Fórumprofil javítva. A leíràs alapjàn telepítettem,vègigkövettem a videót,mind a 3 wipe-it töröltem. Az nem okoz gondot,hogy sense 3-as ès nem 3.5-ös,de az igen,hogy több programnàl hibàra kiàll. A marketből meg minden telepítèst 2x Kell megcsinàlnom,mert elsőre mindig 110-es hibakóddal leàll a telepítő.
Jelenlegi àllapot:Android revolution hd 6.1.5. Kernel:2.6.35.14.rcmix3d-acs-crd-v10-gf17016b. Radio:12.62.60.27u_26.13.04.19m
Jó pàrositàst raktam fel? Esetleg hiànyzik mèg valami? Előre is köszi.
A párosítás jónak tűnik.Mindennek működnie kellene.Nem csak wipe kell, hanem előtte format is,az összes partícióra,ahogy a korábban linkelt hivatkozásban is van:
"...
Telepítés, azaz flash-elés,a legtisztább-és legbiztosabb-módszer:
-A telepítendő zip file-nak az SD kártyán kell lennie!
-Indítsd újra a készüléket recovery-módban(ClockworkMod,vagy 4ext):
1.
-Format system
-Format data
-Fortmat cache
(ezeket cwm-ben a "Mounts and storage", 4ext recoveryben pedig a "wipe|format" menüből éred el)
A format alaposabb, mint a wipe,nemcsak az adott particióban található fájlokat,de annak egész fájlrendszerét törli.Közvetlenül a formázások után ezért nem lehet flashelni,mert ilyenkor a rendszer nem fog elindulni!
2.Wipe data factory reset(FONTOS!!!>ilyenkor nyilván már nincs mit takarítani,de ez visszaállítja a legyalult partició szerkezetét)
3.Romflash(install zip from sdcard>choose zip from sdcard...)
4.Restart:a rendszer konfigurálásakor SEMMIT ne állíts be(wifi,google,faceboook,levelezés...)!
5.várj kb.10 percet,majd újra restart.
6.Ezután lehet az alkalmazásokat visszaállítani(Beállítások lefuttatása,wifi,google account beállítása>a Market újratelepíti a letöltött alkalmazásokat.Titanium Backup,MyBackupPro,vagy-ha azonos szoftver alpú volt a korábbi romd,amiről a nandroid backup készült,egyszerűen recoveryből:advanced restore>restore data partition)és az egyes moddokat flashelni(Supercharger,RunnyUV),ezeket is még a különböző accountok(Facebook,Twitter...)beállítása ELŐTT!
..."