2024, 12 19, 03:39:55

Szerző Téma: Windows Phone 7 a HD2-re  (Megtekintve 146768 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető aky22

• Nem: Férfi
  • WP7 Guru
  • Navigáció / Navigation: Navigon Content 3 Hun
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: HD2O Rom Wp7.5 mango 7.10.8107.79
Re: Windows Phone 7 a HD2-re
« Reply #725 Dátum: 2013, 02 16, 14:51:31 »
You are not allowed to view links. Register or Login
hol ez a beépített cucc? a fiókomat hozzáadtam, de email progit nem találtam benne

Háá, pedig nem olyan bonyi, elvileg kirakja kezdőoldalra.

Nem elérhető aky22

• WP7 Guru
« Reply #726 Dátum: 2013, 02 16, 14:52:17 »
Üdv. Ha valakit érdekel egy jó állapotban lévő HD2 lehet jelentkezni :)

Nem elérhető lipee83

• PDA: Galaxy S4
  • PDA ROM: Gyári 4.2
« Reply #727 Dátum: 2013, 02 17, 18:13:20 »
tegnap este felraktam Pdaimatejam 2-es romját, amiben van magyar nyelv. viszont a logonál lefagyott. ezután felraktam az 1-est, az gond nélkül elindult.
Megatáltam a beépített mail progit. viszont egy érdekes dolog, ha a fiókbeállításnál kiveszem a pipát, hogy ne szinkronizálja, akkor eltünik a csempe a kezdőképernyőről, és ugyanez van a névjegyekkel is. ha nincs pipa, nincs névjegy se.   A gyári mail progiba valami adatvédelmi okok miatt nem jelennek meg a képek. Tudjátok ezt hol lehet módosítani?

Nem elérhető aky22

• WP7 Guru
« Reply #728 Dátum: 2013, 02 17, 18:20:19 »
tegnap este felraktam Pdaimatejam 2-es romját, amiben van magyar nyelv. viszont a logonál lefagyott. ezután felraktam az 1-est, az gond nélkül elindult.
Megatáltam a beépített mail progit. viszont egy érdekes dolog, ha a fiókbeállításnál kiveszem a pipát, hogy ne szinkronizálja, akkor eltünik a csempe a kezdőképernyőről, és ugyanez van a névjegyekkel is. ha nincs pipa, nincs névjegy se.   A gyári mail progiba valami adatvédelmi okok miatt nem jelennek meg a képek. Tudjátok ezt hol lehet módosítani?

Az adatvédelemmel nem tudsz kezdeni, és igen ez így működik. Ha nincs kipipálva, akkor bizony nem szinkronizálja de van egy jó hírem. Be lehet állítani, hogy milyen időközönként szinkrózzon.

Nem elérhető lipee83

« Reply #729 Dátum: 2013, 02 17, 19:10:56 »
Az adatvédelemmel nem tudsz kezdeni, és igen ez így működik. Ha nincs kipipálva, akkor bizony nem szinkronizálja de van egy jó hírem. Be lehet állítani, hogy milyen időközönként szinkrózzon.

igen, most manuálisra van állítva. csak pl nekem elég lett volna hogy leszinkronizálja a névjegyeket egyszer. ez meg is történt, és utána kikapcsoltam a pipát, erre a leszinkronizált névjegyek is eltüntek. na ez volt fura. :D

Nem elérhető lipee83

« Reply #730 Dátum: 2013, 02 17, 21:01:21 »
saját zenefájlt lehet csengőhangnak beállítani? próbáltam mp3-at, wma-t, másoltam a ringtones mappába, a windows-ba. de automatikusan nem akarja megtaláni. néztem a registry-t is. lehet belenyúlok hátha akkor jó lesz. :D

mod.:  az operáció sikerült. szépen szól az mp3 is. :D

Nem elérhető lipee83

« Reply #731 Dátum: 2013, 02 18, 21:33:09 »

a legelső csempe, amin az óra van. ezt le lehet valahonnan külön tölteni egy másik romba?

Nem elérhető aky22

• WP7 Guru
« Reply #732 Dátum: 2013, 02 18, 21:57:03 »

a legelső csempe, amin az óra van. ezt le lehet valahonnan külön tölteni egy másik romba?

ez engem is érdekelne, mert nem egy stabil megbízható rom, de ez a többiből marhára hiányzik :D

Nem elérhető lipee83

« Reply #733 Dátum: 2013, 02 18, 22:43:10 »
ez engem is érdekelne, mert nem egy stabil megbízható rom, de ez a többiből marhára hiányzik :D

EZ lehet az, de csak a Dinamics rommal fut rendesen. (még" You are not allowed to view links. Register or Login
:(

Nem elérhető powyx

• PFC Fan
  • PDA: htc hd2
  • PDA ROM: HD2_Updatable_XBmod_Yuki_v2.1
« Reply #734 Dátum: 2013, 04 01, 22:25:01 »
Sziasztok! Egy jó wp7.5 Rom-ot tudnátok ajánlani ,ami tuti magyar,és elérhető /letölthető/. Köszi.

