2024, 12 19, 07:02:27

Szerző Téma: Windows Phone 7 a HD2-re  (Megtekintve 146773 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Balázs1621

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: WP7
Re: Windows Phone 7 a HD2-re
« Reply #325 Dátum: 2011, 09 11, 15:47:15 »
You are not allowed to view links. Register or Login
...Ezen az oldalon léphetsz be a Live Chatbe:

Itt válaszd az első menüpontot:...

Itt melyikre kell menni?
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #326 Dátum: 2011, 09 11, 16:00:15 »
Itt melyikre kell menni?
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

valahol felül át kell váltani usa-ra mert magyaroknál nincs ilyen support csak telefonos.
aztán az angoloknál már a leirás alapján egyértelmű

Nem elérhető Balázs1621

• PFC Fan
« Reply #327 Dátum: 2011, 09 11, 16:03:12 »
valahol felül át kell váltani usa-ra mert magyaroknál nincs ilyen support csak telefonos.
aztán az angoloknál már a leirás alapján egyértelmű

Okés, köszi, és ezt most Vasárnap is lehet kérni, vagy csak hétköznap? 24 órás?

Nem elérhető nervy

« Reply #328 Dátum: 2011, 09 11, 16:04:38 »
én ma délben kértem ugyhogy tuti.

Okés, köszi, és ezt most Vasárnap is lehet kérni, vagy csak hétköznap? 24 órás?

Nem elérhető Balázs1621

• PFC Fan
« Reply #329 Dátum: 2011, 09 11, 16:59:34 »
én ma délben kértem ugyhogy tuti.

Na megkaptam a kódot, de nem tudok letölteni semmit marketplaceről, mert kapok egy hibaüzenetet >:(, hibakód: 80320011

Nem elérhető nervy

« Reply #330 Dátum: 2011, 09 11, 17:12:41 »
Na megkaptam a kódot, de nem tudok letölteni semmit marketplaceről, mert kapok egy hibaüzenetet >:(, hibakód: 80320011

usa-ra kell állitani a tartózkodási helyet a pda beállitásaiban , a live id-n meg minden windows-os marhaságban sztem ez lesz a gondod

Nem elérhető Balázs1621

• PFC Fan
« Reply #331 Dátum: 2011, 09 11, 17:31:25 »
usa-ra kell állitani a tartózkodási helyet a pda beállitásaiban , a live id-n meg minden windows-os marhaságban sztem ez lesz a gondod

Minden usa-ra van állítva, de így se jó.

Nem elérhető Balázs1621

• PFC Fan
« Reply #332 Dátum: 2011, 09 11, 18:24:17 »
Minden usa-ra van állítva, de így se jó.

Közbe sikerült, egy másik wp7-et raktam fel, azzal minden okés, lehet az volt a baja, hogy az Mango-s volt??
Egy ilyen aktiváló kódot hányszor lehet használni? Nem számít, ha sokszor cserélek romot? Bár itt biztos nem fogok annyit mint androidot.

Nem elérhető nervy

« Reply #333 Dátum: 2011, 09 11, 18:39:06 »
Közbe sikerült, egy másik wp7-et raktam fel, azzal minden okés, lehet az volt a baja, hogy az Mango-s volt??
Egy ilyen aktiváló kódot hányszor lehet használni? Nem számít, ha sokszor cserélek romot? Bár itt biztos nem fogok annyit mint androidot.

hát én ma kb 7-szer irtam be :D
viszont nálam is mango van feltéve tehát jónak kellett volna lennie

Nem elérhető Balázs1621

• PFC Fan
« Reply #334 Dátum: 2011, 09 11, 19:29:11 »
hát én ma kb 7-szer irtam be :D
viszont nálam is mango van feltéve tehát jónak kellett volna lennie

Akkor nem tudom mi volt a probléma. Én is jobban örülnék egy Mangonak, majd holnap teszek egy próbát másik Mangos rommal.

Nem elérhető Roorszag

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy SIII
  • PDA ROM: Gyári független 4.1.2
« Reply #335 Dátum: 2011, 09 11, 21:59:18 »
Milyen aktiváló kódról van szó srácok? valaki tud egy megbízható mangot? (ami nem mellesleg magyar is) Olyan kéne amiből nincs kiszedve semmi és még a marketplace is működik.... tud valaki ajánlani nekem valamit?

Nem elérhető nervy

« Reply #336 Dátum: 2011, 09 11, 22:08:10 »
Milyen aktiváló kódról van szó srácok? valaki tud egy megbízható mangot? (ami nem mellesleg magyar is) Olyan kéne amiből nincs kiszedve semmi és még a marketplace is működik.... tud valaki ajánlani nekem valamit?

a windows live aktiváló kódról amivel teljesértékűvé válik a wp7 és a marketen is minden megjelenik.
yuki v2 -ből nincs kiszedve semmi de kb 2 órás művelet mire felteszi az updateket és még kicsit bonyolult a telepitése, magyar nyelvet is külön kell belehegeszteni, sztem még alapból minden mangó csak az 5 alapnyelvet tudja.

