2024, 11 27, 14:32:10

Szerző Téma: Darky's Gingerbread Edition - Extreme Edition (Froyo)  (Megtekintve 155249 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Re: Darky's Gingerbread Edition
« Reply #450 Dátum: 2011, 01 18, 01:11:30 »
You are not allowed to view links. Register or Login
ez már tényleg a legalja
Miért is fájnak ezek nektek ennyire, ha egyszer jól működik, gyors és keveset fogyaszt? :D
Szeretjük mi itt a Doc romot is, isteni a kis kukta androbi a konyhában, de ha már unjuk hogy délre lemerül, akkor kipróbálunk más ízeket is :)

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető renee7

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: Rafdroid 4.0.2
« Reply #451 Dátum: 2011, 01 18, 08:49:30 »
Miért is fájnak ezek nektek ennyire, ha egyszer jól működik, gyors és keveset fogyaszt? :D
Szeretjük mi itt a Doc romot is, isteni a kis kukta androbi a konyhában, de ha már unjuk hogy délre lemerül, akkor kipróbálunk más ízeket is :)

Szvsz ez a "főzőmester" dolog túl van misztifikálva. Értem ezalatt azt, hogy a "zseniális" szakácsok remekműveiről könnyes szemekkel illik itt beszélni. Szerintem közelebb járok az igazsághoz, ha neveletlenül rámutatok, hogy ezeknek az embereknek egészen egyszerűen semmi jobb dolguk nincs az SGS-ük babusgatásánál, ha valami agymenés eszükbe jut, akkor teret engednek a kísérletező kedvüknek, bánják is, hogy boldog, boldogtalan használja ezután, időnként megvalósítanak ügyes dolgokat is, de a felelősségvállalás is zéró a részükről. Szerintem ez a helyzet, helyén kell kezelni a dolgokat.

Nem elérhető Gyufus

• Örökös Tag
  • *
  • Nem: Férfi
  • PDA: Nexus S
  • PDA ROM: CYAN
« Reply #452 Dátum: 2011, 01 18, 09:25:00 »
Szvsz ez a "főzőmester" dolog túl van misztifikálva. Értem ezalatt azt, hogy a "zseniális" szakácsok remekműveiről könnyes szemekkel illik itt beszélni. Szerintem közelebb járok az igazsághoz, ha neveletlenül rámutatok, hogy ezeknek az embereknek egészen egyszerűen semmi jobb dolguk nincs az SGS-ük babusgatásánál, ha valami agymenés eszükbe jut, akkor teret engednek a kísérletező kedvüknek, bánják is, hogy boldog, boldogtalan használja ezután, időnként megvalósítanak ügyes dolgokat is, de a felelősségvállalás is zéró a részükről. Szerintem ez a helyzet, helyén kell kezelni a dolgokat.

Olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy megadatott a választás lehetősége. Használhatunk gyári, fél "gyári", és főzött romokat is. Sok-sok szakács főztjébe belekóstolhat az ember, de persze NEM KÖTELEZŐ. Mindenki ízlése szerint válogat, és tovább finomítja a már elkészült művet.
Azzal mindenki tisztában van hogy tökéletes rom nem létezik, egyrészt emberenként az igények is változnak, van aki együtt tud élni egy adott hibával, hiányossággal van aki nem, másrészt a szakácsok is kísérleteznek és ezzel együtt jár a hibalehetőség is. Nem is lenne ember az ember ha nem kísérletezne és nem vágyna a többre, a jobbra, lehet hogy még mindig barlangban laknánk.
Különben ha minden tökéletes lenne mihez kezdenénk a sok fölszabadult idővel amit eddig a PDA-ra fordítottunk?
Ha nem vagy biztos benne mit csinálsz, inkabb szólj valakinek aki ért hozzá!

Nem elérhető barbie09

• PDA: Samsung galaxy s I9000
  • PDA ROM: Rom Simply Honey 4.0. Talon kernel 1.2
« Reply #453 Dátum: 2011, 01 18, 09:36:05 »
sziasztok.segitsetek legyszi!tegnap valami ikoncseret akartam es bedurvult a tella mar nem akart bekapcsolni csak bootolt egyfeszt,aztan visszaraktam sztupy 3.0-as romjat de szeretnem vissza darkys 7.7-es romjat sajnos hiaba mert a recoveryben hiaba nyomom hogy apply zip mert nem csinallja amit kene.esetleg speedmod kernelt is fol kell tenni ?es azt hogy is kell?mert mar elfelejtettem.irjatok kerli mert nagyon varom a helpet......koszonom szepen :-X

