0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
GPS Aids V2 használja valaki?Ha igen dobjon egy Pü-t hogyan kell használni vagy egyáltalán kell-e...
hmm..ez azért lehetséges mert nem kell kicsomagolni!:Damit leszedtél azt már tallózhatod is odinba ott majd látni fogod hogy .tar-os!hajrá!
Köszi, a FAQ-ot már végigolvastam. Oké, hogy felrakom a JVB-t, és aztán csak a kernelt, de utána hogy aktiválom a lagfixet? Illetve mikor érdemes a Factory Reset elindítása? Köszönöm!
JVB-n használja valaki az Animated Weather-t? Nekem nem hajlandó csak mínusz celziuszokat mutatni!! Mindent frissítettem már és nem képes eljönni a sarkköri klímától!!
bár láttam van új verzió de nem frissítettem lehet ugy jó lenne nekem
Szerintem pont a frissítés miatt mutat mínusz fokokat.
Lehet, hogy igazad van. Mikor visszatettem az appokat, frissített a rohadék.
Sziasztok!Az mitől van, hogy odin-os JVK-ra reddors féle JVB-t telepítek (ez is odinos csak egy tar van), majd rádobtam a Simply honey-t és eltűnt a status bar-om??Már újra próbáltam JVK reparttal, majd rögtön Simply de így sincs status bar!!!!!SEGÍTSETEK!!!!!
Leszedtem, újra tettem, semmi! Kár érte, pedig szerettem ezt az appot! Akkor búcsú.
Sziasztok!Extended Power menü, "custom" unlock screen van az alap JVB-hez?Előre is köszönöm a választ!
Nincs.
Kb. 2 hete nekem is minuszokat mutatott - egészen tegnapig. Tegnap azt mondta, ő most updateli magát... Ezután rendbe jött. Egyből 30 fokkal melegebb lett. :-)
felrakod a jvb t amit leszedtél ha megvan download módba a telód odinba a pda részhez betallózod a kernelt(ajánlot a voodoo pár oldallal visszább találsz hozzá linket most telón vagyok nem akarok visszakeresni) rádugod a telód a gépre start és ujraindul majd a telód ha felrakta. sok ideig fog bootolni és közbe hangokat fogsz hallani mert konvertál ext4be a voodoo ha megvan ban lagfixed és hazsnálhatod boldogan!hajrá!
hogy kell képet felrakni ?? valamiért nem sikerül...