2024, 11 23, 12:30:17

Szerző Téma: [ROM] Gyári/Samfirmware Gingerbread (2.3) - SGS  (Megtekintve 344870 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
Re: [ROM] Gyári/Samfirmware Gingerbread (2.3) - SGS
« Reply #3650 Dátum: 2012, 06 15, 21:04:15 »
You are not allowed to view links. Register or Login
nem nem, egyik sem volt.
azonban ahogy olvastam a fórumot mindenkinek az van ajánlva, hogy először 3 file-os 2.3 -at rakjon fel, majd JW5..
én tegnap szereztem be a telefont függő volt és jól meg is szenvedtem az unlock-al.. a lényeg, hogy egy 2.2-es rendszert raktam rá, és azt "frissítettem" jw5-re.. ez lehet a bibi, mi?
Igen,az.Mikor froyoról áttérnél gingerre,egy 3 fájlos romot tegyél fel elsőnek,Ez lehet akár a jvu is,utána mehet a jw5.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
    • Superlative Сasual Dating - Authentic Ladies
  • Navigáció / Navigation: Google maps / Waze / Apple Maps
  • PDA: iPhone 12 Pro
  • PDA ROM: Gyari OS
Re: Re: [ROM] Gyári/Samfirmware Gingerbread (2.3) - SGS
« Reply #3651 Dátum: 2012, 06 15, 22:43:44 »
Igen,az.Mikor froyoról áttérnél gingerre,egy 3 fájlos romot tegyél fel elsőnek,Ez lehet akár a jvu is,utána mehet a jw5.
a jw5 után egy séma kernel még esetleg:)

Nem elérhető domojko1

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: JW5+ Semaphone 2.4.7
« Reply #3652 Dátum: 2012, 06 15, 23:12:46 »
ha jól értem akkor olyan zenét tesz be magától csengőhangnak ami egy másik mappában van? és nem gyári hang?

Igen jól érted. Valamitől egyszer csak megbolondul és nem az addigi beállított csengő- üzenet- rendszerhangokat használja. Rendszer  és üzenethangnak a gyáriból rak be magának, viszont a külső sd kártyámon tárolt egyik zeneszámon kezd el csörögni ha hívnak. Nem jöttem rá hogy miért, minek a hatására teszi ezt, mert teszem azt ha a külső sd-vel megszakad a kapcsolata akkor berak gyári hangot, még meg is érteném. De hogy a külső sd-ről, egy olyan mappából aminek aztán végképp semmi köze a fentebb leírt mappaszerkezetre, hát ez magas. Ja és mindíg ugyanazt a számot rakja be. egyelőre ott tartok hogy csak JVU-t tettem fel, a JW5-öt már nem, és nem a semaphore 2.4.7.kernelt hanem a cf-t. Eddig nincs az előzőekben írt kijelző vibrálás, a csengőhangok is a helyükön vannak. A JW5 mit változtat, mennyire fontos felrakni? Előtte kipróbáltam a TsunamICS-t, nagyon tetszett. De ment a levesbe mert nincs benne fm rádió, az nálam alap. Kár érte mert nagyon faja.

Nem elérhető radicspeter

• Support-ER
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
  • PDA: NeXus 5
  • PDA ROM: KOT49H
« Reply #3653 Dátum: 2012, 06 16, 03:48:50 »
Igen jól érted. Valamitől egyszer csak megbolondul és nem az addigi beállított csengő- üzenet- rendszerhangokat használja. Rendszer  és üzenethangnak a gyáriból rak be magának, viszont a külső sd kártyámon tárolt egyik zeneszámon kezd el csörögni ha hívnak. Nem jöttem rá hogy miért, minek a hatására teszi ezt, mert teszem azt ha a külső sd-vel megszakad a kapcsolata akkor berak gyári hangot, még meg is érteném. De hogy a külső sd-ről, egy olyan mappából aminek aztán végképp semmi köze a fentebb leírt mappaszerkezetre, hát ez magas. Ja és mindíg ugyanazt a számot rakja be. egyelőre ott tartok hogy csak JVU-t tettem fel, a JW5-öt már nem, és nem a semaphore 2.4.7.kernelt hanem a cf-t. Eddig nincs az előzőekben írt kijelző vibrálás, a csengőhangok is a helyükön vannak. A JW5 mit változtat, mennyire fontos felrakni? Előtte kipróbáltam a TsunamICS-t, nagyon tetszett. De ment a levesbe mert nincs benne fm rádió, az nálam alap. Kár érte mert nagyon faja.
Icseken FM radió csak a sporit van amit ha észrevettél le lehet tölteni pl az updateme-n keresztül is!
with Tapatalk 2 by SyxalaG
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető bsptya

