2024, 12 20, 06:08:40

Szerző Téma: ROOT, S-OFF, Clockwork Recovery, Custom ROM, Radio ROM telepítés, vissza 1.32-re  (Megtekintve 235091 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető snorbi94

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo My Way
  • PDA: HTC One M7
Köszönöm , átolvasgatom a dolgokat. Ha valami nem világos mindenképp szólok :). Köszi mégegyszer.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető SBSP

• PDA: SM-G920F
Sziasztok,

A profil leírásban szereplő radiomhoz telepítettem ezt a RIL-t: RIL_12.65.60.29_26.14.04.28_M (4EXT Recovery Touch v1.0.0.2 RC1-ből) és azóta nincs hálózatom..  :shock: a RIL-t You are not allowed to view links. Register or Logintöltöttem le.

Valakinek valami ötlet, hogy mit csináltam rosszul, vagy leginkább arra, hogy melyik RIL-t tegyem fel, hogy újra legyen hálózatom?

Előre is köszi!

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok,

A profil leírásban szereplő radiomhoz telepítettem ezt a RIL-t: RIL_12.65.60.29_26.14.04.28_M (4EXT Recovery Touch v1.0.0.2 RC1-ből) és azóta nincs hálózatom..  :shock: a RIL-t You are not allowed to view links. Register or Logintöltöttem le.

Valakinek valami ötlet, hogy mit csináltam rosszul, vagy leginkább arra, hogy melyik RIL-t tegyem fel, hogy újra legyen hálózatom?

Előre is köszi!

Próbáld You are not allowed to view links. Register or Login a R.I.L.-t!

Nem elérhető SBSP

Próbáld You are not allowed to view links. Register or Login a R.I.L.-t!

köszönöm szépen, de nem nyert.. :(

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
CM-hez nem jó a HM-es RIL!. Flasheld újra a tömör,abban benne van a G-s RIL és jó lesz .

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+

Bocs , most nézem, neked CM romod van, ahhoz nem jó amit linkeltem! :ima:

Nem elérhető SBSP

CM-hez nem jó a HM-es RIL!. Flasheld újra a tömör,abban benne van a G-s RIL és jó lesz .

basszus, megint ebbe csúsztam bele.. legközelebb nem fogok! Köszi szépen a segítséget! :)  :taps:

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
basszus, megint ebbe csúsztam bele.. legközelebb nem fogok! Köszi szépen a segítséget! :)  :taps:
:ok:

Nem elérhető SliM

• PDA: HTC One X
  • PDA ROM: Stock Ice Cream Sandwich 4.0.4
Hali! Ha valakinek lenne T-Mobile-os DHD-je ha meg tudná tenni a következöt megköszönném:
- Easy Radio S-OFF-al egy SIM Unlock
- a kapott backup file-okat (part7...bin,stb) elküldeni nekem az You are not allowed to view links. Register or Login

Fontos lenne és hálás lennék. Elöre is köszi!

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Hali! Ha valakinek lenne T-Mobile-os DHD-je ha meg tudná tenni a következöt megköszönném:
- Easy Radio S-OFF-al egy SIM Unlock
- a kapott backup file-okat (part7...bin,stb) elküldeni nekem az You are not allowed to view links. Register or Login

Fontos lenne és hálás lennék. Elöre is köszi!
Elég egy helyre beírni... ;)

Nem elérhető moqs

• PDA: Samsung i9300
Hali!
Szevizböl most kaptam vissza a telefonom szeretném megtenni a megfelelö lépéseket a független rootolt telefonná válásához hogy egy cyanogen rom felkerülhessen rá .  Olvastam a AAHK nál hogy nem lehet alkalmazni bizonyos rom ok nál . Na most itt összezavarodtam az biztos h fog kelleni nekem egy downgrade ugyanis 3.12.405.1 es htc szoftver van rajta  . A további adatai :  android 2.3.5  sense 3.0  kernel 2.5.35.10-g931a37e htc kernel @and 18-2 #1  Wed Nov 9  , alapsáv : 12.65.6029U_26.14.04.28_M  build: 3.12.405.1 CL199157release-keys .

Szóval ezen adatok függvényében futtathatom az AAHK-t?

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Hali!
Szevizböl most kaptam vissza a telefonom szeretném megtenni a megfelelö lépéseket a független rootolt telefonná válásához hogy egy cyanogen rom felkerülhessen rá .  Olvastam a AAHK nál hogy nem lehet alkalmazni bizonyos rom ok nál . Na most itt összezavarodtam az biztos h fog kelleni nekem egy downgrade ugyanis 3.12.405.1 es htc szoftver van rajta  . A további adatai :  android 2.3.5  sense 3.0  kernel 2.5.35.10-g931a37e htc kernel @and 18-2 #1  Wed Nov 9  , alapsáv : 12.65.6029U_26.14.04.28_M  build: 3.12.405.1 CL199157release-keys .

