2024, 12 19, 11:30:37

Szerző Téma: MIO A501 - ROM frissítés  (Megtekintve 99204 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető szsystem

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: mio a501
  • PDA ROM: R57.3.108
Re:MIO A501 - ROM frissítés
« Reply #75 Dátum: 2010, 11 03, 22:04:55 »
Sziasztok,
mio a501-esemre szeretnem feltenni a WM6.5ot de az a baj , hogy Win7es x64 alatt vannak USBdriverek de nem mukodik a ChiffChaff 3.3 . Megprobaltam WinXP x32 alatt ott meg nem talalok USBdrivereket . Bocsi ha szamarsagot kerdek , de becsiptem a fulemet.....Ha valaki tudna segiteni "nagyon szepen halas lennek".
Elore is koszi!

Nem elérhető t181

• PDA: ZTE Grand X IN
  • PDA ROM: Stock 4.0.4 - rooted
« Reply #76 Dátum: 2010, 11 04, 10:11:38 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok,
mio a501-esemre szeretnem feltenni a WM6.5ot de az a baj , hogy Win7es x64 alatt vannak USBdriverek de nem mukodik a ChiffChaff 3.3 . Megprobaltam WinXP x32 alatt ott meg nem talalok USBdrivereket . Bocsi ha szamarsagot kerdek , de becsiptem a fulemet.....Ha valaki tudna segiteni "nagyon szepen halas lennek".
Elore is koszi!

Üdv!
Win7 alatt nekem sem megy a chiffchaff.
Viszont XP-nél mennie kell. Milyen usb driverek kellenek???
A Microsoft oldaláról töltsd le az Active Syncet, azzal tudod szinkronizálni.
utána tudod frissíteni.
(6.5-öt nem igazán ajánlom, elég lassúcska a proci miatt. De egy próbát megér. Én az Elminster-féle 6.1-et használom, azzal semmi baja.)
Remélem tudtam segíteni. ;)

Nem elérhető szsystem

« Reply #77 Dátum: 2010, 11 04, 10:23:51 »
Üdv!
Win7 alatt nekem sem megy a chiffchaff.
Viszont XP-nél mennie kell. Milyen usb driverek kellenek???
A Microsoft oldaláról töltsd le az Active Syncet, azzal tudod szinkronizálni.
utána tudod frissíteni.
(6.5-öt nem igazán ajánlom, elég lassúcska a proci miatt. De egy próbát megér. Én az Elminster-féle 6.1-et használom, azzal semmi baja.)
Remélem tudtam segíteni. ;)

Nagyon szepen koszonom a gyors valaszt . Amikor csatlakoztatom a PDAt a gephez , megjelenik hogy "new hardwer found" az uj hardwer neve ugy jelenik meg , hogy "eaglet" ezt nem tudta telepiteni az XP , viszont a 7es nek sikerult.Ez megoldodik ha telepitem az ActvieSyncet az XPre ? Meg soha nem frissitettem a ROM-ot a kis kutyun , megprobalok most feltenni egy 6.5-os WM-t , egy kicsit feljebb talaltam egy linket egy Vista utanzatos WM6.5 os-rol , vannak a screenshottok is , gondoltam kiprobalom.
Meg egyszer nagyon koszi.  :ok:

Nem elérhető t181

« Reply #78 Dátum: 2010, 11 04, 10:51:41 »
Nagyon szepen koszonom a gyors valaszt . Amikor csatlakoztatom a PDAt a gephez , megjelenik hogy "new hardwer found" az uj hardwer neve ugy jelenik meg , hogy "eaglet" ezt nem tudta telepiteni az XP , viszont a 7es nek sikerult.Ez megoldodik ha telepitem az ActvieSyncet az XPre ? Meg soha nem frissitettem a ROM-ot a kis kutyun , megprobalok most feltenni egy 6.5-os WM-t , egy kicsit feljebb talaltam egy linket egy Vista utanzatos WM6.5 os-rol , vannak a screenshottok is , gondoltam kiprobalom.
Meg egyszer nagyon koszi.  :ok:

Igen, a Win7 automatikusan feltelepíti a "Windows Mobile-eszközpont"-ot(ez XP-nél az Active Sync) amivel tudod szinkronizálni a Pc-vel. Csak akkor tudod frissíteni, ha felvan telepítve az Active Sync. Ezután szinkronizálod a Pc-t a MIO-val, és elindítod a chiffchaffot. A frissítésnél vigyázz nehogy kihúzd, meglökd stb... Én mentem pár kört a házba, bese tettem a lábam oda, ahol a gép van.:D