Nem elérhető Roorszag

• PFC Fan
« Reply #337 Dátum: 2011, 09 11, 22:44:34 »
nervyy látom te értesz hozzá! az android romokat simán felrakom, azokkal nincs semmi gáz! Nagy kérés lenne, hogy segits nekem a mangoval kapcsolatban? azt a yukisat szeretném felrakni (back to the future) magyaritásra is szükségem lenne... és azt az aktiváló kódot, honnan lehet megszerezni?

Nem elérhető nervy

« Reply #338 Dátum: 2011, 09 12, 15:03:35 »
nervyy látom te értesz hozzá! az android romokat simán felrakom, azokkal nincs semmi gáz! Nagy kérés lenne, hogy segits nekem a mangoval kapcsolatban? azt a yukisat szeretném felrakni (back to the future) magyaritásra is szükségem lenne... és azt az aktiváló kódot, honnan lehet megszerezni?

aktiváló kód megszerzésének több módja van ,de 1 lappal ezelőtt linkeltem be a Shady-féle megoldást, sztem az a legegyszerűbb.

próbálok egy egyszerű telepitési utmutatót leirni ( az xda-n fennlévő angol leirás alapján) aztán ha valami nem tiszta kérdezz nyugodtan.
triviális dolgokat nem részletezek csak felsorolásként leirom.

-hspl2.08
-2.15 radio
-magldr1.13
-itt azt irják hogy tegyünk fel egy winmo6.5 romot, én ezt kihagytam és egyszerűen kipucoltam mindent task29-cel
Amiket le kell szedni:
-zune You are not allowed to view links. Register or Login
-cabSender You are not allowed to view links. Register or Login
-7720 hotfix You are not allowed to view links. Register or Login
-a rom You are not allowed to view links. Register or Login
-devprov.cab You are not allowed to view links. Register or Login

-tehát felpakolod hspl, radio, magldr, csinálsz egy task29.  Tel indit, magldr menu/services 4.uselast24nand, 5.clearSD MBR.  Magldr 5. USB Flasher
- a letöltött ás kicsomagolt Yuki V2-ből elinditod a dwi.exe-t (win7 esetén rendszergizda módban indits mindent)
- feltelepiti a 7004-es wp7-et. óra/dátum beállitása pont azokra az értékekre ami a pc-den is van különben a zune nem fogja komálni.
- elvileg már itt meg lehet neki adni a LIVE-id-t és az 5 sorból álló aktivációs kódot de ráér majd a mango telepités után is.
- itt többféle lehetőség van. vagy a zune-on keresztül frissited több lépésben mangóig (nem próbáltam ugyhogy aki igy akarja az jöjjön rá hogyan kell :D) vagy leszeded egyben a hivatalos frissitési csomagot és azt tolod rá.
-egyben leszedés: innen : You are not allowed to view links. Register or Login kiválasztod a "7004-7720 One shot - no provision - 1h.zip" fontos hogy pontosan ezt válaszd !!!!!, letöltöd
- az elején letöltötted a wp7cabsender-t. kicsomagolod. "if needed install this tool" könytárból x64 vagy x86 verziójú (windows-odtól függ !)  setup_update-et telepited
-bemásolod a "WP7 Update Cab Sender.bat" mellé a korábban letöltött " DeviceProvisioning.cab"-ot, elinditod a .bat fájlt, nyomsz egy S-t. ( pda legyen feldugva usb-n, zune legyen elinditva-(vagy ne legyen erre már nem emlékszek de ugyis irni fogja :D) Az ilyen telepitések után általában ujraindul a pda, közben ne bántsátok.
- töröld a " DeviceProvisioning.cab" a .bat fájl mellől és másold be ide a letöltött 7004-7720....zip-ben lévő fájlokat
- inditsd a .bat -et. most felpakolja a pda-ra a frissitéseket ez kb negyedóra. ujraindul. kiirja hogy most telepiti, ez több mint egy óráig fog tartani, nem kell tőle megijedni.
- pda ujraindul, mango elindul. kicsomagoljuk a korábban letöltött HD7720 hotfix-et. bemegyünk a mango-rtm könyvtárába és itt is elinditjuk a .bat telepitőt ( ha nem menne akkor itt is telepitjük a "if needed install this tool" könyvtárban levő installálót)  Elvileg ez az utolsó lépés nem is tuti hogy kell mert már enélkül is van egy 7720-as mango-nk de én biztos ami biztos megcsináltam.
- belépsz a beállitások/about és nyomsz egy factory reset-et. hamár ugyis ujraindul a pda akkor a "bekapcsgomb + a hangerő le + fel egyszerre gombbal belépünk a hardreset menube majd hangerő fel a hardresethez
- magyar nyelv:  innen You are not allowed to view links. Register or Login  letöltöd a "LANG_040E_7661.cab" és a "LANG_040E_7712.cab" fájlokat. bemásolod őket a cabsender könyvtárába (ne legyenek mellette másik .cab-ek). elinditod a .bat-et. telepit , ujraindul

Elvileg RÖVIDEN,TÖMÖREN :D :D ennyi lenne.

