2024, 12 20, 17:55:31

Szerző Téma: ROOT, S-OFF, Clockwork Recovery, Custom ROM, Radio ROM telepítés, vissza 1.32-re  (Megtekintve 235108 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető kicsiii

• Nem: Férfi
  • PDA: Desire HD
  • PDA ROM: 2.3
You are not allowed to view links. Register or Login
-Először futtass egy You are not allowed to view links. Register or Login-t(ezt helyettesítheti egy, az 1.32-es szoftvert tartalmazó You are not allowed to view links. Register or Login futtatása bootloaderből):ez törölni fogja a root-ot és az enghboot-ot
-Ha felbootolt a rendszer, akkor tedd fel rá a You are not allowed to view links. Register or Login-t, és futtass egy Temproot-ot(Permroot nem kell)Ne felejtsd el előtte a Menu>Beállítások>Alkalmazások-ban az Ismeretlen forrásokat BEjelölni,a Gyorsboot-ot pedig KI.Ugyanitt a Fejlesztés almenüben  az USB hibakeresést is jelöld BE!
-Ezután az You are not allowed to view links. Register or Login segítségével tudod a radio s-off-ot S-ON-ra állítani.Ezzel minden "módosítás"-ra utaló jel eltűnt... ;)
-ha megvan, akkor frissítheted a dhd-ről is a rendszert a legfrissebb GingerBread-re

Köszönöm szépen a segítséged!!

Nem elérhető kicsiii

-Először futtass egy You are not allowed to view links. Register or Login-t pc-ről(ezt helyettesítheti egy, az 1.32-es szoftvert tartalmazó You are not allowed to view links. Register or Login futtatása bootloaderből):ez törölni fogja a root-ot és az enghboot-ot
-Ha felbootolt a rendszer, akkor tedd fel rá a You are not allowed to view links. Register or Login-t, és futtass egy Temproot-ot(Permroot nem kell)Ne felejtsd el előtte a Menu>Beállítások>Alkalmazások-ban az Ismeretlen forrásokat BEjelölni,a Gyorsboot-ot pedig KI.Ugyanitt a Fejlesztés almenüben  az USB hibakeresést is jelöld BE!
-Ezután az You are not allowed to view links. Register or Login segítségével tudod a radio s-off-ot S-ON-ra állítani.Ezzel minden "módosítás"-ra utaló jel eltűnt... ;)
-ha megvan, akkor frissítheted a dhd-ről is a rendszert a legfrissebb GingerBread-re

Valamiért nem engedi , hogy futtassam a PD98IMG.zip filet?
installation aborted...

Mi lehet?

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3

Valamiért nem engedi , hogy futtassam a PD98IMG.zip filet?
installation aborted...

Mi lehet?
Milyen szoftver/rom van most fenn?Ill.érdekelne, hogy mi van a bootloadered felső sorában?(Bootloader:DHD kikapcsol, akku ki, majd akku be,hangerő LE gombot FOLYAMATOSAN nyomva tartva kapcsold be a készüléket.)
Az a sor érdekel, ami úgy kezdődik ,hogy ACE PVT...
A PD98IMG.zip-et hogyan akartad futtatni???

Nem elérhető kicsiii

Milyen szoftver/rom van most fenn?Ill.érdekelne, hogy mi van a bootloadered felső sorában?(Bootloader:DHD kikapcsol, akku ki, majd akku be,hangerő LE gombot FOLYAMATOSAN nyomva tartva kapcsold be a készüléket.)
Az a sor érdekel, ami úgy kezdődik ,hogy ACE PVT...
A PD98IMG.zip-et hogyan akartad futtatni???

Most épp a legújabb miui rom van fent.
Bootloader:
ACE PVT ENG S-OFF
HBOOT-0-85.2007 8PD9810000)
MICROP-0438
RADIO-26.09.04.11_M2
eMMC-boot
oct 11 2010,12:44:14

Ezek az infók vannak.

A PD98img.zip et bootloaderbol futtattam.
install zip from sd card...

Szoljatok, ha kell még valami.
És köszönöm, hogy foglalkoztok a gondommal.
üdv

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag

Most épp a legújabb miui rom van fent.
Bootloader:
ACE PVT ENG S-OFF
HBOOT-0-85.2007 8PD9810000)
MICROP-0438
RADIO-26.09.04.11_M2
eMMC-boot
oct 11 2010,12:44:14

Ezek az infók vannak.

A PD98img.zip et bootloaderbol futtattam.
install zip from sd card...

Szoljatok, ha kell még valami.
És köszönöm, hogy foglalkoztok a gondommal.
üdv
Létezik, hogy nincs Radio S-Off-od, csak EnghBoot S-Off?
Ha bootloader menüben vagy és nyomsz egy Power-t,a következő(HBOOT) menüben van olyan, hogy System Info?

