Két-három hét?! Olyan sokáig akarsz várni?
Az a gáz, hogy most van dolgom rendesen, ide-oda kell szaladgálni, ezt kell csinálni, azt kell csinálni, a telefonra meg közben szükség van, úgyhogy nem áldoznám fel a közel háromnegyed éve hibamentesen működő OCK ROM-ot az újdonság utáni vágy oltárán
Meg bevallom, kicsit félek is tőle, elszoktam már a ROM-olgatástól, "fénykoromban" egy-két óra alatt mindent feltelepítettem, beállítottam, de egyre inkább használati eszközzé vált az Omnia, ha most kéne a nulláról belaknom egy rendszert, biztos pislognék pár percig, hogy mi hogy is volt...
De most néztem, hogy a kijelzője még tökéletes, nem érzékel félre, az akksi sincs vészesen elhasználódva, ha nem nyaggatom sokat, két-három napot röhögve kibír, ha csak telefonálok, akkor többet is. Úgyhogy ha ne adj' Isten valami más el nem romlik rajta, akkor még simán használható a gép néhány hónapig. És ha már így hosszútávra tervezek, akkor valamelyik unatkozós pillanatomban úgyis feldobom rá az egyik Yonn ROM-ot.
Azt amúgy figyelitek, hogy tegnap megint új verzió jött ki? Beszarás, itt vagyunk egy három éve megjelent telefonnal, aminek még mindig van támogatottsága. És nem is akármilyen...