2024, 12 20, 12:38:12

Szerző Téma: ROOT, S-OFF, Clockwork Recovery, Custom ROM, Radio ROM telepítés, vissza 1.32-re  (Megtekintve 235102 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
You are not allowed to view links. Register or Login
koszi mostmar jo elvileg :p de visszont van egy gondom ami regita fenn all. Nincs semmi gps jelem hiába rakok akármilyen romot még csak a gps muholdak nyomat se latompl gps statusban. milehet az oka ennek?
Recoveryből próbáld feltenni You are not allowed to view links. Register or Login.
Utána tedd ki olyan helyre, ahol láthatja a műholdakat, adj neki egy kis időt, aztán menni fog.

Nem elérhető SBSP

• PDA: SM-G920F
Sziasztok,

Mitől lehet az, hogy felteszem ezt a radio-t: Radio_12.62.60.27_26.13.04.19_M, működik, van jel, minden király. Aztán mikor felteszem a hozzá tartozó RIL-t(RIL_12.62.60.27_26.13.04.19_M, mind a kettőt xda-ról töltöttem le), megszűnik a jel létezni.. nincs hálózat.. valami ötlet? Múltkor is megpróbáltam, ugyan ez volt, de aztán feltettem valami új radiot próbaképpen, de az olyan szinten szívta az akksimat, hogy mielőtt lefeküdtem aludni még 45%-on volt, reggelre már ki is kapcsolt, úgy, hogy még csak be sem volt kapcsolva se wifi, se mobilnet, se semmi!

Előre is köszi a segítséget.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Sziasztok,

Mitől lehet az, hogy felteszem ezt a radio-t: Radio_12.62.60.27_26.13.04.19_M, működik, van jel, minden király. Aztán mikor felteszem a hozzá tartozó RIL-t(RIL_12.62.60.27_26.13.04.19_M, mind a kettőt xda-ról töltöttem le), megszűnik a jel létezni.. nincs hálózat.. valami ötlet? Múltkor is megpróbáltam, ugyan ez volt, de aztán feltettem valami új radiot próbaképpen, de az olyan szinten szívta az akksimat, hogy mielőtt lefeküdtem aludni még 45%-on volt, reggelre már ki is kapcsolt, úgy, hogy még csak be sem volt kapcsolva se wifi, se mobilnet, se semmi!

Előre is köszi a segítséget.
CM Nightly?
Ahhoz nem a HM-es, hanem a G-s RIL-ek kellenek!
pl.:
-You are not allowed to view links. Register or Login
Utóbbi az újabb, de mindkettő jó.

Nem elérhető SBSP

CM Nightly?
Ahhoz nem a HM-es, hanem a G-s RIL-ek kellenek!
pl.:
Utóbbi az újabb, de mindkettő jó.

ezer köszönet! :)  :taps:

Nem elérhető moqs

• PDA: Samsung i9300
nah azt hittem hogy minden rendben van de tévedtem.... a telefon állandoan eldobálja a hálozatot sokszor telefonálás közben is . Jah és a gps fix se megy :S  lehet az egészet ujra kéne raknom RUU val?

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
nah azt hittem hogy minden rendben van de tévedtem.... a telefon állandoan eldobálja a hálozatot sokszor telefonálás közben is . Jah és a gps fix se megy :S  lehet az egészet ujra kéne raknom RUU val?
Másik radio-t (+RIL) próbáltál már?Még mielőtt leirtanál mindent a RUU-val...