Az Active Sync:

Tényleg nem szeretnélek lebeszélni a 6.5-ről, de leírom.:D
Most egy HTC Hermest használok(a MIO is megvan, csak fater vett egy Diamondot, és most én bütykölöm a Hermest). Annyival jobb, hogy HTC, meg hogy 400as proci van benne. Ez már elég a 6.5nek, volt is rajta, de visszaraktam a 6.1et. Nemtudom miért... De biztos eljön az idő, hogy 6.5-öt akarok rárakni:D

Nem elérhető szsystem

« Reply #79 Dátum: 2010, 11 04, 11:03:01 »
Igen, a Win7 automatikusan feltelepíti a "Windows Mobile-eszközpont"-ot(ez XP-nél az Active Sync) amivel tudod szinkronizálni a Pc-vel. Csak akkor tudod frissíteni, ha felvan telepítve az Active Sync. Ezután szinkronizálod a Pc-t a MIO-val, és elindítod a chiffchaffot. A frissítésnél vigyázz nehogy kihúzd, meglökd stb... Én mentem pár kört a házba, bese tettem a lábam oda, ahol a gép van.:D

Az Active Sync:

Tényleg nem szeretnélek lebeszélni a 6.5-ről, de leírom.:D
Most egy HTC Hermest használok(a MIO is megvan, csak fater vett egy Diamondot, és most én bütykölöm a Hermest). Annyival jobb, hogy HTC, meg hogy 400as proci van benne. Ez már elég a 6.5nek, volt is rajta, de visszaraktam a 6.1et. Nemtudom miért... De biztos eljön az idő, hogy 6.5-öt akarok rárakni:D

Nagyon szepen koszonom ma meg is probalom . Elminsternek latom 2 drb 6.1ese van.nem tudod veletlenul mi kulonbseg koztuk?Van a lite es a masiknak nem tudom milyen neve van....
Meg egy kerdes...a mio bootmenube kell legyen mikor frisitem (Volumgomb benyomva + Reset) ?  :D :oops:

Nem elérhető t181

« Reply #80 Dátum: 2010, 11 04, 11:18:09 »
Nagyon szepen koszonom ma meg is probalom . Elminsternek latom 2 drb 6.1ese van.nem tudod veletlenul mi kulonbseg koztuk?Van a lite es a masiknak nem tudom milyen neve van....
Meg egy kerdes...a mio bootmenube kell legyen mikor frisitem (Volumgomb benyomva + Reset) ?  :D :oops:

Van egy full(m2d) romja, és egy lite. A fullba benne van a Manila 2d, ez egy kezelőfelület, a lite-ba nincs. Én csak a lite-ot használom. Nemigazán szeretem a Manilát.
Húúúha, de régen csináltam....
Nemigazán emlékszek.
Először csak szinkornizáld, ne tedd bootloaderbe. Ezután elindítod a chiffchaffot, és látni fogod jobbfelül(asszem) a mio képét, és mögötte vagy pirosas, vagy zöldes lesz a kép. Ha zöld, akkor mehet a frissítés(mert magátol bootloaderbe teszi).
Ha nem, akkor kézileg tedd bootloaderbe, és dugd össze.
De szerintem az első lesz a megoldás.

Hajrá! ;)

Nem elérhető szsystem

« Reply #81 Dátum: 2010, 11 04, 11:48:49 »
Van egy full(m2d) romja, és egy lite. A fullba benne van a Manila 2d, ez egy kezelőfelület, a lite-ba nincs. Én csak a lite-ot használom. Nemigazán szeretem a Manilát.
Húúúha, de régen csináltam....
Nemigazán emlékszek.
Először csak szinkornizáld, ne tedd bootloaderbe. Ezután elindítod a chiffchaffot, és látni fogod jobbfelül(asszem) a mio képét, és mögötte vagy pirosas, vagy zöldes lesz a kép. Ha zöld, akkor mehet a frissítés(mert magátol bootloaderbe teszi).
Ha nem, akkor kézileg tedd bootloaderbe, és dugd össze.
De szerintem az első lesz a megoldás.

