0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Memóriakártyáról a system/csc-be.Sehogy sem tudok átmásolni egy mappát!
Mit ír ki az Explorer? Próbáld meg R/O-ba is mountolni, mert néha összezavarodik az egész program, és fordítva értelmezni az RW-t meg az RO-t.
Mind a kettőben próbáltam már,nem tudom mi van.Nincs valami másik program erre?
Dehogynincs. Csak ez a legjobb! Próbáld ki az Astro-t is, azt is sokan szeretik.
Az Astro sem másolja át.
Hmm... Próbáld meg újra-rootolni a kicsikét. Mivel ahogy látom Neked Speedmod-os kerneled van, nem lesz nehéz dolgod, csak bebootolsz CWM-be, majd valamelyik menüpont alól kiválasztod, hogy ROOT (install superuser), és kész. Sajnos erre a bizonyos menüpontra már nem emlékszem, mivel nagyon régen volt SM kernelem, de talán az "advanced Speedmod features" alatt lesz!
Nekem ez van: JS3 Darky's 9.2 + Voodoo_stable_5.4.1
én mindig úgy állok hozzá
A 9.2-őt tettem fel a Weathert meg vagy 3-szor de nem jo Megint belenyúltam Itt helyben tökönbököm magam
Na most megnézem, bár már régóta nem ezt használom.
Na most megnézem, bár már régóta nem ezt használom. Nyomtál a felrakás előtt factory resetet, meg mindenféle wipe-ot is? A reggeli alfa darky 9.3 GPStestje a másik közkedvelt romhoz hasonlóan silány (5/0-3) volt, ám a du-i béta ismét 10/9-10 volt. Már kezdtem aggódni, hogy valami elromlott, de szerencsére nem.
Nem nyomtam factoryt nincs odaírva az 1.hsz-ben Feladtam, ment vissza Doc és egy darabig nem romolok most már, 3 napom erre ment el Van jobb dolgom is
Nem tudom nálad mi nem megy, a 9.3 betaval minden megy mint eddig bármelyik rommal. Forecast addon, clock skinek. FC-zik, vagy mit nem csinál?
Te tudod Szerencsére van választék, azt használsz amit akarsz
Samsung belehúzhatna és jöhetne már Gingerbread
Van az, csak egyelőre nem SGS-en... meg különben is, szerintem több, mint biztos, hogy előbb fogunk mi GB-t használni, minthogy a Samsung Hángöri vagy akár a témobil kiadná a hivatalos frissítést. Vagy te a "globális" Samsungra gondoltál?
Most őszintén, kit érdekel, hogy mikor lesz hivatalos. Nekem bőven elég ha samfirm-en fent lesz.
Ez a beszéd! Amúgy biztos észrevetted, hogy megírtad PFC-s (fórumos) életed 1100. hozzászólását is. Jó hírem van, már csak "3.636363..."-szor kell ennyit írnod, és örökös taggá válsz!
Elfogom érni!!! Ha csak nem bannoltok addig a sok OFF miatt.
Ugyan, Staff-ot nem bannolnak. Vagy...? OFF: OFF, mert a végén tényleg kiteszik a szűröm.
Én csak takarítok itt-ott, de ha Ismot meglátjátok, akkor kezdhettek félni