Nem elérhető moqs

Kiprobáltam több radiot is  .. RIL böl meg  ugye azt a ketöt amit linkeltél.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Kiprobáltam több radiot is  .. RIL böl meg  ugye azt a ketöt amit linkeltél.
Hát akkor utolsó esély a ruu(vagy a PD98IMG.zip), ha az sem segít, akkor szerviz.1.32-est próbálj rátenni,azzal könnyebb dolgod lesz a későbbiekben:

Nem elérhető moqs

Hát akkor utolsó esély a ruu(vagy a PD98IMG.zip), ha az sem segít, akkor szerviz.1.32-est próbálj rátenni,azzal könnyebb dolgod lesz a későbbiekben:

De azt nem értem hogy ezer százaklék hogy az rontotta el mikor felraktam rá a senses RIL-t ....  És hogy visszarktam azt amit mondtál nem értem milért nem javitotta meg..De amugy olyanoakt csinál méghogy lezárom a kijelzöt majd gyorsan benyomom akkoris elmegy a térerö.Meg ugye telefonálás közben is

Nem elérhető moqs

Bár lehet megvan mi a baj hiába rakom fel a g-s RIL-t     recoveryböl update zip el.  a ril infosban még mindig a HM es ril van    hmmmmmmm  máshogy nemlehet felrakni RIL-t?

Nem elérhető moqs

Bár lehet megvan mi a baj hiába rakom fel a g-s RIL-t     recoveryböl update zip el.  a ril infosban még mindig a HM es ril van    hmmmmmmm  máshogy nemlehet felrakni RIL-t?

NAH FIGYELEM MINDEN OLYNA GYÖKÉRNEK MINT ÉN!

GYIKET OLVASNI!!....

Szóval manuálisan bemásoltam a system/lib be a G-s RIL-t és mostmár jo és kicserélte...  Szóval én voltam a béna de álljon ez mindenkinek figyelmeztetésül hogy OLVASNI OLVASNI OLVASNI! :D

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
NAH FIGYELEM MINDEN OLYNA GYÖKÉRNEK MINT ÉN!

GYIKET OLVASNI!!....

Szóval manuálisan bemásoltam a system/lib be a G-s RIL-t és mostmár jo és kicserélte...  Szóval én voltam a béna de álljon ez mindenkinek figyelmeztetésül hogy OLVASNI OLVASNI OLVASNI! :D
Örülök,hogy végül összejött... :)
Csak lábjegyzetként:a CM-team még valahonnan a Nightlies két számjegyű verzióitól  beleépítette a G-s RIL-t a romba,amely az ajánlott és az újabb radiokkal is tökéletesen működik.
Szóval,ha újra flashelnél Cyanogenmod romot,fullwipe-ot követően,a RIL-lel nem kell foglalkozni! ;)

Nem elérhető zsoltinka

• Navigáció / Navigation: Navigon
  • PDA: HP hx4700
  • PDA ROM: 23138.5.3.9
Ne haragudjatok, ha már kérdezte más is, de nem találtam erre megoldást: Hogyan menthetem le az adataimat a downgrade előtt? Inkább ne is kezdjek bele, ha nem szeretném elveszteni az adataimat? Ugyebár a Titanium nem működik su nélkül, a root pedig downgrade nélkül. Megoldható valahogy, hogy megmaradjanak az adataim?
Köszi előre is.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Ne haragudjatok, ha már kérdezte más is, de nem találtam erre megoldást: Hogyan menthetem le az adataimat a downgrade előtt? Inkább ne is kezdjek bele, ha nem szeretném elveszteni az adataimat? Ugyebár a Titanium nem működik su nélkül, a root pedig downgrade nélkül. Megoldható valahogy, hogy megmaradjanak az adataim?
Köszi előre is.
Tényleg volt róla szó... ;)
You are not allowed to view links. Register or Login.

Nem elérhető kasaf

• PFC Fan
  • PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: 2.3.3
Sziasztok,
Baj van. Valamit elkurjantottam. UMT-vel megcsináltam mindent, root, radio offok, goldcard (pedig független a dhd). Ezután feltettem a rcmix3d runny v3.0-át. Minden működött is szépen, de recoveryből installáltam az rcmix3d runny theme animation packot, és azóta nem akarja betölteni home screent, hanem folyamatosan dobál egy hibaüzenetet: piros háromszög, "%1$s most már fut. HTC SENSE került elindításra eredetileg. Visszalépés a következőhöz."
Jah, és a goldencard után kicseréltem a sd kártyát, és valamiért most már azt írja ki, hogy puk kód hibás...
Nem annyira nagyon tudok továbblépni...
kezdjem előröl szerintetek?
előre is köszi,
kasaf