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #454 Dátum: 2011, 01 18, 11:00:42 »
sziasztok.segitsetek legyszi!tegnap valami ikoncseret akartam es bedurvult a tella mar nem akart bekapcsolni csak bootolt egyfeszt,aztan visszaraktam sztupy 3.0-as romjat de szeretnem vissza darkys 7.7-es romjat sajnos hiaba mert a recoveryben hiaba nyomom hogy apply zip mert nem csinallja amit kene.esetleg speedmod kernelt is fol kell tenni ?es azt hogy is kell?mert mar elfelejtettem.irjatok kerli mert nagyon varom a helpet......koszonom szepen :-X
Fel kell tenned egy odinos speedmod kernelt, a pda-hoz betallózva.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető inn3rcity

• Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: Galaxy S5
« Reply #455 Dátum: 2011, 01 18, 12:32:13 »
Feltettem a t-mobilis CSC-t és mindenem törlődött. :S
I'm in love with a ROBOT, how can I tell my parents?

Nem elérhető barbie09

• PDA: Samsung galaxy s I9000
  • PDA ROM: Rom Simply Honey 4.0. Talon kernel 1.2
« Reply #456 Dátum: 2011, 01 18, 14:15:49 »
kedves patiente koszonom sikerult minden .....arik vagytok :ok:

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #457 Dátum: 2011, 01 18, 14:16:46 »
Feltettem a t-mobilis CSC-t és mindenem törlődött. :S

CSC-csere = factory reset

ez nem új a nap alatt, de beírom majd a doc faqba is
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető inn3rcity

« Reply #458 Dátum: 2011, 01 18, 14:42:07 »
CSC-csere = factory reset

ez nem új a nap alatt, de beírom majd a doc faqba is
Ez nem volt elég neki.... Most rootolni sem tudom sehogy a készüléket....

Nem elérhető ZΛGΣ

• ALAPÍTÓ TAG
    • Elitnet
  • PDA: Galaxy S III
  • PDA ROM: crDroid
« Reply #459 Dátum: 2011, 01 18, 17:50:20 »
Ez nem volt elég neki.... Most rootolni sem tudom sehogy a készüléket....

CWM-ből csináld.

Nem elérhető inn3rcity

« Reply #460 Dátum: 2011, 01 18, 18:09:43 »
Bye bye Darky's ROM...

Nem elérhető inn3rcity

« Reply #461 Dátum: 2011, 01 18, 18:18:38 »
Viszont Darky feloldómintájára szükségem lenne. Nem tudja valaki mi a neve?

Nem elérhető zsoleszka11

• Navigáció / Navigation: Sygic, Navigon
  • PDA: Samsung Galaxy Note3
  • PDA ROM: N9005XXUFNG2_DevBase_alexndr
« Reply #462 Dátum: 2011, 01 19, 05:25:51 »
Én is lecseréltem a romot a Darky's féle 8.1 re.
Hm.. Bár előbb lett volna.A hangminősége tényleg drámaian javult. Főleg a rádióé. Én sokat hallgatok rádiót, de a sz'r minőség miatt már a headset-et is lecseréltem és nem értettem miért szól azis olyan katasztrófálisan. Végre ebbe megjött a hangja. Bár lehet ez korábban is megoldódott volna, ha valahol olvasok erről a voodoo appról ami ebbe alapból van. De ezen kívül is nagyon tetszik az egész. Köszi mindenkinek akiktől rengeteg hasznos tanácsot kaptam. A kérdezőknek is akik helyettem is kérdeztek. ;) :D

Nem elérhető visit

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: meztelen AOKP bulid5
« Reply #463 Dátum: 2011, 01 20, 11:18:59 »
BEGIN OFF

...De ezen kívül is nagyon tetszik az egész. Köszi mindenkinek akiktől rengeteg hasznos tanácsot kaptam. A kérdezőknek is akik helyettem is kérdeztek. ;) :D

Ez a "kérdezőknek is, akik helyettem is kérdeztek...." rész nagyon tetszik!!
Intelligenciáról és tiszteletről tettél tanúbizonyosságot, gratulálok a fogalmazásodhoz!
Olyan jó a fórumokon néha ilyet is olvasni...

END OFF
üdv, visit

Nem elérhető zorromoto

« Reply #464 Dátum: 2011, 01 20, 11:31:34 »
Nem tudom hogy  mi lehet az oka talán Darky talán nem ,de 2. napja  ,hogy  kikapcsol a galaxym magától.

Hallott valaki hasonló jelenségről?

Nem elérhető nylacika

• PDA: Samsung Galaxy S8+ & Samsung Galaxy S9+ Dual Sim Black
« Reply #465 Dátum: 2011, 01 20, 16:40:24 »
Nem tudom hogy  mi lehet az oka talán Darky talán nem ,de 2. napja  ,hogy  kikapcsol a galaxym magától.