• PFC Fan
  • PDA: HTC One (M7)
  • PDA ROM: ARHD 90.1
« Reply #3654 Dátum: 2012, 06 16, 14:02:25 »

igen, ez volt a gubanc.. most mindent klappol JW5 + Sema  :taps: köszönöm!
ext4 format megvolt meg led értesítő is beállítva :) van még valami ajánlott extra?

Nem elérhető domojko1

• PFC Fan
« Reply #3655 Dátum: 2012, 06 16, 14:31:37 »
Icseken FM radió csak a sporit van amit ha észrevettél le lehet tölteni pl az updateme-n keresztül is!
Bakker azt észre se vettem. Lehet újból felvakarom.
Közben meg rájöttem hogy mi okozza a csengőhang galibát. Ne röhögjetek ki....... a my backup. Azzal szoktam visszarakni a naptár bejegyzéseket, meg a lejátszási listámat, és közben nullázza a hangbeállításokat.:-)

Nem elérhető domojko1

• PFC Fan
« Reply #3656 Dátum: 2012, 06 17, 21:33:41 »

Nos feltettem ismét a TsunamICS-t. Ez a sporit a spirit fm netrádió akarna lenni? Mert ha igen akkor annál azért vannak jobb magyar netrádiók is, pl.: rádió1, juventus, tesztelve működnek. Play áruházból tölthető.

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #3657 Dátum: 2012, 06 17, 21:37:31 »
Nos feltettem ismét a TsunamICS-t. Ez a sporit a spirit fm netrádió akarna lenni? Mert ha igen akkor annál azért vannak jobb magyar netrádiók is, pl.: rádió1, juventus, tesztelve működnek. Play áruházból tölthető.
Igen,az a spirit akar lenni.Az mind szép és jó amit írsz csak az a baj hogy azok netes rádiók,a spirit meg fm rádió.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető domojko1

• PFC Fan
« Reply #3658 Dátum: 2012, 06 17, 22:05:03 »
Igen,az a spirit akar lenni.Az mind szép és jó amit írsz csak az a baj hogy azok netes rádiók,a spirit meg fm rádió.

Upsz, bocsánat, én azt hittem az is netes :-X

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #3659 Dátum: 2012, 06 18, 07:47:44 »
Upsz, bocsánat, én azt hittem az is netes :-X

FM és háát nem valami szép de a célnak tökéletesen megfelel végül is:)

Nem elérhető domojko1

• PFC Fan
« Reply #3660 Dátum: 2012, 06 18, 21:33:43 »
FM és háát nem valami szép de a célnak tökéletesen megfelel végül is:)
Egy linket legyen szíves valaki, mert már végképp nemtom melyik az. :oops:

Nem elérhető radicspeter

• Support-ER
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
Re: Re: Re: [ROM] Gyári/Samfirmware Gingerbread (2.3) - SGS
« Reply #3661 Dátum: 2012, 06 18, 21:47:28 »
Egy linket legyen szíves valaki, mert már végképp nemtom melyik az. :oops:
Google play...>:D
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető domojko1

• PFC Fan
« Reply #3662 Dátum: 2012, 06 18, 22:19:38 »
Google play...>:D
Haha, baró tréfás. És ott melyik, mert kb 120 spirit alkalmazás van? Nah mindegy törlöm a fenébe az egészet. Nem kínlódok tovább. Megy vissza a Gb.

Nem elérhető radicspeter

• Support-ER
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
« Reply #3663 Dátum: 2012, 06 18, 22:32:08 »
Haha, baró tréfás. És ott melyik, mert kb 120 spirit alkalmazás van? Nah mindegy törlöm a fenébe az egészet. Nem kínlódok tovább. Megy vissza a Gb.
Figyu én csak azt furcsálom hogy miért a 2.3 topikba írod ezt???

