0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
AOSP LockScreen amiben a menü gomb sem oldja ki: You are not allowed to view links. Register or LoginAz előző verziót töröltem, csak azt a postot már nem tudom szerkeszteni...OFFJó lett ez a téli skin ON
Légyszi valaki homályosítson fel, hogy miért Steam lett a neve?
Ez a rom 2.2 androidot tartalmaz? És már rootolva van? Köszi UI: A 2.2.1 androidot valaki már tesztelte?
szerintem:-st vel kezdődik mint Sztupy-a gőznek erősen köze van a főzéshez-nemzetközi piacon emészthetőbb, hangzatosabb mint a Sztupy-esetleges asszoci áció a rom sebességére amúgy nem tudom
Én sz-el kezdődök, nem st-vel Amúgy azért ez a neve, mert nemtom. Ez lett. Nem tetszik?
Sztupy nem tudod miért nem ment fel simán a 3.0-ra a steam-es verzió??? állandóan a régi programokat kereste utána rezgett meg dobálta fel az ablakokat Factory Reset sem segitett.Hzst és én is ezt tapasztaltuk.
valamiért nem csinál factory reset, majd javítom.
például lehetne azért Steam, mert "it steam rolls every other ROM" csak egy ötlet, kezdő PR-os vagyok, ne bánts ha nem tetszik
Amúgy azért SteamMod, mert a ClockworkMod továbbfejlesztése. Hogy az egyik a másikból hogyan jön, az mindenkinek az asszoci ációs képességén múlik.
Sziasztok.Valami biztatás, hogy lesz Sztupy-tól is új rom, vagy most már meg kell elégedni a DOC konyhával???
Fentemlített romot feltettem, de logo utáni restartnal elhal a telo.