Hajrá! ;)

Nagyon koszi! irok majd hogy sikerult. :D :taps:

Nem elérhető szsystem

« Reply #82 Dátum: 2010, 11 04, 22:34:17 »
Üdv!
A napokban keresgettem uj rom után(nem sok reménnyel), és találtam!
2 féle 6.5, egy 6.1, és 2db 5-ös rom van.
link: You are not allowed to view links. Register or Login
A 6.5-re rá is vetettem magam :). (nem volt egyszerű:asztali gépen win7, laptopomon ubuntu, és húgom laptopjárol sikerült(XP))
Viszonylag gyorsan frissült. Első bootolásnál elég sokat kell várni.
Tapasztalataim:
Elég korrekt rom, stabil
Elég lassúcska, szerintem a proci miatt.
Sok ramot eszik, softreset után 17-18mb.(elminster 6.1-e 23-24)

Azt javaslom próbáljátok ki. Az egy dolog hogy lassú, de mit várjunk szegénykétől:).
A 6.1et nem raktam fel, nem tudom milyen.
Én Elminster 6.1-ét használom, szépen működik. Szerintem eddig ez a legjobb.

Most latom hogy ugyan csak toled van a WM6.5os ROM amirol beszeltem.SIKERULT  :taps: :taps: :taps: telepiteni !!! Mit mondjak....szep a kivitelezes , mondhatom hogy meg vagyok elegedve a sebesseggel is . Ahogy te mondtat , "mit varjunk szegenyketol...". Mukodik a BT , a Camera . A nagy baj az hogy sehogysem akar elindulni az iGO8. Mondjuk le tudnek mondani rola hogyha fel tudnam frisiteni a MioMap3 terkepeit . Lattam te ezt hasznalod....nem tudod honnan tudnak uj terkepeket szerezni neki?
Koszi a segitseget . Ha majd egyszer talalkozunk , iszunk egy finom sort!
Meg jelenkezek kerdesekkel vagy ujdonsagokkal. O->-

Nem elérhető t181

« Reply #83 Dátum: 2010, 11 05, 08:35:57 »
Most latom hogy ugyan csak toled van a WM6.5os ROM amirol beszeltem.SIKERULT  :taps: :taps: :taps: telepiteni !!! Mit mondjak....szep a kivitelezes , mondhatom hogy meg vagyok elegedve a sebes censored el is . Ahogy te mondtat , "mit varjunk szegenyketol...". Mukodik a BT , a Camera . A nagy baj az hogy sehogysem akar elindulni az iGO8. Mondjuk le tudnek mondani rola hogyha fel tudnam frisiteni a MioMap3 terkepeit . Lattam te ezt hasznalod....nem tudod honnan tudnak uj terkepeket szerezni neki?
Koszi a segitseget . Ha majd egyszer talalkozunk , iszunk egy finom sort!
Meg jelenkezek kerdesekkel vagy ujdonsagokkal. O->-

ezaaaz! Nagyon örülök, hogy sikerült! Hát igen, szépnek szép, csak lassúcska, és amikor tesztelgettem, inkább a sebesség számított, ezért is raktam vissza a 6.1-et.
Csak egy pár órát volt fennt, a navigációt nem próbáltam. Az IGO miért nem indul? Kiír valamit? Jó lenne működésre bírni.:)
A MioMap-ot fel tudod frissíteni. Csak az IGO térképmappájából a magyar térképfájlt átmásolod az IGO térképmappájába, ha ahhoz friss térképed van.
de ha nincs, itt egy elég friss:
MOD:  :warez: miatt törölve! Ennyire ne lelkesedjünk gyerekek! ;)
(húha, már rég nem használom, inkább igo-t, de nem igazán van szükségem navigációra)

Nem elérhető szsystem

« Reply #84 Dátum: 2010, 11 15, 10:19:04 »
Szepen lassan kiprobaltam miden ROMot es vegul en is Elminsternek a 6.1esevel maradtam.Lehet hogy meg volt "macskazva" az eredeti WM5os ami a Mio-n volt mert mintha most a 6.1-essel jobban mozog.Nem igazan ertettem a kamera gomb elinditasat....megcsinaltam a "Camera" mappat a Windowsba de gondolom valamit bele is kene masoljak... de anelkul is el tudom inditani a kamerat. A progik sem zarulnak le mindig de ameg van a TaskManager addig nincs baj. Az iGO is szepen mukodik.Koszi szepen a segitseget  O->- majd meg jelenkezem.

