2024, 12 18, 15:54:46

Szerző Téma: Windows Phone 7 a HD2-re  (Megtekintve 146741 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető lacikap910i

• Nem: Férfi
  • PDA: Note 9 6/128
  • PDA ROM: Gyári.
Re: Windows Phone 7 a HD2-re
« Reply #100 Dátum: 2011, 01 30, 20:33:40 »
nem 3 órája hanem egész nap nem tudtam unlockol-ni...az xda-n van valami megoldás de ahhoz előszőr ki kéne nyitni.csak az angolom gyenge ugy hogy annyira nem is értem....
GH337-T20-8110I-V70-V85-V90-SL45-P900-P910I-MDA VARIO-MDA PRO-O2 ATOM LIFE-OMNIA-TOUCH PRO-HD2-Iphone 4-iphone4s-galaxy note 2-note 3-note4 -note edge-NOTE8

Nem elérhető fifi75

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: 3.14.479.2
« Reply #101 Dátum: 2011, 01 30, 20:50:04 »
You are not allowed to view links. Register or Login
nem 3 órája hanem egész nap nem tudtam unlockol-ni...az xda-n van valami megoldás de ahhoz előszőr ki kéne nyitni.csak az angolom gyenge ugy hogy annyira nem is értem....

Szia, nekem ezzel sikerült:

Nem elérhető lacikap910i

« Reply #102 Dátum: 2011, 02 01, 12:59:16 »
valakinek sikerült kinyitni és nyitva tartani a telefont wp7-el??
próbáltam több módszert
- idő átállitás
-új email kulcs küldés
-repülő üzemmód
-persze internet,skype nélkül
registry-t nem tudtam átirni mert azt már csak uninstall lehetett semmi mást ,semmilyen progit nem tudtam telepiteni
hard reset után megnyitotta a chevronwp7-et pipa be de ugyanugy kapcsolati hiba oh uh
???????????
5let?most 6.5 nyomom megint de nem szeretném sokáig
GH337-T20-8110I-V70-V85-V90-SL45-P900-P910I-MDA VARIO-MDA PRO-O2 ATOM LIFE-OMNIA-TOUCH PRO-HD2-Iphone 4-iphone4s-galaxy note 2-note 3-note4 -note edge-NOTE8

Nem elérhető attila5

• Navigáció / Navigation: htc hd2
  • PDA ROM: 1.66
« Reply #103 Dátum: 2011, 02 01, 18:11:08 »
Sziasztok! Én is fel tettem a wp7 est, de nincs net, bármit állítok rajta. Már amit lehet, mert elég vérszegénynek találom a beállítási lehetőségeket. Viszont ízléses és jól kezelhető. Ha esetleg valaki tudna ötletet adni, hogy tudnám rá venni a működésre az internetet rajta azt megköszönném.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #104 Dátum: 2011, 02 01, 18:18:04 »
Sziasztok! Én is fel tettem a wp7 est, de nincs net, bármit állítok rajta. Már amit lehet, mert elég vérszegénynek találom a beállítási lehetőségeket. Viszont ízléses és jól kezelhető. Ha esetleg valaki tudna ötletet adni, hogy tudnám rá venni a működésre az internetet rajta azt megköszönném.

Ha jól emlékszek, az APN-t tudod megadni, mást nem nagyon.

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #105 Dátum: 2011, 02 01, 18:30:38 »

Szia
T-mobile beállításokat tudom. Settings / cellular résznél legalul ott van hogy add apn, bökjél rá, bejön az ablak 3 résszel: APN, Username és Password. Ha dominós vagy az APN részhez írd be hogy: wnw a többit hagyjad üressen és okézd le, ha pedig előfizus vagy, akkor az APN részhez írd be, hogy: net a többit hagyjad üressen és okézd le. Máris lesz neted.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

• TOPIKGAZDA
« Reply #106 Dátum: 2011, 02 01, 18:37:13 »
valakinek sikerült kinyitni és nyitva tartani a telefont wp7-el??
próbáltam több módszert
- idő átállitás
-új email kulcs küldés
-repülő üzemmód
-persze internet,skype nélkül
registry-t nem tudtam átirni mert azt már csak uninstall lehetett semmi mást ,semmilyen progit nem tudtam telepiteni
hard reset után megnyitotta a chevronwp7-et pipa be de ugyanugy kapcsolati hiba oh uh
???????????
5let?most 6.5 nyomom megint de nem szeretném sokáig

Szia
Ezt csináld végig, nálam megoldotta win7 64bit alatt.

