2024, 12 19, 17:27:34

Szerző Téma: Windows Phone 7 a HD2-re  (Megtekintve 146799 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Norbi128

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: Htc Hd2+16GB SDhc
  • PDA ROM: 1.66
Re: Windows Phone 7 a HD2-re
« Reply #150 Dátum: 2011, 02 13, 09:28:10 »
Sziasztok!
Nem tudjátok ,hogy állunk azzal ,hogy egyszerre wm6.5 meg wp7? mert állítólag van (lesz) olyan amikor windows phone7 nand-ról wm6.5 pedig memóriakártyáról dual bootolással.

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #151 Dátum: 2011, 02 13, 12:06:40 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Az első kérdéssel nem volt baj, de a Primo emlegetése nem szerencsés, hiszen az más platformra se vásárolható meg. Egyelőre szolgáltatói egyezségek vannak nagyobb piacokon különböző navis cégekkel, Marketplace-ből letölthető navigációs program még nincs. Szerintem nem is igen lesz, előbb kapja meg a rendszer beépítve az Ovi Maps-szel felturbósított Binget...

Akkor ez sem az, aminek látszik?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #152 Dátum: 2011, 02 13, 12:28:47 »
Akkor ez sem az, aminek látszik?

De, pont az. :warez:
Ám ha megmutatod, hol és mennyiért lehet a naviextras.com-on Primot venni bármilyen PDA-ra, meggondolom magam. ;)

• TOPIKGAZDA
« Reply #153 Dátum: 2011, 02 13, 13:19:13 »
De, pont az. :warez:
Ám ha megmutatod, hol és mennyiért lehet a naviextras.com-on Primot venni bármilyen PDA-ra, meggondolom magam. ;)

Nyilván, hogy warez, mi ezzel a bajod? Mutassál már egy olyan HD2-t, amire hivatalosan van Wp7 vagy android. Ennyi erővel az egész oldal warez. Gyenge példa volt amit írtál.....
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #154 Dátum: 2011, 02 13, 13:34:00 »
Nyilván, hogy warez, mi ezzel a bajod? Mutassál már egy olyan HD2-t, amire hivatalosan van Wp7 vagy android. Ennyi erővel az egész oldal warez. Gyenge példa volt amit írtál.....

Ne menjünk bele ebbe megint. Maradjunk annyiban, hogy azt a fórum gazdái döntik el, mit lehet a fórumon, és mit nem. A Primo warez, mert kárt okoz a fejlesztőjének (ha mindenképpen arra van szükséged, megveheted olyan készüléken, amire elő van telepítve). A WP7 nem warez, mert nem okoz kárt a fejlesztőnek (sőt, ha van megfelelő bankkártyád, még vásárolhatsz is a Marketplace-en). Nem értem, miért annyira nehéz ezt felfogni, és miért kell ugyanazokat a köröket kéthetente lefutni. Az egyiket elnézzük a fórumon, a másik tiltott. Ennyi.

• TOPIKGAZDA
« Reply #155 Dátum: 2011, 02 13, 13:44:10 »
Ne menjünk bele ebbe megint. Maradjunk annyiban, hogy azt a fórum gazdái döntik el, mit lehet a fórumon, és mit nem. A Primo warez, mert kárt okoz a fejlesztőjének (ha mindenképpen arra van szükséged, megveheted olyan készüléken, amire elő van telepítve). A WP7 nem warez, mert nem okoz kárt a fejlesztőnek (sőt, ha van megfelelő bankkártyád, még vásárolhatsz is a Marketplace-en). Nem értem, miért annyira nehéz ezt felfogni, és miért kell ugyanazokat a köröket kéthetente lefutni. Az egyiket elnézzük a fórumon, a másik tiltott. Ennyi.

A wp7 és az andoid a HD2-re nem warez? Nem okoz kárt a gyártónak? Úristen...... viszont tényleg nem akarok én sem offolni sem vitázni.... téma lezárva!

