nervyy látom te értesz hozzá! az android romokat simán felrakom, azokkal nincs semmi gáz! Nagy kérés lenne, hogy segits nekem a mangoval kapcsolatban? azt a yukisat szeretném felrakni (back to the future) magyaritásra is szükségem lenne... és azt az aktiváló kódot, honnan lehet megszerezni?
aktiváló kód megszerzésének több módja van ,de 1 lappal ezelőtt linkeltem be a Shady-féle megoldást, sztem az a legegyszerűbb.
próbálok egy egyszerű telepitési utmutatót leirni ( az xda-n fennlévő angol leirás alapján) aztán ha valami nem tiszta kérdezz nyugodtan.
triviális dolgokat nem részletezek csak felsorolásként leirom.
-hspl2.08
-2.15 radio
-magldr1.13
-itt azt irják hogy tegyünk fel egy winmo6.5 romot, én ezt kihagytam és egyszerűen kipucoltam mindent task29-cel
Amiket le kell szedni:
-zune You are not allowed to view links.
Register or
Login-cabSender You are not allowed to view links.
Register or
Login-7720 hotfix You are not allowed to view links.
Register or
Login-a rom You are not allowed to view links.
Register or
Login-devprov.cab You are not allowed to view links.
Register or
Login-tehát felpakolod hspl, radio, magldr, csinálsz egy task29. Tel indit, magldr menu/services 4.uselast24nand, 5.clearSD MBR. Magldr 5. USB Flasher
- a letöltött ás kicsomagolt Yuki V2-ből elinditod a dwi.exe-t (win7 esetén rendszergizda módban indits mindent)
- feltelepiti a 7004-es wp7-et. óra/dátum beállitása pont azokra az értékekre ami a pc-den is van különben a zune nem fogja komálni.
- elvileg már itt meg lehet neki adni a LIVE-id-t és az 5 sorból álló aktivációs kódot de ráér majd a mango telepités után is.
- itt többféle lehetőség van. vagy a zune-on keresztül frissited több lépésben mangóig (nem próbáltam ugyhogy aki igy akarja az jöjjön rá hogyan kell
) vagy leszeded egyben a hivatalos frissitési csomagot és azt tolod rá.
-egyben leszedés: innen : You are not allowed to view links.
Register or
Login kiválasztod a "7004-7720 One shot - no provision - 1h.zip" fontos hogy pontosan ezt válaszd !!!!!, letöltöd
- az elején letöltötted a wp7cabsender-t. kicsomagolod. "if needed install this tool" könytárból x64 vagy x86 verziójú (windows-odtól függ !) setup_update-et telepited
-bemásolod a "WP7 Update Cab Sender.bat" mellé a korábban letöltött " DeviceProvisioning.cab"-ot, elinditod a .bat fájlt, nyomsz egy S-t. ( pda legyen feldugva usb-n, zune legyen elinditva-(vagy ne legyen erre már nem emlékszek de ugyis irni fogja
) Az ilyen telepitések után általában ujraindul a pda, közben ne bántsátok.
- töröld a " DeviceProvisioning.cab" a .bat fájl mellől és másold be ide a letöltött 7004-7720....zip-ben lévő fájlokat
- inditsd a .bat -et. most felpakolja a pda-ra a frissitéseket ez kb negyedóra. ujraindul. kiirja hogy most telepiti, ez több mint egy óráig fog tartani, nem kell tőle megijedni.
- pda ujraindul, mango elindul. kicsomagoljuk a korábban letöltött HD7720 hotfix-et. bemegyünk a mango-rtm könyvtárába és itt is elinditjuk a .bat telepitőt ( ha nem menne akkor itt is telepitjük a "if needed install this tool" könyvtárban levő installálót) Elvileg ez az utolsó lépés nem is tuti hogy kell mert már enélkül is van egy 7720-as mango-nk de én biztos ami biztos megcsináltam.
- belépsz a beállitások/about és nyomsz egy factory reset-et. hamár ugyis ujraindul a pda akkor a "bekapcsgomb + a hangerő le + fel egyszerre gombbal belépünk a hardreset menube majd hangerő fel a hardresethez
- magyar nyelv: innen You are not allowed to view links.
Register or
Login letöltöd a "LANG_040E_7661.cab" és a "LANG_040E_7712.cab" fájlokat. bemásolod őket a cabsender könyvtárába (ne legyenek mellette másik .cab-ek). elinditod a .bat-et. telepit , ujraindul
Elvileg RÖVIDEN,TÖMÖREN
ennyi lenne.