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #3664 Dátum: 2012, 06 18, 22:34:48 »

Meg fogsz lepődni. Spirit FM 2 darab van, amiből kis olvasással kiderül, hogy pont 1 felel meg a kívánalmaknak.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető domojko1

• PFC Fan
« Reply #3665 Dátum: 2012, 06 18, 23:44:38 »
Figyu én csak azt furcsálom hogy miért a 2.3 topikba írod ezt???
Azért mert jaffika89-el volt egy beszélgetésem, és abból alakult. De nem kérdezek többet :)

Nem elérhető domojko1

• PFC Fan
« Reply #3666 Dátum: 2012, 06 19, 00:17:34 »
Meg fogsz lepődni. Spirit FM 2 darab van, amiből kis olvasással kiderül, hogy pont 1 felel meg a kívánalmaknak.
A lekezelő stílusból köszönöm nem kérek. Az hogy spirit fm, még nem mondta senki. Ha csak azt írod a keresőbe hogy spirit baró sok mindent fog kiadni. Kipróbáltam egy pár app-ot de nem az volt egyik sem, ezért vettem a bátorságot hogy megkérdezem hogy miről is van szó egyáltalán /ezek szerint nem kellett volna/. Olvasni olvasom csak túl sok értelme nincs mert nem anyanyelvem az angol, nem is tanultam, így aztán nem is értem. Hidd el hogy nem azért kérdezőskődők hogy téged bosszantsalak  hanem azért mert nem tudom vagy nem értem. Elnézést kérek nem szerettem volna senkit megbántani.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
Re: Re: Re: Re: [ROM] Gyári/Samfirmware Gingerbread (2.3) - SGS
« Reply #3667 Dátum: 2012, 06 19, 05:26:46 »
A lekezelő stílusból köszönöm nem kérek. Az hogy spirit fm, még nem mondta senki. Ha csak azt írod a keresőbe hogy spirit baró sok mindent fog kiadni. Kipróbáltam egy pár app-ot de nem az volt egyik sem, ezért vettem a bátorságot hogy megkérdezem hogy miről is van szó egyáltalán /ezek szerint nem kellett volna/. Olvasni olvasom csak túl sok értelme nincs mert nem anyanyelvem az angol, nem is tanultam, így aztán nem is értem. Hidd el hogy nem azért kérdezőskődők hogy téged bosszantsalak  hanem azért mert nem tudom vagy nem értem. Elnézést kérek nem szerettem volna senkit megbántani.

Pedig te is leírod néhányszor, de mindegy...
Szedd le, tedd fel, de saját felelősségre.

Tapatalk 2 & SGS & ICS

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #3668 Dátum: 2012, 06 19, 07:53:54 »
Azért mert jaffika89-el volt egy beszélgetésem, és abból alakult. De nem kérdezek többet :)

A topik választása tényleg nem a legjobb volt:) de semmi gond:) sikerült megoldani a problémát? ha nem akkor kérdezz nyugodtan most egész nap a gép előtt vagyok és nagyon szívesen segítek!:)

Nem elérhető domojko1

• PFC Fan
« Reply #3669 Dátum: 2012, 06 19, 09:04:27 »
Idézetet írta: jaffika89 link=topic=2962.msg48438,5#msg484385 date=1340085234
A topik választása tényleg nem a legjobb volt:) de semmi gond:) sikerült megoldani a problémát? ha nem akkor kérdezz nyugodtan most egész nap a gép előtt vagyok és nagyon szívesen segítek!:)
Igen sikerült, de műkődésbeli problémái vannak, ami elengedhetetlen a mindennapi használatom során. így aztán megy vissza a mézeskalács. Köszönöm az eddigi segítségedet, és a + hozzáállásod. Ha így felajánlottad(félve még mielőtt jön sok hozzászólásal rendelkező topikgazda, és rám nem szól hogy magyarul se tudok olvasni) megkérdezném, nem lehet valahogy megoldani hogy ne emelkedőn csörögjön? A másik hogy ami a tsunamics-ben van billentyűzet, az vajon melyik lehet, fel lehet tenni gb-re?