Nem elérhető kicsiii

Létezik, hogy nincs Radio S-Off-od, csak EnghBoot S-Off?
Ha bootloader menüben vagy és nyomsz egy Power-t,a következő(HBOOT) menüben van olyan, hogy System Info?

Lehetséges, hogy igazad van...
Igen van system infom.

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
Igen van system infom.

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. You are not allowed to view links. Register or Login

E szerint van Radio S-Off-od, Super CID is!

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Igen van system infom.

PD98IMG.zip-et az sd gyökerébe tetted?
Utána újra indítottad bootloaderbe a készüléket?

Nem elérhető kicsiii

PD98IMG.zip-et az sd gyökerébe tetted?
Utána újra indítottad bootloaderbe a készüléket?

Nem SD root ba tettem... Lehet az a gond. Megprobálom rootbol feltenni...

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Nem SD root ba tettem... Lehet az a gond. Megprobálom rootbol feltenni...

Milyen rootból?
Bemásolod az sdkártya gyökerébe, kikapcsolod a készüléket (gyors boot-ot ne felejtsd el kikapcsolni)!
Elindítod bootloaderbe (hangerő le folyamatos nyomása mellett megnyomod a bekapcsoló gombot), ilyenkor megkeresi automatikusan a PD98IMG fájlt,és felajánlja a telepítést!

Nem elérhető kicsiii

Milyen rootból?
Bemásolod az sdkártya gyökerébe, kikapcsolod a készüléket (gyors boot-ot ne felejtsd el kikapcsolni)!
Elindítod bootloaderbe (hangerő le folyamatos nyomása mellett megnyomod a bekapcsoló gombot), ilyenkor megkeresi automatikusan a PD98IMG fájlt,és felajánlja a telepítést!

Mármint root = gyökér könyvtárra gondoltam.... De most sikerült.

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Mármint root = gyökér könyvtárra gondoltam.... De most sikerült.

:ok: :taps:

Nem elérhető kicsiii

:ok: :taps:

Az s-off ot még nem tudom ON ra allitani, mert connection hiba van.. De gondolom azért, mert nincs htc sync a gépen. Most töltöm és remélem utána minden rendben lesz. Ha azt is sikerül megoldani akkor tudok egy OTA frissitest is telefonrol inditani es akkor minden a gyari beallitasokban van elvileg...?!

Viszont nagyon szépen köszönöm a seg0tséget! Nélkületek ezt tuti nem sikerült volna!!!

Köszönöm mégegyszer! Örök hálám!

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Ha azt is sikerül megoldani akkor tudok egy OTA frissitest is telefonrol inditani es akkor minden a gyari beallitasokban van elvileg...?!

Viszont nagyon szépen köszönöm a seg0tséget! Nélkületek ezt tuti nem sikerült volna!!!

Elvileg így van!
 :ok: ;)

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Az s-off ot még nem tudom ON ra allitani, mert connection hiba van.. De gondolom azért, mert nincs htc sync a gépen. Most töltöm és remélem utána minden rendben lesz. Ha azt is sikerül megoldani akkor tudok egy OTA frissitest is telefonrol inditani es akkor minden a gyari beallitasokban van elvileg...?!

Akkor is kapcsolat hibát ír, ha a képernyőt hagyod elsötétülni és nem veszed észre a superuser engedélykérést.Erre figyelj, mert csak pár másodpercig látszik, ha nem nyomsz rá az Allolw-ra, akkor tiltottnak veszi és leáll a folyamat.

Nem elérhető kicsiii

Sajnos az S-OFF ot nem tudom átáll0tani sehogy... :( HTC sync is fent van.. figyelem a superusert is, de egyszerűen mindig connection error :(

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Sajnos az S-OFF ot nem tudom átáll0tani sehogy... :( HTC sync is fent van.. figyelem a superusert is, de egyszerűen mindig connection error :(
Temproot ugye megvolt?
Lássuk sorjában:
-Downgrade 1.32-re megvolt,azt írtad(PD98IMG.zip-pel)
-Utána,amint felbootolt a rendszer és a szükséges, minimális beállításokon(nyelv, esetleg wifi)túl vagy:
-Menu>Beállítások>Alkalmazások>Ismeretlen források BE,Gyorsboot KI,ill.ugyanitt a Fejlesztés almenüben USB Hibakeresés BE
-Ezek után TEMPROOT(nem végleges) a Visionary appal(ha ez megvan, a DHD-t ne indítsd már újra, mert a Temproot elszáll!)
-És csak most jön az Easy Radio Tool és a Radio S-On(superusert pedig figyeled a kijelzőn!)