Nem elérhető munkas88

• PFC Fan
  • PDA: HD 2
  • PDA ROM: HD 2
« Reply #735 Dátum: 2013, 06 03, 10:49:04 »
Sziasztok!

Nemek is nagyon kellene egy megbízható stabil, minél újabb kiadású WP rendszer. Linket tudnátok adni?
Nézegettem már, de sajnos indulásnál az SD kártyámra hibát írt ki az összes.
Azóta vettem egy class 10-es samsung 16 GB-osat és szeretnék kipróbálni, hogy normális WP rendszert, és egyben kérdezném is, hogy ha erre a kártyára is hibát ír ki, akkor mit lehet tenni?

Köszönöm előre is!

Nem elérhető munkas88

• PFC Fan
« Reply #736 Dátum: 2013, 06 04, 08:58:42 »
Ha jól látom már a 8 is létezik. Mindegy, csak jó legyen. Segítsetek útbaigazítani kérlek!

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
Re: Re: Windows Phone 7 a HD2-re
« Reply #737 Dátum: 2013, 06 04, 11:26:40 »
Sziasztok!

Nemek is nagyon kellene egy megbízható stabil, minél újabb kiadású WP rendszer. Linket tudnátok adni?
Nézegettem már, de sajnos indulásnál az SD kártyámra hibát írt ki az összes.
Azóta vettem egy class 10-es samsung 16 GB-osat és szeretnék kipróbálni, hogy normális WP rendszert, és egyben kérdezném is, hogy ha erre a kártyára is hibát ír ki, akkor mit lehet tenni?

Köszönöm előre is!

Mi a hiba?

Tapatalk 2-vel küldve az én Nexus 10-ről

Nem elérhető munkas88

• PFC Fan
« Reply #738 Dátum: 2013, 06 04, 12:42:42 »
A hiba az volt, hogy indulásnál valamit kiír, már nem emlékszem, de lényeg, hogy nem látja az sd-t. És az után már nem is látja a rendszer, hiába indul el. Olvastam róla, hogy előfordul az ilyen. Eddig két különböző sd-vel próbáltam, mindkettőnél ez volt a gond.
Azóta van egy 16 gb-os class10-es samsung, hát kíváncsi leszek.
Csak hát addig nem kezdek bele, míg nem tud valaki ajánlatni egy jó ki 7.8-at minimum. :)

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #739 Dátum: 2013, 06 04, 12:56:03 »
A hiba az volt, hogy indulásnál valamit kiír, már nem emlékszem, de lényeg, hogy nem látja az sd-t. És az után már nem is látja a rendszer, hiába indul el. Olvastam róla, hogy előfordul az ilyen. Eddig két különböző sd-vel próbáltam, mindkettőnél ez volt a gond.
Azóta van egy 16 gb-os class10-es samsung, hát kíváncsi leszek.
Csak hát addig nem kezdek bele, míg nem tud valaki ajánlatni egy jó ki 7.8-at minimum. :)

Mivel nagyon kevesen vannak a HD2 tulajok itt, és ők is jobbára Androidot használnak, így lehet, hogy magadra maradsz a jó WP7.8 rom kereséssel.

Nem elérhető pecsenye

• PDA: mda
  • PDA ROM: ???
« Reply #740 Dátum: 2013, 06 10, 16:59:09 »
Meg is van, találtam egy eddig hibátlan wp 7.8-at, magyar, minden funkció megy, sőt, még a piactérre kaptam is aktiváló kódot a microsoft-tól, szóval már az is megy, így már elmondható, hogy minden probléma elhárult és lehet használni a WP 7.8-at rendesen.

Nem elérhető swy

• PDA: HTC HD2 512
  • PDA ROM: valtozo :D
« Reply #741 Dátum: 2013, 06 15, 17:39:00 »
Meg is van, találtam egy eddig hibátlan wp 7.8-at, magyar, minden funkció megy, sőt, még a piactérre kaptam is aktiváló kódot a microsoft-tól, szóval már az is megy, így már elmondható, hogy minden probléma elhárult és lehet használni a WP 7.8-at rendesen.

Én jelenleg Andro-t használok, viszont érdekelne a WP is, de jelenleg egy 32 gigás kártyám van, amit nemrég egy WP telepítéssel, majdnem elk@rtam :S
Azért egyrészt pecsenye, hozzád az lenne a kérésem, hogy be tudnád-e linkelni azt a WP 7.8-as romot?
Illetve mindenkihez szól, aki jártasabb a WP-ben :D
mivel a 32 gigás kártyát úgy gallyra vágtam, hogy egy régebbi simbyanos nokiával lehetett csak újra leformázni, így inkább egy itthon tartalékba lévő 2 gigás kártyát használnék csak. Szerintetek elég-e, illetve egyáltalán jó-e? nem HC, szóval nem túl gyors, csak kérdés, hogy kompatibilis-e :D
előre is köszönöm a segítséget.

