ha jól értem akkor olyan zenét tesz be magától csengőhangnak ami egy másik mappában van? és nem gyári hang?
Igen jól érted. Valamitől egyszer csak megbolondul és nem az addigi beállított csengő- üzenet- rendszerhangokat használja. Rendszer és üzenethangnak a gyáriból rak be magának, viszont a külső sd kártyámon tárolt egyik zeneszámon kezd el csörögni ha hívnak. Nem jöttem rá hogy miért, minek a hatására teszi ezt, mert teszem azt ha a külső sd-vel megszakad a kapcsolata akkor berak gyári hangot, még meg is érteném. De hogy a külső sd-ről, egy olyan mappából aminek aztán végképp semmi köze a fentebb leírt mappaszerkezetre, hát ez magas. Ja és mindíg ugyanazt a számot rakja be. egyelőre ott tartok hogy csak JVU-t tettem fel, a JW5-öt már nem, és nem a semaphore 2.4.7.kernelt hanem a cf-t. Eddig nincs az előzőekben írt kijelző vibrálás, a csengőhangok is a helyükön vannak. A JW5 mit változtat, mennyire fontos felrakni? Előtte kipróbáltam a TsunamICS-t, nagyon tetszett. De ment a levesbe mert nincs benne fm rádió, az nálam alap. Kár érte mert nagyon faja.