2024, 12 19, 15:07:55

Szerző Téma: Windows Phone 7 a HD2-re  (Megtekintve 146795 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Gersoft

• Navigáció / Navigation: Mio C520
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: WP7
Re: Windows Phone 7 a HD2-re
« Reply #550 Dátum: 2012, 02 22, 20:05:15 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Elvileg nem merül le csak azt mutatja. Kérdés, hogy melyik wp7 romot raktad fel. Ha a tudástárban lévő leírás alapján csináltad, elvileg egy két újraindítás után jónak kell lennie. Ha nem úgy akkor írd le légyszi, hogy hogyan csináltad.
A tudástár alapján tettem fel, 7.10.8107.79 az oprendszer, magyarítással.

Nem elérhető aky22

• Nem: Férfi
  • WP7 Guru
  • Navigáció / Navigation: Navigon Content 3 Hun
  • PDA ROM: HD2O Rom Wp7.5 mango 7.10.8107.79
« Reply #551 Dátum: 2012, 02 22, 20:10:31 »
A tudástár alapján tettem fel, 7.10.8107.79 az oprendszer, magyarítással.

Oké akkor az már jó kezdet. Na akkor nézzük. Radio Rom mi van fent??? Próbáltad, hogy azt írja, hogy lemerült és tovább járatod?? Néhány újraindítás után valószínűleg beáll. Kipróbálhatod az ősrégi kamerás trükköt is. (Fényképezőnél fénykép módból átkapcsolsz kamera módba, vársz míg fókuszál majd visszakapcsolod.)

Nem elérhető Gersoft

« Reply #552 Dátum: 2012, 02 22, 20:22:57 »
Oké akkor az már jó kezdet. Na akkor nézzük. Radio Rom mi van fent??? Próbáltad, hogy azt írja, hogy lemerült és tovább járatod?? Néhány újraindítás után valószínűleg beáll. Kipróbálhatod az ősrégi kamerás trükköt is. (Fényképezőnél fénykép módból átkapcsolsz kamera módba, vársz míg fókuszál majd visszakapcsolod.)
Radio: 5.5IT.09.29a_22.32.50.10U
Nem merült le teljesen, csak akku piktogram már jelezte a 15 % alatti állapotot, meg ha jól emlékszem a mobil adatkapcsolatnál is megváltozott a kijelzés a szokásos H-ról valami másra.
A kamerás dolgot kipróbáltam, működik a váltás, de nem tudom, hogy mi a célja.

Nem elérhető aky22

• WP7 Guru
« Reply #553 Dátum: 2012, 02 22, 20:26:48 »
Radio: 5.5IT.09.29a_22.32.50.10U
Nem merült le teljesen, csak akku piktogram már jelezte a 15 % alatti állapotot, meg ha jól emlékszem a mobil adatkapcsolatnál is megváltozott a kijelzés a szokásos H-ról valami másra.
A kamerás dolgot kipróbáltam, működik a váltás, de nem tudom, hogy mi a célja.

Oké újból nem voltam érthető ezek szerint. A WinMos radio kéne pl.:2.15.... A kamerás is egy ilyen ős régi trükk amivel elvileg stabilizálni lehet az akku kijelzését. Amúgy nincs az lemerülve csak azt írja. Ja lehet ám, hogy elég ha párszor feldugod töltőre. én mindig úgy csinálom, hogy feltöltöm, és amikor a tetején a zöld világít lehúzom, és ha felül (vagy a takarékos üzemmódban nem 100% akkor visszadugom és akkor általában  jó lesz. Ha akkor sem akkor szoktam tolni neki egy resetet. Egy idő után beáll és nem hülyül.

