Szóval bemész a nem hivatalos romoddal reklamálni. Ok. Aztán majd írd meg mit mondtak
Szóóóóval... beszéltem egy szervizes emberrel. Azt mondta, hogy a rendszer az általuk kiadott romokat azonosítja és ha mással frissítettem okkor nem annak veszi. arra a kérdésemre nem igazán tudott válaszolni, hogy egy telefon szolgáltató, miért nem hívószám alapján azonosít, mivel a szerződésben sincs egyetlen kitétel sem arra nézve, hogy csak a t-mobilnál vásárolt készülékkel és pláne nem az onnan való romokkal működne a mobil-tv szolgáltatás. A szerződésben mondjuk csak az van, hogy 3G és/vagy HSDPA alkalmas készülék a feltétel. Arra, hogy hogyan számolják a forgalmat azt mondta a srác, hogy náluk így is elkülöníti a forgalom számláló a Net és a Tv forgalmát. Ha nem lenne előfizetésem nem tudnám nézni Dogával sem. Magunk közt szólva ez utóbbi két mondatnál nem volt 100% magabiztosság a hangjában.
Tehát azért figyelnem kell a forgalmat egy ideig. És
Más! Tegnap óta azt vettem észre, hogy az új GB szépen szopja az akkut ha be van kapcsolva az mobilnet. Ilyesmit tapasztal valaki?