2024, 04 18, 11:45:39

Szerző Téma: A blogverseny díja a - rx5730-as travel companion - "utazó társ...  (Megtekintve 11360 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető jatekgyaros

  • Hozzászólások: 139
  • informatikatanár
    • Játékgyáros PDA nosztalgia oldal
  • Navigáció / Navigation: A-GPS
  • PDA: Samsung Galaxy ACE mobil
  • PDA ROM: Samsung Galaxy TAB GT-P1000
  • Skype: Nyitrai_Laszlo
Eredményhirdetés :
 
 a zsüri leveléből idézek: 
 
"Az első helyet rendkívül szoros versenyben a web.buzz.hu oldal nyerte, Kolos buzgálkodása szinte mindenkit magával ragadott, így egy notebookot nyert. A második helyezett némileg egyedi eset, ugyanis az egyetlen blog, ahova többen posztoltak, ráadásul a HWSW-hez és a buzzhoz kötődő munkatársak is, így a zsűri kifejezetten LY munkáját értékelte, mikor a második helyre beszavazta a konzol.buzz.hu blogot. Harmadik lett ultimA, az ultima.buzz.hu-val, aki szintén rendszeres és népszerű bloggere lett a fiatal buzznak.

Negyedik helyre informatikatanárunk, játékgyáros futott be, aki már akkor űzte az ipart, mikor többségünk még csattogós lepkét tologatott, de legfeljebb a szomszéd Zsuzsi pörgős szoknyáját figyelte, és mélyenszántó cikkeivel lepte meg a zsűri tagjait.

Végül, de nem utolsó sorban, az ötödik díjazott lett a gadgets.buzz.hu, az érdekes kütyüblog , melyet SuMMeR vezetett sikerre.

Az eredeti kiíráson felül a HP Magyarország és a T-Mobile Magyarország különdíjakat ajánlottak fel, melyeket maguk ítélnek oda. A HP kiválasztottja, nem véletlenül, játékgyáros lett, aki egy PDA-t vihet haza, így remélhetőleg látszólagos szándékával ellentétben folytatja buzzos tevékenységét.

A T-Mobile által felkínált Samsung HSDPA-telefon flowman birtokába kerülhet, ha ő is úgy akarja."
 
ui. 'játékgyáros' nick-nevemet a Spectrum Baráti Kör-től kaptam a sok-sok programmért... és köszönöm minden buzz olvasónak ( különösen a külföldieknek - az USA-ból is !) a támogatást,mellyel cikkeimet kitüntették..

HP Rx5730 GPS-PDA - az új szerzemény -

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

HP Rx5730 GPS-PDA (BT, SirfIII, 64/1GB, WM5.0) + TomTom KEU
HP Magyarország különdíja !!!

A HP Rx5730-as a HP legújabb GPS-PDA modellje! A készülék újdonsága, hogy az 1GB Flash Romban akár teljes térképeket is tárolhat. A modell TomTom Kelet-Európa térképekkel érkezik, de alkalmas az iGO Navigációs rendszer futtatására is.

A készülék fő jellemzői:
•   SirfIII beépített GPS
•   400 MHz Samsung processzor
•   Teljesértékű Windows Mobile 5.0 operációs rendszer
•   Piaci átlag feletti tükrözödésmentes 3,5" TFT érintőképernyő

Mire alkalmas ez a modell?

A HP Rx5730 akár otthoni internetezéshez (WiFI kártya segítségével) akár a mindennapi munkavégzéshez (naptár, névjegyalbum, e-mail szinkronizáció) alkalmazható. Különlegessége az 1GB beépített tárterület, melyen 80-90 MB helyet foglalnak el a térképi állományok, így akár teljes filmeket, vagy többórányi zenét is tárolhatunk készülékünkön.

Megfelelő felkészültséggel akár irodai gépünk backupolását is képes ellátni ez a zsebrevágható eszköz!

Alapvetően persze navigációhoz tervezték, ezért a készülék dobozában a többi szükséges kiegészítő is megtalálható (autós töltő, autós tartó).
 
Első benyomások:
 
100 MHZ-vel gyorsabb processzor,a programok,mint a villám,úgy jönnek elő,
20%-al nagyobb a fényereje,szinte vakít,dupla kapacitású akkumulátor,

a vízszintes képernyő miatt egy-két játék akadozik,
filmnézés - szinte szélesvászonon látom.. játékgyáros, a boldog nyertes...
 
 

"A hosszú és jó életet nem évekkel, hanem élményekkel és megismerésekkel mérik"