Nem elérhető Gersoft

« Reply #554 Dátum: 2012, 02 22, 20:50:17 »
Oké újból nem voltam érthető ezek szerint. A WinMos radio kéne pl.:2.15.... A kamerás is egy ilyen ős régi trükk amivel elvileg stabilizálni lehet az akku kijelzését. Amúgy nincs az lemerülve csak azt írja. Ja lehet ám, hogy elég ha párszor feldugod töltőre. én mindig úgy csinálom, hogy feltöltöm, és amikor a tetején a zöld világít lehúzom, és ha felül (vagy a takarékos üzemmódban nem 100% akkor visszadugom és akkor általában  jó lesz. Ha akkor sem akkor szoktam tolni neki egy resetet. Egy idő után beáll és nem hülyül.
A winMo-s rádiót térdig állva a WP7.5-ben állva nem tudom megnézni, de azt már korábban a 2.15.50.14-re frissítettem, ha jól emlékszem. Most néhányszor újraindítottam, remélem tényleg beáll az akkukijelzés.
Ami a rendszert illeti: hiányolom a csoporthoz rendelhető csengőhang beállítás lehetőségét, hiányolom a skype-ot s a waze-t. Navihoz melyik progit ajánlod?

Nem elérhető gszomju

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: HTC HD 2
  • PDA ROM: win7
« Reply #555 Dátum: 2012, 03 02, 07:31:12 »
Hali tegnap raktam.fel a win 7.5  mangot.a telomra mindent a leirás szerint csináltam de amikor inditom valami.sd.kártya hibát ir ki  volt már valakinek.ilyen gondja? Vagy valaki tud segiteni a kártya végig a készülékbe volt.Válaszokat köszi!

Nem elérhető szrp

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA ROM: Rom SENSATION XL ROM AIO V 3.0
« Reply #556 Dátum: 2012, 03 02, 12:05:35 »
Hali tegnap raktam.fel a win 7.5  mangot.a telomra mindent a leirás szerint csináltam de amikor inditom valami.sd.kártya hibát ir ki  volt már valakinek.ilyen gondja? Vagy valaki tud segiteni a kártya végig a készülékbe volt.Válaszokat köszi!

Hali!

Nekem volt hasonló, nem tetszik az sd kártyád a WP7-nek, szóval másik sd kártyával próbáld akkor jó lesz.

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #557 Dátum: 2012, 03 02, 18:04:57 »

pontosan milyen sd kártya hibát?
milyen sd kártyád van?
a gyárilag vele kapott sandisk-nek jónak kellene lennie mert azt szereti.
honnan ismerem a neved? :D

Nem elérhető Gersoft

« Reply #558 Dátum: 2012, 03 04, 12:32:29 »
Hogy tudnék egy olyan mentést csinálni a rendszerről, hogy egy későbbi időpontban vissza tudjak térni ugyanoda (a nand-ról és az SD-ről)? Kipróbálnék pár droidos megoldást, de sajnálnám az eddigi munkát elveszteni, amit a wp7-es verzióba fektettem.

Nem elérhető aky22

• WP7 Guru
« Reply #559 Dátum: 2012, 03 11, 16:46:56 »
Hogy tudnék egy olyan mentést csinálni a rendszerről, hogy egy későbbi időpontban vissza tudjak térni ugyanoda (a nand-ról és az SD-ről)? Kipróbálnék pár droidos megoldást, de sajnálnám az eddigi munkát elveszteni, amit a wp7-es verzióba fektettem.

Igazándiból sehogyan. Illetve cab senderrel rakj fel egy mondjuk hangerő cab-ot a b gombal indítva és akkor az egész rendszerről csinál egy mentést. Ha nem Yuki-t használsz akkor elvileg menni fog a visszaállítása. Viszont így nem garantált, hogy frissítés után nem hal be a készüléken a wp7. SD-ről nem igen tudsz mentést csinálni, max SkyDrive

Nem elérhető Lasi007

• PDA ROM: WinMo 6.5 ROM
« Reply #560 Dátum: 2012, 03 12, 19:48:09 »
Szép estét mindenkinek !
Ma rászántam magam, hogy HD2-m végre WP7-t futasson. Az egyik szemem sír, a másik nevet, az orrom meg fintorog. Amit sikerült felraknom, az nem magyar és még nem is látom át, hogy mitől lesz magyar. A fő problémám amit mindenképp meg kell oldani, hogy kivettem a telóból a 16 g-s kártyát, amit első kanyarra nem akar kártyaolvasón keresztül látni a PC.-m. Elhelyeztem, az E52 telomban, aki kártyakódot kér tőlem, de mivel én nem zártam le, ezért azt nem tudom. Most visszatettem olvasóba, már meghajtót. Vannak rajta fotók, amit sajnálnék veszíteni, így leginkább az lenne a megoldás, ha sikerülne megmenteni az adatokat! Segítségeteket előre is köszönöm '

