0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Legalábbis a voodoo kernelnél így ajánlott, merthogy neked az volt fent, és nem is tudtad hogy használsz lagfixet, mert nem eleget , és egyébként vannak más kernelek is, azokról nem tudunk nyilatkozni (Egyébként csak hogy tudd, ezt a replikát az Angry birds-el kapcsolatos mai cikizés miatt kaptad )
A voodoo megának beállít kernelt vagy csak én állítom be akkor lesz lagfix? Csak ha később esetleg a Damiant felraknám voodoo helyett.
Csinálj a voodoo mappába egy disable-lagfix mappát és akkor nem csinálja meg magától a lagfixet. (Te sem eleget )
Nekem van olyan mappám, akkor nekem nincs lagfixem.
Pati kiosztja Magyarország felét című rovatunkat látták
Ha valaki ad az ilyen adatokra:Darky 9.5 with dark voodooQuadrant: 1054An3dbenchmark XL - Total score: 24.732
Neked honnan van olyanod ha nem csináltál? :O
Jajj ezek a benchmarkok... Nexus quadrant CM7-tel (GB) 1051, an3d meg 14.... 3d szaggat rendesen, Samun nem, alapból viszont marha gyors. Akkor most mi a fontosabb? Az érezhető gyorsaság, a stabilitás, vagy a benchmark eredmény?
Hogy mindenki tanuljon a hibámból...LAGFIXET LETILTANI FRISSÍTÉS ELŐTT!!!!!Mert am nem fog bebootolni! Ha már megvan a baj, akkor Recovery -> Lagfix Option -> Disable LagfixUtána újra fel a rom és reboot.egyébként jóvel gyorsabb mint a 9.4 már most...
Hát a gyakorlati sebesség... de azért kíváncsiságból ráküldtem... nem unatkozhatok?
Csak óvatosan a 9.5-el, mert a JVE modemmel, meg a Dark 1.0 kernellel, beragad a memória, mint a Ginger cuccoknál. Ajánlom a JPY vagy a JQ1 modemet, és a Voodoo 5.5.1-es kernelt. Úgy a PITBULL
Akkor holnap visszaállunk vagy átállunk
A JPY modem úgyis a belső sn van nekem, mert eddig mindig szükségem volt rá. Kernelből meg vagy SM vagy Damian.
Mielőtt elcseréltem pont akkor próbáltam a DamianGTO-t, jó volt. Aztán valami miatt visszatettem az SM kernelt. No, majd meglátjuk, eddig jónak tűnik. Hétfőig gyakorlatozhatok vele, annyira jó
Azt nem értem hogy miért tetted fel külön a Dark_Core_1.0.zip-et, miért nem választottad ki a rom configban felrakás előtt?
Lenne egy hülye kérdésem: van egy Darkys_v9.5_Extreme_Edition.zip nevű fájlom. Ezt update.zipre nevezem át és úgy másolom fel simán a belső SD-re? JPU és CWM kernel már fent van.