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #85 Dátum: 2010, 11 15, 13:17:23 »
Szepen lassan kiprobaltam miden ROMot es vegul en is Elminsternek a 6.1esevel maradtam.Lehet hogy meg volt "macskazva" az eredeti WM5os ami a Mio-n volt mert mintha most a 6.1-essel jobban mozog.Nem igazan ertettem a kamera gomb elinditasat....megcsinaltam a "Camera" mappat a Windowsba de gondolom valamit bele is kene masoljak... de anelkul is el tudom inditani a kamerat. A progik sem zarulnak le mindig de ameg van a TaskManager addig nincs baj. Az iGO is szepen mukodik.Koszi szepen a segitseget  O->- majd meg jelenkezem.

Egy újabb elégedett vásárló! :taps: :D
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető t181

« Reply #86 Dátum: 2010, 11 16, 21:18:15 »

A camera gombra:mellékeltem a registry fájlt, a rom-os bejegyzéshez. Azt másold a mio recovery-re(mind1, de oda elég könnyű eltalálni).a programok között van egy registry explorer nevű progi(vagy vmi ilyesmi).megnyitod,van egy olyan menüpont, hogy "import registry". katt rá, keresd ki a mio recovery-be a reg fájlt.azt importáld.indítsd újra, és a buttons-nál ott lesz az összes gomb.
a camerának asszem csináltam parancsikont(a Windows mappába van).a "\windows\start menu\programs"-ba illeszd a parancsikont, így a buttons beállításnál, ott lesz a camera.
remélem segítettem :)
ha nem megy a parancsikon készítés, péntek este érek haza, akkor el tudom küldeni(most egy hermes van nálam).
sok sikert! :)

Nem elérhető szsystem

« Reply #87 Dátum: 2010, 11 18, 08:44:58 »
Koszi szepen,importaltam a reg fajlt es nagyon szepen elindult a camera gomb....magatol.....feltettem az "AE buton plus"-t is es nagyon szepen mukodik.Annyi meghatarozast lehet csinalni a gomboknak hogy nincs annyi progi a Miocskan :D.Mi jut eszembe.....az a501es nem bir tobb mint 2GBos memokartyat mert az iGo elfoglal majdnem egy egesszet?.......Ha nem az se baj,meg veszek egy kartyat,amugy is ritkan navigalok. Udv mindenkinek! :)

Nem elérhető t181

« Reply #88 Dátum: 2010, 11 18, 14:49:12 »
Koszi szepen,importaltam a reg fajlt es nagyon szepen elindult a camera gomb....magatol.....feltettem az "AE buton plus"-t is es nagyon szepen mukodik.Annyi meghatarozast lehet csinalni a gomboknak hogy nincs annyi progi a Miocskan :D.Mi jut eszembe.....az a501es nem bir tobb mint 2GBos memokartyat mert az iGo elfoglal majdnem egy egesszet?.......Ha nem az se baj,meg veszek egy kartyat,amugy is ritkan navigalok. Udv mindenkinek! :)

Igen, elég sokmindent tud:D
Nemtud sajnos többet, próbáltam.:(
de van egy progi, amit ha felraksz, elvileg támogat többet is.
ha érdekel utánanézhetek.

Nem elérhető szsystem

« Reply #89 Dátum: 2010, 11 18, 15:18:04 »
Igen, elég sokmindent tud:D
Nemtud sajnos többet, próbáltam.:(
de van egy progi, amit ha felraksz, elvileg támogat többet is.
ha érdekel utánanézhetek.

Ok , koszi szepen elore is! :ok:

Nem elérhető tigerjr

• Navigáció / Navigation: Igo 8
  • PDA: Mio A501
  • PDA ROM: r37.3.108
« Reply #90 Dátum: 2010, 12 08, 17:36:40 »
Oké ;)

