Oksi.... csinálom... ha minden igaz, pont azt töltöttem le,... ami nem jött össze
Rakom
ha így csinálod menni fog:) de ez nem ICS! ez a jelenleg hivatalos (és várhatóan a legutolsó) magyar rom, amit a samu az ICS helyett adott ki az sgs-re value pack néven:)
ha még ez után is szeretnéd rootolni és ext4be konvertálni (bár szerintem fölösleges mert így most teljesen gyári állapotban van a telefonod) akkor :
You are not allowed to view links.
Register or
Login innen letöltöd a Semaphore_2.7.4.tar filet ezt odinba a pda-hoz betallózod (nem kell kicsomagolni:) ) nem kell se pit se raprt, és start, ezzel rootoltad a telefont.
ha ez megvan akkor feltettem neked ide: You are not allowed to view links.
Register or
Login az ext4 konvertáló progit ezt letöltöd feltelepíted:)
az ext4es progihoz egy kis használati utmutató:
először is célszerű a system mappából törölni valamit hogy azt is át tudja konvertálni ext4-be (sajnos alapból kevés hozzá a hely) ezt ugy tudod megcsinálni hogy letöltöd pl a root explorer appot, megnyitod felül átállítod írás módra majd bemész a system/app mappába és onnan törlöd pl a swipe.apk-t.
ezután megnyitod az ext4es appot ami spueruser jogot fog kérni, megadod neki:), és rámész a convert to ext4-re és kész is vagy ha lefutott:)