Nem elérhető kicsiii

Temproot ugye megvolt?
Lássuk sorjában:
-Downgrade 1.32-re megvolt,azt írtad(PD98IMG.zip-pel)
-Utána,amint felbootolt a rendszer és a szükséges, minimális beállításokon(nyelv, esetleg wifi)túl vagy:
-Menu>Beállítások>Alkalmazások>Ismeretlen források BE,Gyorsboot KI,ill.ugyanitt a Fejlesztés almenüben USB Hibakeresés BE
-Ezek után TEMPROOT(nem végleges) a Visionary appal(ha ez megvan, a DHD-t ne indítsd már újra, mert a Temproot elszáll!)
-És csak most jön az Easy Radio Tool és a Radio S-On(superusert pedig figyeled a kijelzőn!)

És igeeen! :)
Köszönöm! Sikerült! Ott rontottam, hogy temproot után ujraindultam. Köszönöm mégegyszer! örök hálám a sok sok önzetlen segitsegert!!!

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag

És igeeen! :)
Köszönöm! Sikerült! Ott rontottam, hogy temproot után ujraindultam. Köszönöm mégegyszer! örök hálám a sok sok önzetlen segitsegert!!!
:taps: :ok:

Nem elérhető franzwald

• PDA: HTC Desire
  • PDA ROM: LeeDroid 2.2f
sziasztok!

downgrade-elni szeretném az ota verziomat.

már az is furcsa nekem, hogy mikor a parancsokat végig futtatom az adb shell parancs után egy  " $ " -t kapok, utána kiirja hogy exploiting device. aztán megismételem és már " # " -t kapok minden rendben de amikor bootloaderbe megyek akkor nem kezdi el telepiteni :S pedig a gyökerében van az SD kártyának. ha ez fontos, akkor a HBOOT USB PLUGGED szöveget ad, a gépen pedig megjelenik egy Android 1.0 felirat a jobb also sarokban, illesztöprogramot szeretne telepiteni. Segitsetek légyszives, fontos lenne!

KÖSZÖNÖM :'(

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
sziasztok!

downgrade-elni szeretném az ota verziomat.

már az is furcsa nekem, hogy mikor a parancsokat végig futtatom az adb shell parancs után egy  " $ " -t kapok, utána kiirja hogy exploiting device. aztán megismételem és már " # " -t kapok minden rendben de amikor bootloaderbe megyek akkor nem kezdi el telepiteni :S pedig a gyökerében van az SD kártyának. ha ez fontos, akkor a HBOOT USB PLUGGED szöveget ad, a gépen pedig megjelenik egy Android 1.0 felirat a jobb also sarokban, illesztöprogramot szeretne telepiteni. Segitsetek légyszives, fontos lenne!

KÖSZÖNÖM :'(
Milyen módszerrel downgradeltél?

Nem elérhető Mano66

• PDA: HTC ONE
  • PDA ROM: Gyári
Új  LordModNCTeamKernel 2.5:

CFS: You are not allowed to view links. Register or Login

BFS: You are not allowed to view links. Register or Login

Forrás:XDA

Nem elérhető moqs

• PDA: Samsung i9300
Hali!
Sikerült felraknom au UMT vel egy uj radiot és mellél egy RIL -t cyanogen 7.3 ra... Nos azota állandoan eldobálja a gsm hálozatot . Visszalehet valahogy rakni ezt a RILT az eredeti verziora?

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Hali!
Sikerült felraknom au UMT vel egy uj radiot és mellél egy RIL -t cyanogen 7.3 ra... Nos azota állandoan eldobálja a gsm hálozatot . Visszalehet valahogy rakni ezt a RILT az eredeti verziora?
Vigyázz, a CM-romokhoz nem a HM, hanem a G-s RIL-ek kellenek(HTC-RIL_2.2.0018G, vagy HTC-Ril_2.2.1003G).Ezek egyike(azt hiszem a 0018-as...) benne van a CM-Nightlies-ban, külön nem kell telepíteni!Természetesen Neked-miután átírtad-viszont kell... :D
Nekem megvan dropboxban mindkettő, tessék:
Ezzel pedig ellenőrizni tudod, hogy mi van fenn:You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető moqs

• PDA: Samsung i9300
Vigyázz, a CM-romokhoz nem a HM, hanem a G-s RIL-ek kellenek(HTC-RIL_2.2.0018G, vagy HTC-Ril_2.2.1003G).Ezek egyike(azt hiszem a 0018-as...) benne van a CM-Nightlies-ban, külön nem kell telepíteni!Természetesen Neked-miután átírtad-viszont kell... :D
Nekem megvan dropboxban mindkettő, tessék:
Ezzel pedig ellenőrizni tudod, hogy mi van fenn:You are not allowed to view links. Register or Login
koszi mostmar jo elvileg :p de visszont van egy gondom ami regita fenn all. Nincs semmi gps jelem hiába rakok akármilyen romot még csak a gps muholdak nyomat se latompl gps statusban. milehet az oka ennek?