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #156 Dátum: 2011, 02 13, 19:28:12 »
A wp7 és az andoid a HD2-re nem warez? Nem okoz kárt a gyártónak? Úristen...... viszont tényleg nem akarok én sem offolni sem vitázni.... téma lezárva!

Az Android nem ingyenes? Ezt hallom úton-útfélen. :taps:
A WP7 (vagy más oprendszer a MS-tól) nem megvásárolható HD2-re, tehát a fejlesztőnek kárt nem okozol, viszont vásárolhatsz programokat (majd egyszer, nálunk még nem).
Ezzel szemben a Primot felpakolod törve, ahelyett, hogy megvennéd az ugyanazon fejlesztőtől elérhető PDA-s iGO 8-at.
Emellett ami igazán számít, hogy a Primo fejlesztője is így gondolja, azaz aktívan fellép a warezt nyíltan engedő fórumokkal szemben, míg a Google és a MS hagyja az XDA-n a buherát, nem pereskedik. Így jó eséllyel minket se fog cseszegetni.

Nem elérhető lacikap910i

• PDA: Note 9 6/128
  • PDA ROM: Gyári.
« Reply #157 Dátum: 2011, 02 13, 19:42:23 »

van esetleg több információ,hogy milyen bankártya lenne jó a marketplace vásárláshoz???mert én mikor regisztrálni akartam magam el se jutottam a bankártyáig,mert a cimem nem felelt nekik.pedig ezzel vásárolok ebay-on,paypal-lal
több info kellene a vásárláshoz mert akkor megprobálnám...
GH337-T20-8110I-V70-V85-V90-SL45-P900-P910I-MDA VARIO-MDA PRO-O2 ATOM LIFE-OMNIA-TOUCH PRO-HD2-Iphone 4-iphone4s-galaxy note 2-note 3-note4 -note edge-NOTE8

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #158 Dátum: 2011, 02 13, 20:35:10 »
van esetleg több információ,hogy milyen bankártya lenne jó a marketplace vásárláshoz???mert én mikor regisztrálni akartam magam el se jutottam a bankártyáig,mert a cimem nem felelt nekik.pedig ezzel vásárolok ebay-on,paypal-lal
több info kellene a vásárláshoz mert akkor megprobálnám...

Az a biztos, ha az összes régió megegyezik:
- Live ID
- Készülék
- Bankkártya kibocsátása
Tehát ha tudsz amerikai vagy angol kibocsátású bankkártyával vásárolni, akkor ennek megfelelő Live ID-t regisztrálsz, illetve ezt állítod be a készüléken (USA vagy UK). Több Nyugat-európai országban elérhető még a fizetős market, pl. F, D, A, E, NL, DK, stb.

Nem elérhető beegee

• PDA: HTC One X, CID: HTC__001, HBOOT: 1.72.0000
  • PDA ROM: Team Venom ViperX 4.0.0
« Reply #159 Dátum: 2011, 02 14, 11:46:33 »
Sziasztok! WP7nél hova kell bepötyögni a serialt? köszi
Team Venom ViperX 4.0.0

Nem elérhető lacikap910i

« Reply #160 Dátum: 2011, 02 14, 15:16:56 »
wp7 nél van trükk a csempe kicsinyitésére??
GH337-T20-8110I-V70-V85-V90-SL45-P900-P910I-MDA VARIO-MDA PRO-O2 ATOM LIFE-OMNIA-TOUCH PRO-HD2-Iphone 4-iphone4s-galaxy note 2-note 3-note4 -note edge-NOTE8

Nem elérhető lacikap910i

« Reply #161 Dátum: 2011, 02 14, 15:31:22 »
Sziasztok! WP7nél hova kell bepötyögni a serialt? köszi
bejelentkezel a telefonba email+jelszó ekkor kiírja hogy rossz adat....ezért feldobja az 5x5 karakterből álló jelszó kérőt oda pötyögőd be,utána megint bejelentkezel és kész :olvass:

Nem elérhető beegee

« Reply #162 Dátum: 2011, 02 14, 15:52:41 »
bejelentkezel a telefonba email+jelszó ekkor kiírja hogy rossz adat....ezért feldobja az 5x5 karakterből álló jelszó kérőt oda pötyögőd be,utána megint bejelentkezel és kész :olvass:
Ez mind szép, jó, csak szlovákiából sehogy sem tudom kikönyörögni a kódot. Ebben tud valaki segíteni?
Team Venom ViperX 4.0.0

Nem elérhető maxmaky

• PDA: HTC U11, Blue, 6/128
« Reply #163 Dátum: 2011, 02 14, 17:42:51 »
Sziasztok!

Ma felhívtam az ügyfélszolgálatot, és azt mondták az aktiváló kódot az eladónak kell megadnia.

Tudtok erről vmit?

Köszi!

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #164 Dátum: 2011, 02 14, 23:55:27 »
Ma felhívtam az ügyfélszolgálatot, és azt mondták az aktiváló kódot az eladónak kell megadnia.

Tudtok erről vmit?

Most már igen, köszönjük az infót! :D

Nem elérhető beegee

« Reply #165 Dátum: 2011, 02 15, 00:14:47 »
Most már igen, köszönjük az infót! :D
Szóval akkor már Ti sem tudtok nekem kódot szerezni... :(
Team Venom ViperX 4.0.0

Nem elérhető lacikap910i

« Reply #166 Dátum: 2011, 02 15, 07:55:35 »
Az aktiváló kódot pár héttel ezelött egyszerübb volt ezexerint megkérni mert csak hivtam a piciphát magyarországon és már küldte a kulcsot..de azt nehéz elhinni hogy annyi wp7-es telót eladtak és ezért elegük van folyamatosan kódokat generálni..ezért átadták a boltoknak ezt a feladatot...de van egy GSM boltos emberem megkérdezem tud-e erről valamit.....

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #167 Dátum: 2011, 02 15, 10:54:37 »
Az aktiváló kódot pár héttel ezelött egyszerübb volt ezexerint megkérni mert csak hivtam a piciphát magyarországon és már küldte a kulcsot..de azt nehéz elhinni hogy annyi wp7-es telót eladtak és ezért elegük van folyamatosan kódokat generálni..ezért átadták a boltoknak ezt a feladatot...de van egy GSM boltos emberem megkérdezem tud-e erről valamit.....

Szerintem egyszerűen arról van szó, hogy központilag rájöttek, a HD2-re kér sok ember kódot, és kiadták az ukázt: ezentúl a bolt kérhet kódot a garancialevéllel vagy számlával.

Nem elérhető beegee

« Reply #168 Dátum: 2011, 02 15, 11:26:50 »
Szerintem egyszerűen arról van szó, hogy központilag rájöttek, a HD2-re kér sok ember kódot, és kiadták az ukázt: ezentúl a bolt kérhet kódot a garancialevéllel vagy számlával.
Hát akkor várni kell a hackerekre... Amúgz egy kérdés. Én szlovákiából vagyok, az itteni Orangetól van a kártyám, de ha feltelepítem a WP7et, akkor a szolgáltató helyén nem az Orange, hanem a cseh T-Mobile van kiírva. Nálatok rendesen kiírja a szolgáltató nevét? Vagy nálatok is van hasonló hiba?
Team Venom ViperX 4.0.0

• TOPIKGAZDA
« Reply #169 Dátum: 2011, 02 15, 17:51:41 »

4 nappal ezelött kértem utoljára kódot, akkor a srác azt mondta, hogy technikai hiba miatt most nem tud kódot adni, de elkérte az elérhetőséget, név, e-mail, telefonszám(persze a hasamra ütöttem és bemondtam valamit, kivéve az emil cimet, amit direkt erre a célra hoztam létre) na mondom magamban ennek már annyi, de láss csodát tegnap jött az e-mail benne a kóddal.