Hallott valaki hasonló jelenségről?
Nálam nem volt ilyen szerencsére, amióta a froyo van fent. 2.1 alatt pár alkalommal produkálta, de azóta megszűnt!

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
« Reply #466 Dátum: 2011, 01 20, 17:34:04 »
Kiteszem ide is hátha valaki kedvet kap:

Az elmúlt napokban kipróbáltam egy-két romot, de rákellett jönnöm, hogy nincs számomra jobb rom, mint a Darky 8.1.
Azért volt ami nem tetszet abban is, ezért  egy kicsit átdolgoztam. Belegyúrtam Bezke témáját, de meghagytam a térerő ikont, meg a wi-fi ikont, eltávolítottam a számomra felesleges sallangot, kicseréltem a bootanimációt. Na igy a nekem tökéletes rom. A speedmod kernel sem jött be, azt is lecseréltem utólag.

Itt egy kis okosság a telepítéshez, de csatoltam a .rar-ban is.

- az udate.zip-et tedd a gyökérkönyvtárba (ne mappába)
 - a kernelt és a romot, ahová akarod a belső sd-n, csak tudd hogy hol van.

Telepítés:
 - ha bármilyen lagfix be volt kapcsolva, azt elősször kapcsold ki.
 - ha a telodon CWM recowery van akkor a következő lépés kihagyható.
 - iditsd a telot recowery módban, majd válszd ki: apply sdcard:update.zip
telepiti a fájlt, majd vissza dob a recowry menübe, ha nem változott semmi,
akkor ujra válaszd ki: apply sdcard:update.zip ujfent telepíti, megint visszadob a menübe,
de ekkor már CWM recowery-d lesz.
 - itt válaszd ki: install zip from sdcard, (a vissza nyíllal működik innentől a választás),
majd choose zip from sdcard.
 - itt keresd meg a romot, válszd ki, majd mégegyszer válaszd ki és mehet
a telepítés.(eltart egy ideig, türelem)

Mivel nekem jobban bejött a voodoo kernel, ezért mellékeltem a fájlt. Ha ugy döntesz hogy
kernelt cserélsz, akkor a következő módon csináld:
 Elősször telepitsd a superuser.apk-t recowery-ből, mert a darky8.1-ben alpból nincs
élesitve. Fontos hogy elősször ezt csináld meg, mert a voodoo recoweryjében nem lesz rá
lehetőséged.

Változások az eredeti Darky-hoz képest.

- kicserélve a bootanimation, nexus-ra.
 - kiszedtem a számomra felesleges sallangot
 - Belevarázsoltam Bezke témáját.(nekem ez jött be a legjobban a sok közül, de meghagytam a
térerő és a wi-fi ikonokat, mert azok nem tetszettek benne).
Nagyjából ennyi, a többit meglátod. Sztem  censored  jó így. :-)

Nem elérhető zsoleszka11

• Navigáció / Navigation: Sygic, Navigon
  • PDA: Samsung Galaxy Note3
  • PDA ROM: N9005XXUFNG2_DevBase_alexndr
« Reply #467 Dátum: 2011, 01 20, 18:24:30 »
BEGIN OFF

Ez a "kérdezőknek is, akik helyettem is kérdeztek...." rész nagyon tetszik!!
Intelligenciáról és tiszteletről tettél tanúbizonyosságot, gratulálok a fogalmazásodhoz!
Olyan jó a fórumokon néha ilyet is olvasni...

END OFF
üdv, visit

Köszönöm szépen! Valóban így gondolom, hiszen egy kérdést éppen olyan nehéz érthetően megfogalmazni, mint magát a választ , és mindkét esetben energiába kerül egyáltalán leírni is. Nem beszélve arról, hogy így már elkerülhetőek azok a hibák, amelyeket esetleg mások vétettek, vagy  hozzásegítenek olyan dolgokhoz amire  más nem gondol. Ezért számomra egy kérdés is lehet tanulságos. :) 

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #468 Dátum: 2011, 01 20, 18:31:38 »
Kiteszem ide is hátha valaki kedvet kap:

Az elmúlt napokban kipróbáltam egy-két romot, de rákellett jönnöm, hogy nincs számomra jobb rom, mint a Darky 8.1.
Azért volt ami nem tetszet abban is, ezért  egy kicsit átdolgoztam. Belegyúrtam Bezke témáját, de meghagytam a térerő ikont, meg a wi-fi ikont, eltávolítottam a számomra felesleges sallangot, kicseréltem a bootanimációt. Na igy a nekem tökéletes rom. A speedmod kernel sem jött be, azt is lecseréltem utólag.