1. Have Winphone developer tools installed. Download it for yourself
2. Connect Phone via USB
3. Wait till zune starts and sync completes
4. Verify that zune is not in a guest relationship
5. open a command prompt, type netstat -a to confirm that port 443 is not being used
6. open an admin command prompt, navigate to c:\windows\system32\drivers\etc\ then type notepad hosts and delete any references to windowsphone developer services
7. go to the settings on the phone and turn airplane mode on (so that the phone is forced to use internet via zune)
8. While the phone is still on the settings page, run Chevron with admin privileges

Attention: if port 443 is used (see on your list) stop IIS or exit Skype program
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető bpt

• Navigáció / Navigation: AURA, IGO
  • PDA: HTC One x
  • PDA ROM: gyári
« Reply #107 Dátum: 2011, 02 01, 21:11:32 »
Keresek valakit Budapesten aki a HD2 telefonomra fel tudna rakni egy teljesen működöképes regisztrált és beállitott rom ot természetesen nem ingyen kérem.
Hivjatok:
06-205200053

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #108 Dátum: 2011, 02 02, 02:00:18 »
inkább olvass utána, ha pedig nem megy akkor válassz másik telefont... szvsz

Keresek valakit Budapesten aki a HD2 telefonomra fel tudna rakni egy teljesen működöképes regisztrált és beállitott rom ot természetesen nem ingyen kérem.
Hivjatok:
06-205200053

Nem elérhető attila5

« Reply #109 Dátum: 2011, 02 02, 06:21:14 »
Köszönöm szépen a megoldásokat a nettel kapcsolatban!   :ok:

• TOPIKGAZDA
« Reply #110 Dátum: 2011, 02 02, 08:13:42 »
inkább olvass utána, ha pedig nem megy akkor válassz másik telefont... szvsz
Ha érdemben nem tudsz segítökész hozzászólást írni, akkor szerintem tartsad meg magadnak a véleményed! Nem tudom neked hogyan esne egy a tiedhez hasonló értelmes hozzászólás a problémádra...

Nem elérhető lacikap910i

« Reply #111 Dátum: 2011, 02 02, 10:50:57 »
Hivjatok:
06-205200053
nem tudom érdemes e felrakni neked a wp7-et
nem olyan 1xű.én nekem fent volt pár hétig de ha nem tudsz telepiteni akkor csak free progit tudsz felrakni abbol a htc-s van 7-8 db a többi free szerintem elég gagyi de nem nagyon töltögettem pont ezért....
telefonálni nagyon jo meg úgy egyben van szerintem de ameddig nem marad nyitva és visszazár addig a telepités nehézkes...van rá megoldás kaptam én is segitséget de most visszaraktam a 6.5-öt..
visszatérve ha hspl 2.08 cotulla rajta van +1.66 rom 2.15.14... radio rom akkor meg lehet csinálni nem nagy ördöngösség belejössz :ok:különben pesti vagyok XXII....

Nem elérhető lacikap910i

« Reply #112 Dátum: 2011, 02 02, 10:53:40 »
Szia
Ezt csináld végig, nálam megoldotta win7 64bit alatt.

1. Have Winphone developer tools installed. Download it for yourself
2. Connect Phone via USB
3. Wait till zune starts and sync completes
4. Verify that zune is not in a guest relationship
5. open a command prompt, type netstat -a to confirm that port 443 is not being used
6. open an admin command prompt, navigate to c:\windows\system32\drivers\etc\ then type notepad hosts and delete any references to windowsphone developer services
7. go to the settings on the phone and turn airplane mode on (so that the phone is forced to use internet via zune)
8. While the phone is still on the settings page, run Chevron with admin privileges

Attention: if port 443 is used (see on your list) stop IIS or exit Skype program
leforditád nekem magyarra  mert a guglival leforditottram de sokat nem értek belőle
1.2.3.4.5.6.7....
akkor csak visszaraknám mégegyszer a wp7-t ha megy  a nyitás

