Üdv Anzo!
Lehet, hogy én vagyok a balfék, de nekem nem működik a dolog! Sem az update.zip-es, sem a telláról leszedős nem működik! Kiírni kiírja, hogy :device connected, Framework copied, de történni semmi nem történik! Egyébként hova másolja ki? És az ikoncsoportokhoz ha kattintok, sem jelenik meg semmi sem( Bezke egyik témáján akartam kipróbálni, egy mostaniba akartam beletenni egy előző akkujelzést) Egyébként milyen módon kell csatlakoztatni a telefont? (mindent próbáltam, és sehogy nem megy)
Egyedül az importálás az, ami működik nálam! Köszönöm, ha segítesz!!
Szia!
Nem kell foglalkozni azzal, hogy hova menti a program a frameworkot.
Azt gondoltam egyértelmű lesz a program működése de úgy látszik más sem boldogul vele.
1. Update.zip betallózása. (pl.: update_PFC_ANDROID_KITCHEN.zip)
2. Készülék csatlakoztatása simán USB kábelen.
3. A framework-res.apk letöltése a készülékről.
4. Ha még nincsenek ikonok a Component/Icons/Framework ill. TWFramework mappákban akkor importálnunk kell egy frameworkot. Imposrt Framework gomb amikor kéri megadjuk neki milyen néven szeretnénk látni ezen ikonokat. Ezután ha pl az Ikon csportoknál kiválasztjuk a Battery -t akkor a comboboxban már megjelenik egy olyan csoport amit megadtunk ezt kiválasztva máris láthatjuk az ikonokat amiket a Set Icons gombbal egyből hozzáadhatunk a frameworkhöz.
5. Végig mehetünk az összes ikon csoporton és amit szeretnénk kicerélni ott nyomunk egy Set Icons -t.
Amikor végeztünk a Framework fülön megnyomjuk a Finish gombot ekkor bele kerül a módosított framework-res.apk az update.zip-be amit a legelején betallóztunk.
6. A TwFramework fülön is ugyanilyen formában elvégezzük a módosításokat.
7. Amennyiben akarunk fájlokat hozzáadni az update.zip-hez az Add fülön tehetjük meg. Kiválasztjuk mit akarunk hozzáadni. Értelemszerűen a System/app és a data/app -ot választva apk fájlokat tudunk hozzáadni a Framework a Framework mappába való fájlokat jelöli (framework-res.apk, TWframework-res.apk, jar fájlok) stb.
8. Ha nem a mellékelt update.zipet használjuk hanem egy más vagy általunk régebben készítettet akkor abban lehetnek olyan fájlok amiket már nem szeretnénk használni ezeket a Delete gombbal tudjuk törölni. Nem mindig frissül a fájl lista ekkor ha összecsukjuk és újra kinyítjuk a tree-t akkor már látjuk, hogy eltünt belőle az a fájl amit töröltünk.
9. Végén megváltoztathatjuk a rom nevét. Beírjuk azt a szöveget amit szeretnénk a rom nevének adni ezt fogjuk látni a készülékünk Beállítások/A telefon névjegye/Build száma alatt. Fontos, hogy ez a rész a betallózott update.zipből szedi ki a build.prop fájlt és ebbe szúrja be a az általunk beírt szöveget nem lecseréli hanem kiegészítí ez azért van így, hogy a készítő eredeti elnevezése is megmaradjon. A mellékelt update.zip ezen része üres tehát ebben csak a mi szövegünk lesz látható.
10. Amikor mindezzel végeztünk fogjuk a az eredeti update.zip-et amit az 1 -es pontban betallóztunk és át másoljuk a készülékünkre és cwm-ből telepítjük.
Bízom benne, hogy így már érthetőbb lesz a program működése és megértitek, hogy mit szerettem volna elérni.
Ha valami még mindig nem tiszta vagy nem működne akkor kiabáljatok és megnézzük.