0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Nekem gyakran lefagy a rendszer, a youtube lejáttszás akadozik, csak akkor megy simán ha már teljesen betöltötte a videót... Akinek az a problémája van, hogy magyar nyel mellett a szolgáltató neve helyet yyyyyyyyyyy vagy akár más hülyeség van arra a megoldás, hogy a terület+nyelv beállításnál a "rendszer területi beállításai" > Angol(egyesült királysági) -ra kell állítani és így minden magyar marad és a szolgáltató nevét is rendesen kiírja.
Nekem a droid gyakrabban szokott kifagyni. Sőt, a WP7 egyáltalán nem fagyott még ki.
Melyik verziót használod betudnád linkelni?
You are not allowed to view links. Register or Login[/url] Ő vola az. A tudástárban leírtak alapján még a radio cserét csináld meg és akkor az aksi bug is el fog tűnni.
Nekem 1.25 van fent de most egy ideje nem rakoncátlankodik, fut szépen. WP7-be nemlehet valahogy a téma háttérszinét módosítani? Mert a fehér túl világos a fekete meg túl sötét
Regisztry mókulással elvileg meg lehet oldani. Még sosem csináltam. Az 1.25-öt nem próbáltam csak a 8107-est annál meg ha magyarra állítottam nem indult be phone hub
Csak akkor rakok másik romot ha végképp felidegesít.
Én pont most a hétvégén raktam fel ezt meg a droid is fent van sd-n, úgyhogy mind a 2-őn nyomom Most egy darabig nem fogom lecserélni az biztos
Azt hallottam, hogy a dual boot nem a legjobb. Neked mi a véleményed róla?
Szerintem nincs vele semmi baj, sőt... A 2.1-es vagy milyen -szóval a régebbi- sense-el ellátott droid jobban fut az sd-n mint a romból futtatott 3.0-ás társaik. Szerintem tök jó, annyi, hogy particionálgatni kell az sd-t de annyi baj legyen.
Na megint lefagyott és úgy vettem észre,hogy álltalában az után fagy le, hogy videot nézek youtubeon..
Szerintem rakd fel ezt ez elég stabil. Megmondom őszintén én még a yuki-mod-ot akarom kipróbálni csak nincs hozzá lelki erőm
Nekem volt fent yuki mod és annyi idegesített benn, hogy a statusbaron az ikonok szinesek voltak. De az ment rendesen.
De azt állítólag ki lehet iktatni. Meg jó hogy lehet frissíteni
Olyan opciót nemtaláltam benne amivel azt ki lehetett volna kapcsolni. Hogy érted, hogy lehet frissíteni?
Van neki egy ilyen parancssoros cuccca ami annyit csinál hogy zune-t kikapcsolod és amit beraksz vele egy mappába cab filet azt ráküldi telóra. Tulajdonképpen olyan mint a zune frissítés csak parancssorból. Szokott kiadni a romjához így frisstéseket. Nem is ritkán
Aha. Neked am a youtube-os videokat lejáttsza rendesen? Mert nekem csak akkor játtsza len folyamatosan ha már az egészet betöltötte..
Nekem lejátsza rendesen
Ez lehet telefon probléma is vagy csak a rom miatt csinálja?
Sanszos, hogy rom hiba. Nekem is volt olyan romom ami egyből ahogy felraktam lefagyott
Na akkor felrakom azt a romot amit linkeltél és megnézem, remélem jó lesz.
Ok de a batery fix-et ne felejtsd