Nem elérhető aky22

• WP7 Guru
« Reply #561 Dátum: 2012, 03 13, 07:03:20 »
Szép estét mindenkinek !
Ma rászántam magam, hogy HD2-m végre WP7-t futasson. Az egyik szemem sír, a másik nevet, az orrom meg fintorog. Amit sikerült felraknom, az nem magyar és még nem is látom át, hogy mitől lesz magyar. A fő problémám amit mindenképp meg kell oldani, hogy kivettem a telóból a 16 g-s kártyát, amit első kanyarra nem akar kártyaolvasón keresztül látni a PC.-m. Elhelyeztem, az E52 telomban, aki kártyakódot kér tőlem, de mivel én nem zártam le, ezért azt nem tudom. Most visszatettem olvasóba, már meghajtót. Vannak rajta fotók, amit sajnálnék veszíteni, így leginkább az lenne a megoldás, ha sikerülne megmenteni az adatokat! Segítségeteket előre is köszönöm '

Van egy szomorú hírem. Azokat az adatokat elvesztetted. Nem tudom miért nem olvassátok végig a tudástárat soha sem. Világosan le van írva, hogy ha első indításkor benne hagyod a telefonban akkor leformázza. Gondolom a Yuki rom-ot tetted fel. Ott pedig a Dev_STORAGELOCK.cab filet kell feltenni cab sender-rel és akkor a kezdőoldalon megjelenő ikonra rákattintva fel tudod oldani. Utána gyorsan kiveszed a telóból, anélkül, hogy kikapcsolnád, majd mehet bele a kártyaolvasóba. ott vissza tudod majd mondjuk easus partition manager-rel formázni. A magyar nyelvet szintén cab senderrel lehet feltolni rá. You are not allowed to view links. Register or Login ez a frissítés menete. Utólag elnézést kérek. Nem elég világos ezek szerint a tudástár. Azt nem írom, hogy formáz, csak azt, hogy ha belső memóként akarod használni akkor hagyd benne. Sorry

Nem elérhető Lasi007

• PDA ROM: WinMo 6.5 ROM
« Reply #562 Dátum: 2012, 03 14, 08:54:08 »
Nagyon köszönöm a segítséget !
Hasznos volt. Lesz egy kis időm vissza térek rá!
Üdv

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Sygic / Igo
  • PDA: HTC U 12+
  • PDA ROM: Gyári 1.30.401.2
« Reply #563 Dátum: 2012, 03 29, 08:53:30 »
Hali!
Az a gondom akadt, hogy akár mit csinálok nem lesz magyar atelo bár azt irja mindenhol. >:( >:(
Ne hagyd hát, hogy frusztrált emberek lehúzzanak a sikertelenségük mocsarába,és ne törődj a negatív emberekkel!

Nem elérhető magyarz

• PFC Fan
  • PDA: Touch HD, I780
  • PDA ROM: official
« Reply #564 Dátum: 2012, 03 30, 18:21:13 »
Sziasztok, pár kérdésem lenne a témával kapcsolatban csak nincs annyi időm hogy végig olvassak mindent :( a közeljövőben tervezem lecserélni az öregecske Touch HD-mat valami újabb cuccra ( csak htc és csak a redmondi fiúk os-e jöhet szóba :) és dilemma előtt állok hogy HD2 vagy HD7 legyen belőle :) HD2 melett szól hogy többet lehet vele "játtszani"  ;)

-Mango felmegy rá?
 -Memória kártya gond megoldva? tehát látja a teló? adatokat eléri róla?
 -Xbox live?
 -Market?

esetleg milyen buktatója, hátránya van még a wp7-nek HD2-n?

köszi előre is mindent :)

Nem elérhető Barny007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA ROM: Duttys HD2 (Legacy) Cont. WWE; Radio version: 2.15.50.14; RAM size: 576Mb
« Reply #565 Dátum: 2012, 03 30, 21:23:32 »
Hali!
Az a gondom akadt, hogy akár mit csinálok nem lesz magyar atelo bár azt irja mindenhol. >:( >:(