Osztom a véleményedet :)
Én szintén átszabtam a saját ikonkáimra (GTGLauncher bezketől van, bár módosítottam abban is pár dolgot már korábban, saját notifi redőny, nagy számos akkukijelzés, bootanimációt kicseréltem), ám maradtam a speedmod kerneleknél lagfixek nélkül.
Az, hogy reggel 7-től este 9-ig nem merül le eléggé szerethetővé teszi.  8 db folyamatosan frissülő widgetem van, a nap 90%-ban megy a wifi, amikor nem, akkor meg a BT, és manuális fényerőn használom. Napokig nem indítom újra, néha ránézek a RAM-ra, konstatálom hogy 80-100 körüli a free, és használom tovább.

Szerintem elég gyors is, a BT is rendben van, wifi mindig csatlakozik magától, GPS-szel sincs bajom. 

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #469 Dátum: 2011, 01 20, 18:36:00 »
Köszönöm szépen! Valóban így gondolom, hiszen egy kérdést éppen olyan nehéz érthetően megfogalmazni, mint magát a választ , és mindkét esetben energiába kerül egyáltalán leírni is. Nem beszélve arról, hogy így már elkerülhetőek azok a hibák, amelyeket esetleg mások vétettek, vagy  hozzásegítenek olyan dolgokhoz amire  más nem gondol. Ezért számomra egy kérdés is lehet tanulságos. :)

OFF:
Abszolút egyetértek veled!  :) Kérdezni sem könnyű, ez való igaz, de az a nagy szerencse, hogy itt legalább mernek kérdezni az emberek. Ilyenkor mindig a régi matektanárom szavai jutnak eszembe: Aki kérdez, az gondolkodik!  ;) Ebben nagy igazság van, és abban is, hogy gyakran már egy kérdés is hozzásegíti az embert a megoldáshoz.
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #470 Dátum: 2011, 01 20, 18:46:09 »
OFF:
Abszolút egyetértek veled!  :) Kérdezni sem könnyű, ez való igaz, de az a nagy szerencse, hogy itt legalább mernek kérdezni az emberek. Ilyenkor mindig a régi matektanárom szavai jutnak eszembe: Aki kérdez, az gondolkodik!  ;) Ebben nagy igazság van, és abban is, hogy gyakran már egy kérdés is hozzásegíti az embert a megoldáshoz.
OFF
De csak addig mernek kérdezni, amig ki nem derül, hogy a kérdésére a válasz 1-2 hsz-szel korábban megtalálható, mert akkor aztán jön a fekete leves :D

(Csak vicceltem ám, kérdezzetek bátran  ;) )

Nem elérhető inn3rcity

« Reply #471 Dátum: 2011, 01 20, 20:06:46 »
OFF
De csak addig mernek kérdezni, amig ki nem derül, hogy a kérdésére a válasz 1-2 hsz-szel korábban megtalálható, mert akkor aztán jön a fekete leves :D

(Csak vicceltem ám, kérdezzetek bátran  ;) )
Pati Tőled legalább mernek kérdezni a neved miatt. :D

Nem elérhető Shiraz

• Navigáció / Navigation: iGo
  • PDA ROM: Alerson v3 (2.3.6 JVU)
« Reply #472 Dátum: 2011, 01 20, 21:35:25 »
Feltettem a Darky 8.1 wipe-t. Javított rajta valamit, meg voltak a programok de ha szerettem volna telepíteni valamit, rezgett és ujraindult. Lagfixet is kikapcsoltam akkor is ez volt. Maradt a nowipe. Talán a 8.2 jobb lesz.

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #473 Dátum: 2011, 01 20, 21:55:47 »
Feltettem a Darky 8.1 wipe-t. Javított rajta valamit, meg voltak a programok de ha szerettem volna telepíteni valamit, rezgett és ujraindult. Lagfixet is kikapcsoltam akkor is ez volt. Maradt a nowipe. Talán a 8.2 jobb lesz.
Ha csak az első oldalt is megnézted volna. ;) Le van írva hogy a 8.1 wipe verzió hibás és hogy javításra kerül majd a 8.2-ben.Addig alternatívaként a 8.0 wipe majd arra a 8.1 no wipe,a telepítés menete.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető Shiraz

• Navigáció / Navigation: iGo
  • PDA ROM: Alerson v3 (2.3.6 JVU)
« Reply #474 Dátum: 2011, 01 20, 22:04:26 »
Ha csak az első oldalt is megnézted volna. ;) Le van írva hogy a 8.1 wipe verzió hibás és hogy javításra kerül majd a 8.2-ben.Addig alternatívaként a 8.0 wipe majd arra a 8.1 no wipe,a telepítés menete.
JS3-ra próbáltam feltenni wipe-t, nowipet, ugyanazt csinálta, rezgett ujraindult. Előzőleg ment, csak nem akartam feldobni a v8-at. Generáltam egy doc-ot, most azt tesztelgetem.