Köszönöm a választ, mondjuk addigra már feltettem
Hát mit ne mondjak a be és kijelentkezési hangok a szívbajt hozták rám
amúgy igényes munka.
Sajnos valószínűleg lekerül a gépről, hacsak nincs valami clean/pfc verzió, mert sajnos nekem az mobile shellel kutya-macska barátságban vannak. Vagy a wp7 tűnik el ha show todayjel kiszálok spbből telepítés után, vagy újraindításból wp7 az alap és elindítom valamelyik spb részt akkor abból kilépve a főablakára, annak megjelenítése után rögtön továbblép a wp7 todayre.... vagy menulauncherrel megmutatja, majd visszalép.... szóval valahogy nem szívlelik egymást... pedig azt gondoltam ez vígan meglesz a háttérben "vagizni" a shell meg a mindennapokra...
Ez a host program gyanús nekem.... azt irogatja ki felül... ez mit csinál tkp?
Még gondolkodok kicsit rajta... aztán eldől... lehet a m2d-t is kipróbálom... bár xp-t kéne rakni laptopra...bár tényleg mintha a tablet edition XP alapú lenne... akkor lehet nem kell telepíteni
Még szórakozok vele... de ha nem jutunk dűlőre lehet más lesz alatta... hiába nem véletlenül mondják a mobile shell tartotta életben a WM-okat... a titánium f_s, az m2d meg kb ugyanolyan... majd megnézem melyik is volt előbb... de valszeg mindkettő htc koppintás...