Nem elérhető chapo990

• PDA ROM: 1.43.479.2 (70124) WWE
« Reply #742 Dátum: 2013, 07 29, 18:33:35 »
Hali, feltettem ezt a romot a hd2re: You are not allowed to view links. Register or Login
Ez a második Win7, amit kipróbáltam, de egyikkel se tudom a telefont usb-vel összekötni a géppel. Valaki tudna segíteni, hogy milyen driver/program kell hozzá? Bedugom a kábelt, de semmi reakció, zune-t feltettem, de csatlakoztatni nem tudom a telefont.

Nem elérhető alexlee76

• PFC Fan
  • PDA: Sony Ericsson Xperia X10i
  • PDA ROM: ginger bred
« Reply #743 Dátum: 2013, 10 20, 17:27:14 »
hali! egy olyan kérdésem lenne,ha Wp7 után vissza akarom tenni a droidot,akkor ujra kell tennem a cwm-et? ui. probáltam mgldr alol inditani és error-t ir ki. köszi szépen

Szia! Ez a rom függetleníti a telefont? leírnád hogy hogyan kell feltelepíteni?

Nem elérhető Sur93

• PFC Fan
« Reply #744 Dátum: 2013, 12 08, 09:17:07 »
Hello!
olyan problémám volna h a wp mango telepitését követő boot-nál a kijelzőn a storage card not working üzenet fogadott. gondolom ezért a wp által megszokott storagelock lehet a hibás amivel látom h már találkoztatok páran. na most ezt a kártyát hogyan lehetne helyrerázni? mert ugye most igy nem használható mert a pc-m se olvassa...
válaszaitokat előre is köszönöm. sürgős lenne a dolog mert nem szeretnék befektetni még 1 sdbe mert ezis csak pár hónapos...

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #745 Dátum: 2013, 12 08, 12:58:24 »
Hello!
olyan problémám volna h a wp mango telepitését követő boot-nál a kijelzőn a storage card not working üzenet fogadott. gondolom ezért a wp által megszokott storagelock lehet a hibás amivel látom h már találkoztatok páran. na most ezt a kártyát hogyan lehetne helyrerázni? mert ugye most igy nem használható mert a pc-m se olvassa...
válaszaitokat előre is köszönöm. sürgős lenne a dolog mert nem szeretnék befektetni még 1 sdbe mert ezis csak pár hónapos...

régebbi nokia telefonok felismerik és formázni is tudják, esetleg pc-ről valamelyik particiómanager is segithet de arra már nem emlékszem :S

de ha a wp bebootol akkor ott is volt unlock opció, mindenképpen lesd meg a rom topic-ját is hátha irnak róla

Nem elérhető Sur93

• PFC Fan
« Reply #746 Dátum: 2013, 12 08, 13:10:26 »
régebbi nokia telefonok felismerik és formázni is tudják, esetleg pc-ről valamelyik particiómanager is segithet de arra már nem emlékszem :S

de ha a wp bebootol akkor ott is volt unlock opció, mindenképpen lesd meg a rom topic-ját is hátha irnak róla

Köszönöm a válaszodat, próbáltam a nokiatelefonos opciót és a pc-s formatálást is 2 particion progival is és nem jártam sikerrel. közben átolvasgattam már majdnem az egész topicot és megtaláltam a választ. a yuki rom volt a felelős mert lezárja az sd-t amit unlockolni kell. feltettem vissza a yuki romot és rá az unlockot és sikerült láthatóvá tennem az sd-t ami mostmár remekül működik :) kicsit azért már ilyedesztem amikor a particion magic bad device-nek állapitotta meg :)

Nem elérhető Sur93

• PFC Fan
« Reply #747 Dátum: 2013, 12 09, 19:43:25 »
lenne még 1 kérdésem. olvastam h a battery bugot orvosolni lehet ami a tudástárban van leirva. gondolom én vok a figyelmetlen de nem találtam hasonló bejegyzést sem ott..valaki adna 1 tanácsot az akku problémára?
Ez a rom van fent: HD2O_WP7_1.25_LEO71_7740

Nem elérhető pecsenye88

• Nem: Nő
  • PDA: HTC3300
  • PDA ROM: wm 5.1 Artemis
« Reply #748 Dátum: 2014, 01 12, 22:36:16 »
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a 8-as verzió nincs a HD 2-re?

Köszönöm!

Nem elérhető ryababa

• Nem: Nő
  • PDA: HTC
  • PDA ROM: HD2
« Reply #749 Dátum: 2014, 07 07, 21:22:00 »
Sziasztok!

Ma a megadottak szerint feltettem a hd2-mre a Win 7-et. You are not allowed to view links. Register or Login
Minden rendben ment,majd a betöltéskor sajnos megfagy a teló és nem jutok tovább:
HTC quietly brilliant kiképnél...nem tölt be a win...:(( Mi lehet a gond??? Köszi a segítséget!