ON
wins03:
csinálj factory resetet, főzz és rakj fel egy wipe típusú doc romot a konyhából, aztán rakd vissza a darky wipe-ot (már ha szeretnéd még:)
Megpróbáltam ezt is, végül egy dolog vezetett célra, feltettem a wipe romot (ekkor ugyanazok a hibák, amiket leírtam), majd feltettem a no wipe-ot is, és csodák csodája, működik!
Volt is nagy ünnepség nálunk, hogy 5-6 óra folyamatos telefonnyomogatás után visszakapott a család
, de ma reggel jött a felismerés: mivel sok névjegyem van, de abból csak kb 15-öt használok rendszeresen, ezért a csillagozott névjegyeket ki szoktam tenni egy mappában a home screenre. Ez sikerült is, ám amikor megpróbáltam megnyitni újabb hibaüzenet: a Launcher váratlanul leállt.. Próbáltam ekkor is mindent, nem sikerült rendeltetésszerű működésre bírnom..
(már próbálkoztam azzal is, hogy Sztupy 3.0-t telepítem előtte, de nem segített)
Úgyhogy most felkerült a Doc's wipe 7.5, ez szépen muzsikál.
Azt hozzátenném, hogy ha a "sima" Launcherrel futtatom a DocRomot, a csillagozott névjegyek mappájának elindításánál ugyanaz a hibaüzenet jön elő, úgyhogy lehet, hogy ott már a Launcher a hibás.. (de hogy ez mitől lehet, fog sincs..)