Nos, a telepítés (Ansar-féle 6,5 rom) szokásosan zajlott; semmi fennakadás; a cheksum calculating húzodott el feltűnően sokáig; melynek után az első elindulásra (kalibrálás, stb...) 6 percet vártam. A "dizájn" dacára nem tűnt lassúnak; kicsit inkább nehézkesnek :) ... A kamera elindításához nincs elég memória, kispórolta a Bubble Breaker-t, A progik futása  (Office, Notes, Media Player, stb.) stabil, csak nehogy hívjanak telefonon :D... akkor halál. Az akksit roppant-mód gyorsan lemeríti... És ebben a legrosszabb az,h nem is tudod felmérni Akkud állapotát: a jelző nem követi le... Míg az Elmi 6.1-ével 3 napig is elvoltam, ezzel egy nap; és Demoklész kardjaként lebeg fölötte a kikapcs... ... Kezelhetőségét tekintve gyorsan hozzá lehet szokni a kényelemhez (valóban nagyon barátságos, logikus a felület), de a gyorsabb vezérléshez szokott ujjak-kezek néha összegubancoják a dolgokat:) (Üres sms küldése, nem kívánt telefonhívás-indítás, ;), amit aztán próbálj meg kapkodva kilőni;) ) ..

Összeségében, mint már néhány előttemszóló is megfogalmazta: szép-szép, de nem erre a Miókára való. A küllem ne menjen a megbízhatóság rovására.   Ha ráér az ember, és van négy akksija a zsebben, akkor ajánlom, mert (pl. a Rock-os style) dekoratív külsőt kölcsönöz kütyünknek; és remek felhasználófelületet biztosít (a nehézkességét leszámítva).

6.1.:

Neee. 5 percig volt fent, és sokat mondok :). Részemről használhatatlannak minősítettem: Egyik legidegesítőbb tulajdonsága az én szemszögemből: Közvetlenül a menüből nem tudod megnézni az sms-eidet... egyből válasz-sms-t akar íratni veled; miközben azt sem tudod, mire kellene válaszolnod.

Majd még részletezem, ha össze tudom szedni ama szenvedelemmel telt nap történéseit, mikoron MIO-frissítgetésekre adtam a fejem :D

Minden jót:

tigerjr

Nem elérhető sume

• PDA: Gigabyte GSmart S1205
  • PDA ROM: Rom : EEU
« Reply #91 Dátum: 2011, 02 06, 14:36:36 »
Oké ;)

Nos, a telepítés (Ansar-féle 6,5 rom) szokásosan zajlott; semmi fennakadás; a cheksum calculating húzodott el feltűnően sokáig; melynek után az első elindulásra (kalibrálás, stb...) 6 percet vártam. A "dizájn" dacára nem tűnt lassúnak; kicsit inkább nehézkesnek :) ... A kamera elindításához nincs elég memória, kispórolta a Bubble Breaker-t, A progik futása  (Office, Notes, Media Player, stb.) stabil, csak nehogy hívjanak telefonon :D... akkor halál. Az akksit roppant-mód gyorsan lemeríti... És ebben a legrosszabb az,h nem is tudod felmérni Akkud állapotát: a jelző nem követi le... Míg az Elmi 6.1-ével 3 napig is elvoltam, ezzel egy nap; és Demoklész kardjaként lebeg fölötte a kikapcs... ... Kezelhetőségét tekintve gyorsan hozzá lehet szokni a kényelemhez (valóban nagyon barátságos, logikus a felület), de a gyorsabb vezérléshez szokott ujjak-kezek néha összegubancoják a dolgokat:) (Üres sms küldése, nem kívánt telefonhívás-indítás, ;), amit aztán próbálj meg kapkodva kilőni;) ) ..

Összeségében, mint már néhány előttemszóló is megfogalmazta: szép-szép, de nem erre a Miókára való. A küllem ne menjen a megbízhatóság rovására.   Ha ráér az ember, és van négy akksija a zsebben, akkor ajánlom, mert (pl. a Rock-os style) dekoratív külsőt kölcsönöz kütyünknek; és remek felhasználófelületet biztosít (a nehézkességét leszámítva).

6.1.:

Neee. 5 percig volt fent, és sokat mondok :). Részemről használhatatlannak minősítettem: Egyik legidegesítőbb tulajdonsága az én szemszögemből: Közvetlenül a menüből nem tudod megnézni az sms-eidet... egyből válasz-sms-t akar íratni veled; miközben azt sem tudod, mire kellene válaszolnod.