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Sziasztok,
Baj van. Valamit elkurjantottam. UMT-vel megcsináltam mindent, root, radio offok, goldcard (pedig független a dhd). Ezután feltettem a rcmix3d runny v3.0-át. Minden működött is szépen, de recoveryből installáltam az rcmix3d runny theme animation packot, és azóta nem akarja betölteni home screent, hanem folyamatosan dobál egy hibaüzenetet: piros háromszög, "%1$s most már fut. HTC SENSE került elindításra eredetileg. Visszalépés a következőhöz."
Jah, és a goldencard után kicseréltem a sd kártyát, és valamiért most már azt írja ki, hogy puk kód hibás...
Nem annyira nagyon tudok továbblépni...
kezdjem előröl szerintetek?
előre is köszi,
kasaf
Menj vissza recoverybe a következőképpen:
-Akku ki,majd vissza
-Tartsd lenyomva a Hangerő le gombot és így nyomd meg a Power gombot>várj, amíg a bootloader képernyő bejön
-(a hangerő gombokkal tudsz itt navigálni és a Power gomb-bal tudod a választást megerősíteni) >>>válaszd a recovery-t
-recovery menüből flasheld újra a romot

Nem elérhető SBSP

Sziasztok,

Szeretnék kérni egy kis segítséget. A You are not allowed to view links. Register or Login-hez melyik radiot érdemes feltenni? Azt olvasom a leírásban, hogy 26.04.02.17 az ajánlott, de a radiok között két ilyet is találtam.

Radio_12.28e.60.140f_26.04.02.17_M2 - Orange ES 1.75.75.2 / HTC WWE 1.72.405.3
Radio_12.28e.60.140f_26.04.02.17_M2_SF - HTC WWE 1.72.405.3 R2

Gondolom a RIL-t nem kell lecserélni, mert az benne van a romban!

Köszi!

Nem elérhető kasaf

• PFC Fan
  • PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: 2.3.3
óóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!
Köszönöm szépen a segítséget, így helyreállt minden.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Sziasztok,

Szeretnék kérni egy kis segítséget. A You are not allowed to view links. Register or Login-hez melyik radiot érdemes feltenni? Azt olvasom a leírásban, hogy 26.04.02.17 az ajánlott, de a radiok között két ilyet is találtam.

Radio_12.28e.60.140f_26.04.02.17_M2 - Orange ES 1.75.75.2 / HTC WWE 1.72.405.3
Radio_12.28e.60.140f_26.04.02.17_M2_SF - HTC WWE 1.72.405.3 R2

Gondolom a RIL-t nem kell lecserélni, mert az benne van a romban!

Köszi!
Én a legújabb radio-val próbáltam nemrég,nem volt vele semmi gond.Ki lehet próbálni többfélét is, a RIL tényleg benne van a romban.

Nem elérhető moqs

Hali!
Felraktam a CM7.1  et és állandoan FC -t kapok a google.providers re meg a google.calendarra . Egy fix permissiont már végig futtatam hátha javít valamit de sajnos nem. Mi lehet a megoldás?

Nem elérhető Typhooon

• PFC Fan
  • PDA: DHD
  • PDA ROM: 2.6
Sziasztok Megpróbáltam frissíteni a telefonom a -RCMix3d Runny 3.3 ra
mindent úgy csináltam ahogy a leírásba olvastam
clockwork recoveryvel megadtam a zipfájt és felrakta rendesen de amikor újra inditotam a telefont azóta mindig kiríja hogy HTC beadja a quietly brilliant csengőhangot és újraindul mi lehet a baj ? mit rontottam el és hogyan tudnám helyre hozni a hibát. válaszotokat előre is köszönöm

Nem elérhető coldfire2x

• Navigáció / Navigation: IGO 8
  • PDA: Samsung Omnia
  • PDA ROM: i900BSHI1/BSHI1
Hello minden kedves DHD tulajnak!

