Oké
Nos, a telepítés (Ansar-féle 6,5 rom) szokásosan zajlott; semmi fennakadás; a cheksum calculating húzodott el feltűnően sokáig; melynek után az első elindulásra (kalibrálás, stb...) 6 percet vártam. A "dizájn" dacára nem tűnt lassúnak; kicsit inkább nehézkesnek
... A kamera elindításához nincs elég memória, kispórolta a Bubble Breaker-t, A progik futása (Office, Notes, Media Player, stb.) stabil, csak nehogy hívjanak telefonon
... akkor halál. Az akksit roppant-mód gyorsan lemeríti... És ebben a legrosszabb az,h nem is tudod felmérni Akkud állapotát: a jelző nem követi le... Míg az Elmi 6.1-ével 3 napig is elvoltam, ezzel egy nap; és Demoklész kardjaként lebeg fölötte a kikapcs... ... Kezelhetőségét tekintve gyorsan hozzá lehet szokni a kényelemhez (valóban nagyon barátságos, logikus a felület), de a gyorsabb vezérléshez szokott ujjak-kezek néha összegubancoják a dolgokat:) (Üres sms küldése, nem kívánt telefonhívás-indítás,
, amit aztán próbálj meg kapkodva kilőni;) ) ..
Összeségében, mint már néhány előttemszóló is megfogalmazta: szép-szép, de nem erre a Miókára való. A küllem ne menjen a megbízhatóság rovására. Ha ráér az ember, és van négy akksija a zsebben, akkor ajánlom, mert (pl. a Rock-os style) dekoratív külsőt kölcsönöz kütyünknek; és remek felhasználófelületet biztosít (a nehézkességét leszámítva).
6.1.:
Neee. 5 percig volt fent, és sokat mondok
. Részemről használhatatlannak minősítettem: Egyik legidegesítőbb tulajdonsága az én szemszögemből: Közvetlenül a menüből nem tudod megnézni az sms-eidet... egyből válasz-sms-t akar íratni veled; miközben azt sem tudod, mire kellene válaszolnod.
Majd még részletezem, ha össze tudom szedni ama szenvedelemmel telt nap történéseit, mikoron MIO-frissítgetésekre adtam a fejem
Minden jót:
tigerjr