszönöm a választ! Sikerült olyan ikonokat is beimportálni amik nincsenek benne filelistbe. (zzz_stat_sys_battery_full, stat_notify_missed_call, stat_sys_ringer_silent, stat_sys_ringer_vibrate, stat_sys_no_sim). Elvileg akkor máshol van a gond. A legjobban a médiakeresés befejeztét jelző ikonok zavar. Egyelőre akkor azok maradnak úgy ahogy vannak.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #36 Dátum: 2011, 02 10, 12:45:19 »

Köszönöm a választ! Sikerült olyan ikonokat is beimportálni amik nincsenek benne filelistbe. (zzz_stat_sys_battery_full, stat_notify_missed_call, stat_sys_ringer_silent, stat_sys_ringer_vibrate, stat_sys_no_sim). Elvileg akkor máshol van a gond. A legjobban a médiakeresés befejeztét jelző ikonok zavar. Egyelőre akkor azok maradnak úgy ahogy vannak.
A Mediaprovider.apk-ban vannak a mediakeresés képei.
A telepítés kész a Marketből letöltöttek esetében a Vending.apk-ban
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Djano

« Reply #37 Dátum: 2011, 02 10, 12:59:52 »
A Mediaprovider.apk-ban vannak a mediakeresés képei.
A telepítés kész a Marketből letöltöttek esetében a Vending.apk-ban

Köszönöm patience! Jól elbújtak a kis piszkok.  ;)  Nekiállok keresgélni, hogyan tudom kicserélni őket.

Nem elérhető Djano

« Reply #38 Dátum: 2011, 02 11, 23:24:23 »
Köszönöm patience a segítségedet! Sikerül kicserélnem a Mediaprovider.apk-ban és a Gmail.apk-ban az ikonokat. A Vending.apk-ban sajnos sokadszori próbálkozás ellenére sem jött össze. Sokat segített a Színezés, skinezés, Metamorph témákban talált leírásod, ami alapján mást is lecserélgettem.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #39 Dátum: 2011, 02 11, 23:34:03 »
Köszönöm patience a segítségedet! Sikerül kicserélnem a Mediaprovider.apk-ban és a Gmail.apk-ban az ikonokat. A Vending.apk-ban sajnos sokadszori próbálkozás ellenére sem jött össze. Sokat segített a Színezés, skinezés, Metamorph témákban talált leírásod, ami alapján mást is lecserélgettem.
Nem értem a Vending.apk-t,pedig szokott sikerülni.
Esetleg innen válassz egyet, ezeknek is színes az Installed képük azt hiszem:
Nekem ez a két kép van kicserélve a Vending.apk-ban:

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Djano

« Reply #40 Dátum: 2011, 02 12, 00:01:53 »
Beleraktam a te képeidet. visszarakva a készülékra nem jó, az eredetit jeleníti meg. Leszedtem pc-re, kicsomiztam és benne van. X-akta?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #41 Dátum: 2011, 02 12, 07:13:23 »
Beleraktam a te képeidet. visszarakva a készülékra nem jó, az eredetit jeleníti meg. Leszedtem pc-re, kicsomiztam és benne van. X-akta?
nem lehet hogy frissult a Market es az uj apkt hasznalja mi meg a regi apkt modositjuk? a gmailnel jartam igy annak idejen.

Nem elérhető Djano

« Reply #42 Dátum: 2011, 02 12, 10:43:37 »
nem lehet hogy frissult a Market es az uj apkt hasznalja mi meg a regi apkt modositjuk? a gmailnel jartam igy annak idejen.

A system/app/ mappából szedtem le.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #43 Dátum: 2011, 02 12, 12:07:54 »

Újra is indítottad bemásolás után a telefont?
Tényleg nem tudom miért nem eszi meg...
Esetleg tedd be bezke témájába, ha használod és tedd fel azzal együtt.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #44 Dátum: 2011, 02 12, 13:29:34 »

Amennyiben az újraindítás sem segít akkor próbáld meg törölni a dalvik cachet recoveryből vagy pedig használd a mellékelt update.zip -et mert az törli alapból.

Nem elérhető Djano

« Reply #45 Dátum: 2011, 02 12, 13:56:38 »
Újra is indítottad bemásolás után a telefont?
Tényleg nem tudom miért nem eszi meg...
Esetleg tedd be bezke témájába, ha használod és tedd fel azzal együtt.

Megvolt az újraindítás is.

Amennyiben az újraindítás sem segít akkor próbáld meg törölni a dalvik cachet recoveryből vagy pedig használd a mellékelt update.zip -et mert az törli alapból.

Köszönöm a tanácsokat. Kipróbálom őket, amint gépközelbe leszek.

Nem elérhető Crystal

• PDA: Samsung I9000
  • PDA ROM: XWJVH / XXJVO / XEHJV3 - Voodoo + Stock
« Reply #46 Dátum: 2011, 02 13, 08:00:06 »

Nézd meg a /data/app alatt is. Ha frissíti magát ide kerül nem a system alá, az ugyanis RO alapesetben.

Nem elérhető Djano

« Reply #47 Dátum: 2011, 02 14, 16:19:06 »
Nézd meg a /data/app alatt is. Ha frissíti magát ide kerül nem a system alá, az ugyanis RO alapesetben.

Ez volt a nyerő. A data/app alatt volt egy com.android.vending-1.apk, abban is módosítottam. Így most már úgy jelzi, ahogy én akartam. Köszönöm a segítséget.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
Re: PFCAndroidKitchen+ThemeCreator Update: 02.18
« Reply #48 Dátum: 2011, 02 18, 11:55:40 »
Update 02.18:

Apk Tool fül hozzáadva. A betallózott apk fájlban tudjuk lecserélni az ikonokat képeket.
Csak azokkal a fájlokkal működik amik a res\drawable-hdpi\ mappát használják. Tapasztalatom szerint az SGS fájljai szinte mind ilyenek.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
Re: PFCAndroidKitchen+ThemeCreator BIG Update: 02.20
« Reply #49 Dátum: 2011, 02 20, 13:32:17 »
Update 02.20:

Apk fájlok egyszerű hozzáadása, másold be a saját fájlaidat a Component/Apk's/Launcher,Browser,Other stb mappába értelemszerűen oda ahol meg akarod találni. Az Update.zip fülön amennyiben be van tallózva update.zip akkor két kattintással hozzáadhatod a fájlodat. Amikor készen vagy és csatlakoztatva van az SGS a PC-hez akkor bemásolja a kész update.zip-et a készülékre és ha a Reboot recovery be van jelőlve akkor utána automatikusan újra indul recovery módban ahonnan telepíthető az update.zip.
Egyéb javítások.