0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Beta 3 az mindkettő. Az első az a Darky honlapja, a második pedig a letöltés, amit az első linkből is elérsz.
Már majdnem lejött a ROM. Már vártam Általában Darky honlapján előbb észreveszem, hogy van új.
Én meg most témázom be, aztán tolom föl
A Darky 9.3 beta3 sem okoz csalódást, nagyon gyors, a gps nagyon gyorsan talál jelet 15-20 mp, az új bootanimáció is nagyon tetszik. A speedmod kernelből a k13c 500 hz van benne
Én örülnék neki ha lenne egy végleges Darky boot. Szerintem ez a legjobb eddig
Miért? Így legalább több félét látunk.
miben változott a bootanimáció? nálam ugyanúgy megmaradt a nexus s..
Helló. Ti a DarkyRom Configuratorban a modem résznél mit jelöltök be? Mert én mindig hagytam JPY-n és gondolom ezért nem lett XWJS5-ös. Szóval esetleg valami tanács, hogy lenne a legjobb?
Kérdés: Miért (ne) cseréljem le a speedmod kernelemet voodoo kernelre?
Mert jobban fogyaszt (nálam!)
És kell külön rootolni?
Ha 9.2 Darky-d van, mint ahogy az avatarod alatt szerepel, akkor szinte mindegy milyen kerneled van, mert a 9.2 elég zabálós fajta még. Da alapból rootolt a 8.1 fölött mindegyik.
Oké, akkor dobom fel a 9.3-at is mellé, de előtte backupolok eszeveszettül.Melyik verziót érdemes?
darky rom felrakása után vannak ilyenek a progik közt hogy elefonts, fip font, és font ezek mire szolgálnak törölhetök? anélkül hogy működési gondok lennének?
aki akar darkyval beszélgetni , épp a freenode irc szerveren a romkitchen csatornán henyél és csetel webchat.freenode.netch: #romkitchen
Gondolom te kihasználtal a lehetőséget, és cimbiztél vele egy kicsit, igaz?
mi már nem nagyon beszélgetünk... egyszer megtettük, elég volt... meg különben sincs miről...peace