Nem elérhető beegee

« Reply #170 Dátum: 2011, 02 15, 18:22:04 »
4 nappal ezelött kértem utoljára kódot, akkor a srác azt mondta, hogy technikai hiba miatt most nem tud kódot adni, de elkérte az elérhetőséget, név, e-mail, telefonszám(persze a hasamra ütöttem és bemondtam valamit, kivéve az emil cimet, amit direkt erre a célra hoztam létre) na mondom magamban ennek már annyi, de láss csodát tegnap jött az e-mail benne a kóddal.
És nincs kedved még egy utolsó utáni próbára? :ima: Tőlünk nem is lehetett...  :'(
Team Venom ViperX 4.0.0

Nem elérhető beegee

« Reply #171 Dátum: 2011, 02 16, 08:51:22 »
Valakinek nincs kedve  elmagyarázni, hogyan lehet programokat telepíteni a WP7re a Marketon kívül? A másik kérdés. Saját zenéket nem tudok csengőhangként csatolni?
Team Venom ViperX 4.0.0

Nem elérhető lacikap910i

« Reply #172 Dátum: 2011, 02 17, 12:02:38 »
hd2-re telepitettetek már navigont?
nekem települt nagy sokára egész estére hagytam wi-fi-n
és feltelepült ..de ugye csak a németk vannk rajta visztont xda-n azt irták lehet rá tenni térképet csak egy bajom van,hogy a viharban tudok rátenni file.t ha nem látom mass storage modban????van 5letetek?????

Nem elérhető Kismaci

• Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA: HTC One X
  • PDA ROM: Android 4.1.1 + Sense 4+ - STOCK
« Reply #173 Dátum: 2011, 02 18, 13:59:35 »
No én is rég jártam errefelé (meg úgy egyáltalán az XDA-n) és megdöbbenve tapasztaltam, hogy mind Android van már, mind WP7 a kicsikénkre, normál oprendszerként.

Kérdésem (rákerestem, remélem, nem dummy nagyon): mennyire jól működik a WP7 a Leokán? Értve ez alatt a valódi flawless működést. Működik úgy rajta, mint mondjuk egy Samsung Omnia7-en vagy HD7-en? (Elvileg kellene neki, mert ugyanaz a HW...)

Köszi előre is!

Nem elérhető Kismaci

• Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA: HTC One X
  • PDA ROM: Android 4.1.1 + Sense 4+ - STOCK
« Reply #174 Dátum: 2011, 02 18, 16:28:09 »
továbbra is tartom a SZEMÉLYES VÉLEMÉNYEM miszerint pénzért megkérni valakit, hogy tegyen a pda-mra egy erősen korlátozottan működő, a következő frissités után pedig valószinűleg minden Live szolgáltatást nélkülöző WP7 romot nemokos dolog. több szempontból sem.
mi van ha mégsem olyan amit vártam? megint fizetek, hogy cseréljék ki?
mi van ha olyan amit vártam de egy idő mulva megunom? megint fizetek, hogy cseréljék ki?
mi van ha időközben a biztonsági frissitések miatt változik a program? megint fizetek, hogy cseréljék ki?

ezért irtam, hogy olvasson utána és ha neki nem sikerül akkor inkább váltson olyan telefonra ami minden igényét kielégiti alapból.

ha konkrét kérdést tett volna fel amire válasszal lehet segiteni akkor válaszoltam volna ha tudok...

továbbra is : szvsz

Egyetértek veled, minden tisztelettel, tényleg az van, hogy kipróbálsz egy ROM-ot, aztán vagy bejön, vagy nem. Ha nem, akkor váltani kell.
Nem ördöngösség, ha én - nőként - meg tudtam tanulni, neked is menni fog. :)
Egyébként a WP7 telepítés engem is eléggé elrémít. Például a formázgatással mi lesz a kártyámon lévő adatokkal? Utána kell olvasnom nagyon. :)