Helló Mindenki!
Segítség kellene,de nagyon gyorsan!Adott egy HTC HD2,amin az android csak simán memóriakártyáról futott.Ma gondoltam egyet és elhatároztam magam a WP7 felrakására.Olvasgattam és szépen lassan,sorban felraktam mindent(Hspl,magdlr,radio,és végül maga a WP7).Minden működött is.ent a rendszer rendesen és használgattam,állítgattam 1 órán keresztül.Gondoltam megint egyet és a sikeren felbuzdulva gondoltam felrakok egy NAND-os Androidot is.Egyik oldalon olvasgattam és írták,hogy mielőtt felrakom az Androidot,rakjam fel és futtassam a Task29-et.Bootloader mód,usb csatlakoztatás,majd telepítés.Be is fejezte,majd a telefon magától újraindult.ÉÉÉÉSSSS itt jön a probléma,bejön a fehér képernyő zöld HTC felirattal és meg is áll.Hagytam,semmi.Akksi ki-be,semmi.Reset gomb,semmi.Volume le+fel és bekapcs,végigcsinálom,de semmi.Lehet az a baj,hogy először véletlen nem bootloader módban próbáltam hanem magdrl-ben az 5 ös menűpont alatt(asszem ez a menűpont a flashelés).Szóval mi lehet a probléma?Mit csináljak vele,hogy megoldódjon?