Szóval ezen adatok függvényében futtathatom az AAHK-t?
Persze.  :)
Az AAHK downgrade-elni fogja első körben. Utána futtasd még egyszer  a programot a root/s-off-hoz.

Nem elérhető moqs

Na az AAHK  -efutott volt egy rendszerem most meg  recoveryböl probálok felrakni cyanogent de mikor rámegyek h custom zip és feltelepíti utána bootoláskor cska a cyanogen logoja kering és olyan mintha mindig ujraindulna a töltése...  backupot nem enged visszarakni mert azt mondja h md5 mismatch. Mit cisnáljak?

Nem elérhető moqs

Nah végül csak sikerült felrakni az eggyik backup ot . :)

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Nah végül csak sikerült felrakni az eggyik backup ot . :)
:taps:  :)

Nem elérhető moqs

Sziasztok!
Hát eddig tartott a nagy öröm... történ ugyanis hogy  ujrainditottam a telefont és azota nem hajlando felismerni semilyen sim kártyát. Szerintetek mi lehet a gond szoszerint SEMMIT nem változtattam a rendszeren.
Válaszotokat előre is köszönöm . :)

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Sziasztok!
Hát eddig tartott a nagy öröm... történ ugyanis hogy  ujrainditottam a telefont és azota nem hajlando felismerni semilyen sim kártyát. Szerintetek mi lehet a gond szoszerint SEMMIT nem változtattam a rendszeren.
Válaszotokat előre is köszönöm . :)
Tehát nem csak egy SIM-mel próbáltad...???
Különböző szolgáltatók kártyáival nézted,vagy csak egyfélével?

Nem elérhető moqs

Nah  megoldottam a helyzetet de azért még mindig magyarázatra szorul. Csináltam egy backup ot  utána meg lefuttatam recovery böl egy fix permisionst . És mikor bekapcsoltam jo lett... Érthetetlen számomra. Valamint egy régebbi hibajelenség is visszajött régebben is mikor ezt a fix permissionst futtatam utána a fancy widget felülete teljesen átlsázto lett és csak az eredeti témájával látszik rendesen. Nemérteménazinformatikát  :(

Nem elérhető mark4693

• PFC Fan
  • PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: HTC Desire HD
Hellosztok. Nem tudom h. jó helyre írok-e. Nagyon új vagyok és nem is értek a HTC telefonokhoz de vettem egy HTC Desire HD ami sajnos nemrég fogta és nem kapcsol be. Kölcsön adtam haveromnak és valami frissítést vagy nem tudom mit csinált vele (nem mondta pontosan) >:( de nem kapcsol be azóta. Esetleg valami meg oldás lenne hogy újra lehessen használni mert eddig semmi baja nem volt újra rakni rá valami szoftvert vagy ilyesmit ??? Vagy valamivel kideríteni h. kuka-e vagy nem ???

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Hellosztok. Nem tudom h. jó helyre írok-e. Nagyon új vagyok és nem is értek a HTC telefonokhoz de vettem egy HTC Desire HD ami sajnos nemrég fogta és nem kapcsol be. Kölcsön adtam haveromnak és valami frissítést vagy nem tudom mit csinált vele (nem mondta pontosan) >:( de nem kapcsol be azóta. Esetleg valami meg oldás lenne hogy újra lehessen használni mert eddig semmi baja nem volt újra rakni rá valami szoftvert vagy ilyesmit ??? Vagy valamivel kideríteni h. kuka-e vagy nem ???
Semmi életjelet nem ad? Töltés közben világít a led?

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Hellosztok. Nem tudom h. jó helyre írok-e....
Felesleges 3 helyre írni,egy is elég. A másik kettőt törlöm.

Nem elérhető mark4693

• PFC Fan
Semmi életjelet nem ad? Töltés közben világít a led?

Nem ad semmi élet jelet :( Azt mondta h. lemerült kikapcsolt felrakta töltőre és utána már nem kapcsolt be. Valahogy ez számomra hihetetten 

Nem elérhető mark4693

• PFC Fan
Felesleges 3 helyre írni,egy is elég. A másik kettőt törlöm.

Oké Bocs de mindig valami hibát írt ki és azt h. próbáljam később azért próbáltam máshova is de közbe megjelent a kiírás .

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Oké Bocs de mindig valami hibát írt ki és azt h. próbáljam később azért próbáltam máshova is de közbe megjelent a kiírás .
Baj van a fórummotorral,előfordul néha...
Hsz elküldése után kiírja a hibát,ne foglalkozz vele. ;)

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
Baj van a fórummotorral,előfordul néha...
Hsz elküldése után kiírja a hibát,ne foglalkozz vele. ;)
A hozzászólás számláló sem megy.  :D