Tegnap sikerült megkaparintanom eme becses kis tárgyat. Régóta figyelgetem a fórumot de be kell valjam kicsit belekavarodtam a rootolás downgradelés s-off radio-off és egyéb szebbnél szebb kifejezésekbe.
Tehát adott egy T-MOBILOS 2011.márciusában vásárolt telefon, amit én tegnap vettem meg!
Android verzió:2.3.3
Build szám: 2.50.405.2 CL87995

és szeretném feltenni rá:
Android Revolution HD™ 6.1.4 | High Quality & Performance | Official Sense 3.0

Nagyon megköszönném ha valaki venné a fáradságot és leírná nekem hogyan is tudnám én ezt megcsinálni.
A leírások amiket találtam nem tűnnek éppen mai darabnak ezért sem tudom mennyire aktuálisak!

Segítséget köszönöm előre is, és szép hétvégét!

Nem elérhető Mano66

• PDA: HTC ONE
  • PDA ROM: Gyári
Hello minden kedves DHD tulajnak!

Tegnap sikerült megkaparintanom eme becses kis tárgyat. Régóta figyelgetem a fórumot de be kell valjam kicsit belekavarodtam a rootolás downgradelés s-off radio-off és egyéb szebbnél szebb kifejezésekbe.
Tehát adott egy T-MOBILOS 2011.márciusában vásárolt telefon, amit én tegnap vettem meg!
Android verzió:2.3.3
Build szám: 2.50.405.2 CL87995

és szeretném feltenni rá:
Android Revolution HD™ 6.1.4 | High Quality & Performance | Official Sense 3.0

Nagyon megköszönném ha valaki venné a fáradságot és leírná nekem hogyan is tudnám én ezt megcsinálni.
A leírások amiket találtam nem tűnnek éppen mai darabnak ezért sem tudom mennyire aktuálisak!

Segítséget köszönöm előre is, és szép hétvégét!

A "Desire HD GY.I.K."-ban minden leirás naprakész.Olvasd át többször és ha valahol elakadsz azután kérdezzrá.Jobban senki nem irja le mint ott,mivel azt is "nteeb" készitette vagy ollozta össze az olyanok segítségére akik most kezdenek a DHD-val ismerkedni.  ;)

Nem elérhető coldfire2x

• Navigáció / Navigation: IGO 8
  • PDA: Samsung Omnia
  • PDA ROM: i900BSHI1/BSHI1
Tehát a video alapján elkeztem egészen jol is haladok de elakadtam
Amikor az Android rom manager 2.5 ben csatlakoztatva van már a telo pipálgatok is rendesen, majd jön a verify ablak középen és ezután error üzenettel visszadob hogy nincs csatlakoztatva valószínűleg a telefon. pedig HTC Sync fennt van ill mindenek működnie kellene!

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Tehát a video alapján elkeztem egészen jol is haladok de elakadtam
Amikor az Android rom manager 2.5 ben csatlakoztatva van már a telo pipálgatok is rendesen, majd jön a verify ablak középen és ezután error üzenettel visszadob hogy nincs csatlakoztatva valószínűleg a telefon. pedig HTC Sync fennt van ill mindenek működnie kellene!
Ne aszerint csináld...
A sorrend tehát ez:
1.Downgrade 1.32-re You are not allowed to view links. Register or Logina leírás szerint.
2.Root,Radio S-Off,Enghboot S-OFF,Recovery,You are not allowed to view links. Register or Logina recept.
3.ROM flash,You are not allowed to view links. Register or Logina javasolt módszer.
Radio-csere és RIL flash,You are not allowed to view links. Register or Login(1.,4.,5.,6. módszerek közül valamelyik).

Ha ezek túl bonyolultnak tűnnének,csinálhatod You are not allowed to view links. Register or Login-vel is...(ALL IN ONE:Downgrade>>>>>RadioFlash  ;))