0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
You are not allowed to view links. Register or Loginaz van az X buttonal
ebből nem tudtam meg semmit.
sztrajkol a google chrome-d az a lenyege hogy nem lehet regbol alitani,kell hozza egy task m......a leg tutibb egy 6.5.* ra valo task maneger miben ez a funkcio alithato
chrome fordított
ha nem talalok jobbat ez lehet benne lesz felso taskbarrol nyilik le
Arkswitch szarik bezárni.
nem irtam hogy x butont hasznalja az x-task meg fagyaszt es nem minden icont jelenit meg a taskbaron
Ez az eredeti samsung i900-as touch player : You are not allowed to view links. Register or LoginKöszönöm
pufiez a player hasznalhatatlan slip uzemodban elhalgat a zene.
Igen?Én most is ezen hallgattam zenét. Nálam nem némul el mikor alvóba van a készülék. De ez van benn alapból a gyári romban.
mejik lockot hasznalod ??
Nah igen. Látod, többek között ezért is nem használom az s2u2-t.A sima alap windowsos lockot szeretem, használom.
M2DV2 rom javitott valtozatat na es a tobbit az elso HSZ ben lehet majd megtalalni
Ott nem látok semmit!
Én se szeretem a s2u2-t.Volt mikor használtam,de mindig gondok voltak vele.Én is a wineset használom.
gondolom mikor Roland elkeszul
De miért nem kérsz jogosultságot,hogy Te is tudd szerkeszteni?
nem tudtam hogy lehet kerni.meg leginkabb hogy kitol.igy megkertem Rolandot ha van kedve csinaljon vele valamit hatha mast is erdekel mit ugykodok
tehat a jav.M2D es a tobbI rom az 1 HSZ ben van ,koszonhetoen Rolandnak. manila kapott + fulet ahol a wifi ,bt ,icon-rol indithato.termeszetesen a javitasokat is ekeszitettem.