0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
[KERNEL] DamianGTO Ultimate Ginger Kernel (Beta 3) **2011-03-31**You are not allowed to view links. Register or Login
Most próbáltam és nem indul a Sygic. A 2.3.3+Supercurio van a vason. Az IGO simán megy. Más Próbálta már a Sygic-et?
Fájó pont ez nekem is, a Sygic nem támogatja a GB-et.
Nexus S-nek látja a facebook a telót
Nekem ment stock rommal simán.
Szerintem azért beszélünk el egymás mellett mert Sygic-ot írunk Mobile Maps és Aura helyett. Nekem egy (jogtiszta) MM10-em van, az nem indult el eddig semmilyen GB romon. Te minden bizonnyal az Aura-ra gondolsz, ami ezek szerint megy, hurrá!
Pontosan így van, ahogy mondod. Az Aura fut nálam .
Nem arról volt szó, hogy március utolsó hetében jön a Gingerbread?
ezt a kérdést nem láttam semelyik topikban szóval felraktam a samfirmware-ról ezt a romot a galaxys-re:I9000XXJVK ## 512.PIT Version 2.3.3 2011 March DOWNLOAD 1 file select NO .PITminden frankó egy bajom van hiába van bekapcsolva az autaomatikus képernyőelforgatás nem fordul el csak a játékoknál, filmnél de pl. már a justpictures sem forditja el a képeket s az alap böngésző sem fordul, de még a twlauncher sem, találkozott vki ezzel a hibával, van rá lehetőség javítani. nincs kedvem már megint uj romot felhuzni rá
Milyen kernelt használsz hozzá? Azért mert egyes kernel vagy root nem jól kezeli a forgatást.
Nekem is ez volt a bajom vele, de inkább visszatettem a 2.2.1-et míg a végleges ki nem jön...
2.6.35.7-i9000xwjv1-cl31216root@dell101#2
Pontosan az a helyzet, amit anzo írt, jvk romhoz jv1 kernelt tettél fel, én is így jártam. Aztán reflash után feltettem ezt:CF-Root-XX_OXA_JVK-v2.7-CWM3RFSYou are not allowed to view links. Register or Loginazóta minden tökéletesen működik.
köszönöm a segítséget akkor itt csak annyit kell tennem amit a galaxy faq-ban van, mégpedig:"Telepíteni Odinnal kell, re-partition nélkül, PDA-ba tallózva!"