Nem elérhető nervy

« Reply #113 Dátum: 2011, 02 02, 12:27:23 »
továbbra is tartom a SZEMÉLYES VÉLEMÉNYEM miszerint pénzért megkérni valakit, hogy tegyen a pda-mra egy erősen korlátozottan működő, a következő frissités után pedig valószinűleg minden Live szolgáltatást nélkülöző WP7 romot nemokos dolog. több szempontból sem.
mi van ha mégsem olyan amit vártam? megint fizetek, hogy cseréljék ki?
mi van ha olyan amit vártam de egy idő mulva megunom? megint fizetek, hogy cseréljék ki?
mi van ha időközben a biztonsági frissitések miatt változik a program? megint fizetek, hogy cseréljék ki?

ezért irtam, hogy olvasson utána és ha neki nem sikerül akkor inkább váltson olyan telefonra ami minden igényét kielégiti alapból.

ha konkrét kérdést tett volna fel amire válasszal lehet segiteni akkor válaszoltam volna ha tudok...

továbbra is : szvsz

Ha érdemben nem tudsz segítökész hozzászólást írni, akkor szerintem tartsad meg magadnak a véleményed! Nem tudom neked hogyan esne egy a tiedhez hasonló értelmes hozzászólás a problémádra...

Nem elérhető lacikap910i

« Reply #114 Dátum: 2011, 02 02, 13:24:02 »
HD2 1.00.00.WP7
Moon light HD2 Rom

jött ki 2 új frissités az oroszoktól..
megint elkezdem felrakni hátha ki lehet nyitni úgy hogy nyitva is marad ..ebben javitottak pár dolgot
Change log:
-the latest build of Windows Phone.
-Built-in Russian keyboard (Replace Spanish).
-Built-in jailbreak ChevronWP7.
-registry Patch to ChevronWP7.
-new security policies from HTC.
-Set as HTC HD7 T9292.
-registry Patch to improve performance.
-Reduced the maximum volume level.
remélem a billentyűzet nem csak spanyol.. :D

• TOPIKGAZDA
« Reply #115 Dátum: 2011, 02 02, 13:24:22 »
továbbra is tartom a SZEMÉLYES VÉLEMÉNYEM miszerint pénzért megkérni valakit, hogy tegyen a pda-mra egy erősen korlátozottan működő, a következő frissités után pedig valószinűleg minden Live szolgáltatást nélkülöző WP7 romot nemokos dolog. több szempontból sem.
mi van ha mégsem olyan amit vártam? megint fizetek, hogy cseréljék ki?
mi van ha olyan amit vártam de egy idő mulva megunom? megint fizetek, hogy cseréljék ki?
mi van ha időközben a biztonsági frissitések miatt változik a program? megint fizetek, hogy cseréljék ki?

ezért irtam, hogy olvasson utána és ha neki nem sikerül akkor inkább váltson olyan telefonra ami minden igényét kielégiti alapból.

ha konkrét kérdést tett volna fel amire válasszal lehet segiteni akkor válaszoltam volna ha tudok...

továbbra is : szvsz
Itt senki sem pénzért segít, én sem pénzért szereztem 2 embernek is wp7 kulcsot, ezzel én sem értek egyet. A rendszer nem korlátozott, én minden funkcióját tudom használni, a frissítés után is lesz mód a használatára, meg fogják oldani... Természetesen én is fenntartom a SZEMÉLYES VÉLEMÉNYEMET a tekintetben, hogy ha nem tudsz olyan hozzászólást írni a témában, ami ténylegesen elöre mozdítaná a srác gondját, akkor ne tedd. Én meg tudnám oldani a srác gondját semmi perc alatt, de sajnos nem vagyok pesti, így bölcsen hallgattam is. Természetesen mindezt ingyen tettem volna....

Nem elérhető nervy

« Reply #116 Dátum: 2011, 02 02, 13:33:03 »
na akkor maradjunk annyiban, hogy a "nem ingyen" engem arra ösztönzött, hogy véleményt mondjak , téged nem.
legalább pörgettük kicsit a topicot.