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #3670 Dátum: 2012, 06 19, 10:50:35 »
Igen sikerült, de műkődésbeli problémái vannak, ami elengedhetetlen a mindennapi használatom során. így aztán megy vissza a mézeskalács. Köszönöm az eddigi segítségedet, és a + hozzáállásod. Ha így felajánlottad(félve még mielőtt jön sok hozzászólásal rendelkező topikgazda, és rám nem szól hogy magyarul se tudok olvasni) megkérdezném, nem lehet valahogy megoldani hogy ne emelkedőn csörögjön? A másik hogy ami a tsunamics-ben van billentyűzet, az vajon melyik lehet, fel lehet tenni gb-re?

nekem nem emelkedően csörgött a gyári GB jw5. sajnos nem tudom hogy melyik bill van a tsunamics-ben de ha abba a topikban elárulják neked, akkor természtesen le lehet tölteni még szerintem a playből is, de ha onnan nem is az XDA-n tuti hogy fent lesz és természtesen fogod tudni használni:)

Nem elérhető domojko1

• PFC Fan
« Reply #3671 Dátum: 2012, 06 19, 12:00:15 »
nekem nem emelkedően csörgött a gyári GB jw5. sajnos nem tudom hogy melyik bill van a tsunamics-ben de ha abba a topikban elárulják neked, akkor természtesen le lehet tölteni még szerintem a playből is, de ha onnan nem is az XDA-n tuti hogy fent lesz és természtesen fogod tudni használni:)
Akkor ezt nem értem. Azt hittem mindenkinél úgy csörög hogy az elő kettő csengés kb fele hangerőn, és utána teljes hangerő. Azt gondoltam ez samu "ficsőr", ezek szerint nem. Na hurrá, megint egy egyedi okosság? Tulajdonképpen nincs semmi külön kívánságom a bill-el kapcsolatban, az lenne a legjobb ha a gyáriban lenne magyar de nincs. Asszem gyik.-ban láttam valahol magyar bill-t gb-re de halott a link. Leszedtem az anysoft keyboard-ot de azon meg másképp van a kiosztás, állandóan félreütök. :hmm:

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #3672 Dátum: 2012, 06 19, 13:49:31 »
Akkor ezt nem értem. Azt hittem mindenkinél úgy csörög hogy az elő kettő csengés kb fele hangerőn, és utána teljes hangerő. Azt gondoltam ez samu "ficsőr", ezek szerint nem. Na hurrá, megint egy egyedi okosság? Tulajdonképpen nincs semmi külön kívánságom a bill-el kapcsolatban, az lenne a legjobb ha a gyáriban lenne magyar de nincs. Asszem gyik.-ban láttam valahol magyar bill-t gb-re de halott a link. Leszedtem az anysoft keyboard-ot de azon meg másképp van a kiosztás, állandóan félreütök. :hmm:

Tedd fel a gyári magyar romot és lesz benne magyar nyelv:) a csengésed pedig nem biztos hogy egyedi, szerintem ez is rom függő:) ha rászánod magad hogy feltedd a hivatalos magyar romot akkor segítek;)

Nem elérhető domojko1

• PFC Fan
« Reply #3673 Dátum: 2012, 06 19, 16:49:11 »
Tedd fel a gyári magyar romot és lesz benne magyar nyelv:) a csengésed pedig nem biztos hogy egyedi, szerintem ez is rom függő:) ha rászánod magad hogy feltedd a hivatalos magyar romot akkor segítek;)
De hát a gyári magyar rom van rajta amit macik kollegának linkeltél, én is azt tettem fel. Magyar nyelv van benne csak magyar billentyüzet nincs

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
Re: Re: Re: Re: [ROM] Gyári/Samfirmware Gingerbread (2.3) - SGS
« Reply #3674 Dátum: 2012, 06 19, 17:00:25 »
De hát a gyári magyar rom van rajta amit macik kollegának linkeltél, én is azt tettem fel. Magyar nyelv van benne csak magyar billentyüzet nincs

Ha a többi topikot is olvasnád, rég találtál volna nem is egyet.

Tapatalk 2 & SGS & ICS