Majd még részletezem, ha össze tudom szedni ama szenvedelemmel telt nap történéseit, mikoron MIO-frissítgetésekre adtam a fejem :D

Minden jót:

tigerjr

Én is osztom a fent leírt dolgokkal  sajnos a mio-mat nem tudom már használni sem (Ansar-féle 6,5 rom) miatt :-( annyira gyorsan le merül és nem tudok mit kezdeni vele mert nem is tudom lecserélni vagy egyáltalán törölni
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném
És a fórumokon irt activesync problémát sem tudtam megoldani mert állítólag az meríti le az aksit hamar
Help köszönöm

Nem elérhető sume

Re: MIO A501 - ROM frissítés
« Reply #92 Dátum: 2011, 02 20, 11:32:31 »
hogyan cserélted vissza mert nekem sehogyan nem jön össze és már mindenhogyan próbáltam :'(

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
« Reply #93 Dátum: 2011, 02 20, 18:11:00 »
hogyan cserélted vissza mert nekem sehogyan nem jön össze és már mindenhogyan próbáltam :'(

Úgy próbálod, ahogy You are not allowed to view links. Register or Login?

forrás: You are not allowed to view links. Register or Login :olvass:
Ma még vidáman kacagsz,
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető sume

« Reply #94 Dátum: 2011, 02 20, 20:15:34 »
már próbáltam de nem tudtam össze hozni egy kicsit a szöveget nem tudom értelmezni  és követni lehet hogy kicsit értetlen vagyok  :(
és nem jött össze nem tudom milyen fájlt hova is kéne átrakni meg ilyenek
bocs de kicsit bonyi számomra  >:( >:(
de majd ha lesz egy kis időm próbálkozok még hátha össze jön

Nem elérhető sume

« Reply #95 Dátum: 2011, 02 21, 11:22:48 »
ha valaki tud egy jobban megfogalmazott rom csere leírást winimig fájl-al conso féle rom cserére azt megköszönném  ;) nem tudom értelmezni a folyamatot köszi 

Nem elérhető sume

« Reply #96 Dátum: 2011, 02 26, 10:25:01 »
megoldottam a problémát vagyis rá jöttem a probléma okára tehát Windows 7 alatt nem működik a ChiSync33 vagyis minden úgy megy ahogy leírás mondja de a sárga csík vagyis a rom csere nem jön létre
Windows xp-n csak úgy hasítót mikor rácsatlakoztam most 6.1 rom használok és elméletileg meg szűnt  a gyors lemerülés csak egy napja cseréltem le a by ansar féle 6.5 winmo amit nem ajánlok olyanoknak akinek mio a501 van  :taps: :D

Nem elérhető hadadyors86

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Mio A501
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: JVR
« Reply #97 Dátum: 2011, 04 21, 18:16:52 »
Sziasztok. Nekem sehogysem jön össze ez a hangerő fel reset power ... valaki segitsen kérem

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
« Reply #98 Dátum: 2011, 04 21, 21:23:05 »
Sziasztok. Nekem sehogysem jön össze ez a hangerő fel reset power ... valaki segitsen kérem

A bootloader menüt szeretnéd elérni? Mert az kicsit másképp kell. ;)

1st method: OS UPGRADE THROUGH USB

1. Download the USB ROM updater tool.
2. Check that your PDA is not connected to your PC.
3. Disable USB option in Active Sync by right clicking on tray icon, Choosing <Connection Settings> and then Unmarking <Allow USB connections> (Do not forget to enable this after finishing the guide).
4. Enter in the bootloader menu by pressing and holding VolumeUP button + NavigationDown button and then pressing and holding RESET button for 4 seconds and releasing the reset button and when the menu appears then the other pressed buttons.
5. In your PDA select option FlashROM Upgrade > CE img with USB
6. Connect your PDA to the PC through USB and wait a couple of seconds.
7. In your PC Run the ROM updater and press OK.
8. In your PC select the OS file (BDTL0_SCOTERMSFLSH50.bin) that you want to restore as image File 1, press OK and follow the instructions in your PC and in your PDA screens.
Ma még vidáman kacagsz,
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető A501

• Navigáció / Navigation: Igo 8
  • PDA: MioDigiWalkerA501,Samsug omnia2 (I8000)
  • PDA ROM: r57.3.108-NXXJJ1 CSC: XEHJG5/O2Droid
« Reply #99 Dátum: 2012, 06 09, 08:16:16 »
Nekem valamiért a R57 rom frissítés nem akar felmenni az R37-esre . Ha valaki leírná hogyan kell azt megköszönném . (S.O.S)lenne