Itt senki sem pénzért segít, én sem pénzért szereztem 2 embernek is wp7 kulcsot, ezzel én sem értek egyet. A rendszer nem korlátozott, én minden funkcióját tudom használni, a frissítés után is lesz mód a használatára, meg fogják oldani... Természetesen én is fenntartom a SZEMÉLYES VÉLEMÉNYEMET a tekintetben, hogy ha nem tudsz olyan hozzászólást írni a témában, ami ténylegesen elöre mozdítaná a srác gondját, akkor ne tedd. Én meg tudnám oldani a srác gondját semmi perc alatt, de sajnos nem vagyok pesti, így bölcsen hallgattam is. Természetesen mindezt ingyen tettem volna....

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #117 Dátum: 2011, 02 02, 14:33:49 »
Kipróbálni jó a WP7, és maga a rendszer is jól sikerült (pár apró bakival), de amíg magyar bankkártyával nincs hozzáférésünk a Marketplace fizetős részéhez, én nem javaslom állandó készülékre. Nem kicsit dühítő, hogy a közel 7500 jelenleg elérhető alkalmazásból elég sok hazsnos és jó van 1-2 dollárért, de ha akarom se tudom megvenni. Emellett a böngészőre is ráfér egy nagyobb frissítés. Mindez kb. szeptemberre fog rendeződni, és addigra jó eséllyel jön új generációs vas is, kétmagos proci, 1080p meg minden.
Ha megoldott lett volna a fizetős szoftverbolt, én talán még novemberben bepróbáltam volna egy 16 GB-os Omnia 7-et. Így viszont várok olyan vasra, ami egyértelműen jobb, mint a HD2. Addigra közel lesz a nagy frissítés (Mango) és a lokalizáció kiterjesztése is.

Nem elérhető nervy

« Reply #118 Dátum: 2011, 02 02, 23:45:18 »
az orosz srácok megint ügyködtek. összedobtak 2 moddolt wp7 romot.
az első ha jól olvasom teljesen aktiválva van... (elérhető live szolgáltatások+chevron+htc market)

Nem elérhető fifi75

« Reply #119 Dátum: 2011, 02 03, 09:52:26 »
az orosz srácok megint ügyködtek. összedobtak 2 moddolt wp7 romot.
az első ha jól olvasom teljesen aktiválva van... (elérhető live szolgáltatások+chevron+htc market)

Szerinted érdemes áttelepíteni ha ugyan ilyen verziós a wp7 a telefonon?

Nem elérhető nervy

« Reply #120 Dátum: 2011, 02 03, 12:58:24 »
ha aktiváltad, belaktad és jól működik akkor felesleges a váltás, de ha valaki most akarja először telepiteni annak elvileg sokkal kevesebb gondja lesz a modositott verzió felpakolásával.

Szerinted érdemes áttelepíteni ha ugyan ilyen verziós a wp7 a telefonon?

Nem elérhető fifi75

« Reply #121 Dátum: 2011, 02 03, 13:03:51 »
ha aktiváltad, belaktad és jól működik akkor felesleges a váltás, de ha valaki most akarja először telepiteni annak elvileg sokkal kevesebb gondja lesz a modositott verzió felpakolásával.
bocsi de mit értünk aktiválás alatt? Az MS üf-től megkaptam a kódot és használtam is.

Nem elérhető nervy

« Reply #122 Dátum: 2011, 02 03, 13:21:55 »
a chevronnal való szenvedést és a MS-től kérhető Live kódot.

bocsi de mit értünk aktiválás alatt? Az MS üf-től megkaptam a kódot és használtam is.

Nem elérhető attila5

« Reply #123 Dátum: 2011, 02 03, 18:42:28 »
Sziasztok! Van egy felettébb zavaró jelenség mióta feltettem a wp7 est. Állandóan  újra indul a telcsi ha beállítom a netet. Ti tapasztaltatok ilyet?, és programok sem indulnak amiket nagy nehezen fel telepítettem. ( Az első kikapcsolásig működtek.) HD2. Magldr 1.13, Hspl 2.8.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #124 Dátum: 2011, 02 03, 21:18:31 »
Van egy felettébb zavaró jelenség mióta feltettem a wp7 est. Állandóan  újra indul a telcsi ha beállítom a netet. Ti tapasztaltatok ilyet?, és programok sem indulnak amiket nagy nehezen fel telepítettem. ( Az első kikapcsolásig működtek.) HD2. Magldr 1.13, Hspl 2.8.

Lehet, hogy memóriakártya probléma. Nem vetted ki belőle?