Nem elérhető Roorszag

• PFC Fan
« Reply #339 Dátum: 2011, 09 12, 19:30:55 »
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!! HÁLÁM ÖRÖKKÉ ÜLDÖZNI FOG

Nem elérhető Catfish

• PDA ROM: WP 7
« Reply #340 Dátum: 2011, 09 12, 21:05:19 »
Ma felhívtam a magyar MS-t. Kérdés nélkül kaptam aktiváló kódot a HTC "HD7"-emhez :) Nem kell angolul chatelni, csak egy hívás magyarul. Nem akartam elhinni, ezért kipróbáltam. Ennyi :D
Remélem ezzel segítettem párotoknak.

Nem elérhető Roorszag

• PFC Fan
« Reply #341 Dátum: 2011, 09 12, 22:04:05 »
Nervy

töröld a " DeviceProvisioning.cab" a .bat fájl mellől és másold be ide a letöltött 7004-7720....zip-ben lévő fájlokat

ez a DeviceProvisioning.cab egy pkg fájl:D
meg a fixnál az RTM mappában nincs is bat fájl, hiába telepitettem fel a 64 bites telepítőjét... ezért az összes cab fájlt az rtm mappából bemásoltam a cab senderbe, remélem igy is jó lesz

Nem elérhető Roorszag

• PFC Fan
« Reply #342 Dátum: 2011, 09 12, 23:36:46 »
a hotfix telepitése után a cab sender hibát irt ki, a wp7 meg befagyott és semmire nem reagál... ja és az sd kártyát se ismeri fel a pc

Nem elérhető Roorszag

• PFC Fan
« Reply #343 Dátum: 2011, 09 13, 01:13:36 »
esküszöm hogy ilyen nincs... miért nem ismeri fel az sd kártyát?

Nem elérhető Roorszag

• PFC Fan
« Reply #344 Dátum: 2011, 09 13, 02:01:56 »
könyörgök valaki segitsen visszaformázni a kártyát fatra.... az sdformatter, meg a getdataback sem jó... egyik sem látja a memkártyát... semmi sem látja...

Nem elérhető bezi76

• Navigáció / Navigation: Sygic-Primo
  • PDA ROM: Driod,WP7,mikor melyik.;-)
« Reply #345 Dátum: 2011, 09 13, 08:53:28 »
könyörgök valaki segitsen visszaformázni a kártyát fatra.... az sdformatter, meg a getdataback sem jó... egyik sem látja a memkártyát... semmi sem látja...

Sd újraformázása digi fényképezőben,vagy nokia 5800,5530,e71-ben lehet.
Nekem az SDFormatter ingyenes progival is ment.
HD2 PDA Fan

Nem elérhető Roorszag

• PFC Fan
« Reply #346 Dátum: 2011, 09 13, 09:38:43 »
nekem az sdformatter nem ismerte fel a memkártyát, mivel a windows se ismeri fel:S:S
úgy el van rejtve mint a fene

Nem elérhető nbee

• Navigáció / Navigation: 3 betűs
  • PDA: Samsung Galaxy S II (GT-9100) || Galaxy TAB 10.1 (P-7500)
  • PDA ROM: ROM: stock 4.1.2 || ROM:XWLA1
« Reply #347 Dátum: 2011, 09 13, 10:00:44 »
nekem az sdformatter nem ismerte fel a memkártyát, mivel a windows se ismeri fel:S:S
úgy el van rejtve mint a fene

Nincs el rejtve, csak elvan kódolva. A Xbmod és Yuki pirossal ki is írta, hogy az SD kártya el lesz kódolva, ha V2 verziót használod. Erre már tettek fel egy megoldást, amivel újra ideiglenessel fel lehet oldani, de csak működő WP7-el. Amennyiben ez nem áll a rendelkezésedre, nem marad más, mint egy régi Symbian-os NOKIA telefon, ami képes megformázni az így elkódolt kártyákat is (erre képes telefonokat megtalálod a neten). Nekem is csak így sikerült, sajnos!

Üdv, N
régi időkre:

Nem elérhető Roorszag

• PFC Fan
« Reply #348 Dátum: 2011, 09 13, 10:11:34 »
Fenn van most elvileg a yuki féle wp7 és múködik is meg minden... mi akkor a további teendőm?

Nem elérhető Roorszag

• PFC Fan
« Reply #349 Dátum: 2011, 09 13, 10:35:17 »
Nehézkes lesz symbianos telót találni, ezért kérdezem, hogy mit kell csinálni hogy fel legyen ,,oldva" a kártyám és le tudjam formázni, hogy a windows is lássa (és azonnal visszategyem az androidot, amilyen gyorsan csak lehet)