Szia,

Szóval...Felraktál WP7-et és nem magyar? A magyar nyelv beállítása után csináltál hard resetet?
Üdv
Ajánlott oldal: You are not allowed to view links. Register or Login :)

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #566 Dátum: 2012, 03 31, 15:51:10 »
Sziasztok, pár kérdésem lenne a témával kapcsolatban csak nincs annyi időm hogy végig olvassak mindent :( a közeljövőben tervezem lecserélni az öregecske Touch HD-mat valami újabb cuccra ( csak htc és csak a redmondi fiúk os-e jöhet szóba :) és dilemma előtt állok hogy HD2 vagy HD7 legyen belőle :) HD2 melett szól hogy többet lehet vele "játtszani"  ;)

-Mango felmegy rá?
 -Memória kártya gond megoldva? tehát látja a teló? adatokat eléri róla?
 -Xbox live?
 -Market?

esetleg milyen buktatója, hátránya van még a wp7-nek HD2-n?

köszi előre is mindent :)

nemcsak mango, hanem tango is felmegy
memkártya ok
xbox live megy
market megy

buktató:
- aktivációs kódot kell kérni az ügyfélszolgálattól (telefonon, mailben, stb) hogy menjenek a live szolgáltatások + market
- nem olyan egyszerű a telepités( főleg ha magyaritani szeretnéd)
- a hd2 nativan nem wp7-es tehát mindig lehetnek buktatók

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
« Reply #567 Dátum: 2012, 03 31, 18:33:18 »
Szia,

Szóval...Felraktál WP7-et és nem magyar? A magyar nyelv beállítása után csináltál hard resetet?
Üdv
Hali! Azt nem ugyan ugy hangerö fel+bakapcs? :ok:
Ne hagyd hát, hogy frusztrált emberek lehúzzanak a sikertelenségük mocsarába,és ne törődj a negatív emberekkel!

Nem elérhető magyarz

• PFC Fan
  • PDA: Touch HD, I780
  • PDA ROM: official
« Reply #568 Dátum: 2012, 04 01, 10:24:41 »
nemcsak mango, hanem tango is felmegy
memkártya ok
xbox live megy
market megy

buktató:
- aktivációs kódot kell kérni az ügyfélszolgálattól (telefonon, mailben, stb) hogy menjenek a live szolgáltatások + market
- nem olyan egyszerű a telepités( főleg ha magyaritani szeretnéd)
- a hd2 nativan nem wp7-es tehát mindig lehetnek buktatók

jogos, de vonz a "játék" meg a kiprobálás izgalma (droid, ubuntu, meego meg ki tudja még mi jön) amúgy ha wp7-el alap dolgokra lehet használni: net, mail, zene, olvasgatás, navi akkor tökéletesen megfelel :)

Nem elérhető Barny007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA ROM: Duttys HD2 (Legacy) Cont. WWE; Radio version: 2.15.50.14; RAM size: 576Mb
« Reply #569 Dátum: 2012, 04 01, 12:37:18 »
Hali! Azt nem ugyan ugy hangerö fel+bakapcs? :ok:
A menűben kellene, de most nem W.Phone 7-esem van, hogy le tudjam írni, hogy pontosan hol is van.
Ajánlott oldal: You are not allowed to view links. Register or Login :)

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
« Reply #570 Dátum: 2012, 04 02, 08:46:29 »
A menűben kellene, de most nem W.Phone 7-esem van, hogy le tudjam írni, hogy pontosan hol is van.
Hali! A tudástárba nem ir hard reset-ről, de megbrobálom. :ok:

Nem elérhető converse92

• PFC Fan
  • PDA: HTC Hd2
  • PDA ROM: 6.5
« Reply #571 Dátum: 2012, 04 03, 23:02:44 »
Üdvözlök minden Tagot!
Segítségre szorulok és gondoltam ez a legjobb hely, hogy segítséget kérjek. Most vásároltam egy HTC hd2 -őt magamnak amin a gyári 6.5-ös Os van. át szeretném alakítani win 7-re ugyanis látom hogy erre van lehetőség.( Láttam egyik ismerösöm telóján Nokia Lumia 800-asán a win7et és nagyon megtetszett). Nekem nincs szükségem letöltésekre meg ilyen alkalmazásra meg olyan alkalmazásra. Annyi lenne nekem fontos hogy tudjak sms, telefonálás, tudjak a gép és telefon között kommunikálni, a kamerája müködjön vaku ilyenek mert láttam hogy azzal is lehet probléma hogy elmegy róla a vaku????! illetve hogy müködjön win7 el. Nos tök szép amiket leírtam.. egy a gond.. olyan tudatlan ostoba vagyok ehez a témához, hogy azt az ittlévők el sem tudják képzelni, elrontani viszont a legkevésbé sem szeretném az "oroszlánom". Tehát ezzel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni hogy valaki aki nagyon ért hozzá vegye fel velem emailon keresztül a kontaktot és legyen kedves írja le hogy melyik oldalról mit töltsek le mikor dugjam be az usb kábelt mikor mire kattoljak. Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
« Reply #572 Dátum: 2012, 04 04, 07:50:21 »
Üdvözlök minden Tagot!
Segítségre szorulok és gondoltam ez a legjobb hely, hogy segítséget kérjek. Most vásároltam egy HTC hd2 -őt magamnak amin a gyári 6.5-ös Os van. át szeretném alakítani win 7-re ugyanis látom hogy erre van lehetőség.( Láttam egyik ismerösöm telóján Nokia Lumia 800-asán a win7et és nagyon megtetszett). Nekem nincs szükségem letöltésekre meg ilyen alkalmazásra meg olyan alkalmazásra. Annyi lenne nekem fontos hogy tudjak sms, telefonálás, tudjak a gép és telefon között kommunikálni, a kamerája müködjön vaku ilyenek mert láttam hogy azzal is lehet probléma hogy elmegy róla a vaku????! illetve hogy müködjön win7 el. Nos tök szép amiket leírtam.. egy a gond.. olyan tudatlan ostoba vagyok ehez a témához, hogy azt az ittlévők el sem tudják képzelni, elrontani viszont a legkevésbé sem szeretném az "oroszlánom". Tehát ezzel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni hogy valaki aki nagyon ért hozzá vegye fel velem emailon keresztül a kontaktot és legyen kedves írja le hogy melyik oldalról mit töltsek le mikor dugjam be az usb kábelt mikor mire kattoljak. Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Hali!
Ennél jobban nem kell leirni. Ha ez alapján csinálod akkor rendben lesz. :ok:

Nem elérhető aky22

• WP7 Guru
« Reply #573 Dátum: 2012, 04 06, 11:11:52 »
Kedves Barátaim! :) Elnézést kérek minden tagtól, hogy az elmúlt 2 hétben elérhetetlen voltam. Sajnos meghalt a szeretett LEO-m kijelzője, ezért egy ideig még valószinüleg nem leszek elérhető. A tudástárat is kéne irogatnom, csak sajnos suli és meló mellett nem sok időm van rá, főleg most, hogy nincs használható oroszlánom még nehezebb a dolgom. Az elóttem szólóknak egy kis segitség: 1. Inkább HD2-t vennék. HD7 ugyanaz hardveresen, csak nativ WP7-es. Bár ha most új telót vennék akkor Titan :) 2. Hard resetről lesz leirás, de remélem a magyar nyelv felkerült cab sender-rel előtte. Ha igen akkor elvileg nem kéne semmi féle reset, csak beállitos soft reset (restart) és már magyar is. Röviden ennyi. Szent Jimmy legyen veletek :D

Nem elérhető converse92

• PFC Fan
  • PDA: HTC Hd2
  • PDA ROM: 6.5
« Reply #574 Dátum: 2012, 04 08, 17:52:10 »
engem komolyan ver az ég.. 3.03 as Spl van a Hd2-n... és nem tudom rárakni a win 7et... valaki véletlenül nem lakik borsodban???(Miskolc környéke), aki tudna rajtam segiteni? élőben, mert olyan vagyok hozzá mint borjú..=S