0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Ha winrar ban nézem akkor is ugyanazt hozza!Bármelyik fájlkezelőben nézem!Csak az a fura, hogy mikor a jvt pakkot leszedtem és kicsomagoltam szépen kiadta a különböző fájlokat!Pda.hoz modemhez stbDe ebben az esetben ha kicsomagolom csak egy zImage jelenik meg és kész.Ezt ha berakom odinba ott tar.-t mutat, de félek hogy nem lesz jó!Mivel a kis ikonja sem ugyanaz kicsomagolás után!
Sziasztok nagyon kellene nekem ez ( You are not allowed to view links. Register or Login) (Hivatalos romok címen van írva a legelső oldalon) és a telenoros kellene nekem,de a CODE nevezetű fájlt nem bírom leszedni valaki nem tudná elküldeni nekem az összes szükséges fájlt az ODIN telepítéséhez?mert 2.3.6 van az S-emen(I9000) és a wifit ledobálja,és régebbit szeretnék feltenni,valaki kérem segítsen You are not allowed to view links. Register or Login az email címem
nem a romoddal van gond, csak állítsd be a wifi routert...az ip cím megjegyzését vedd le forever-ről 2 hétre a dhcp beállításoknál
értettem!Átállítom csak meg kell találnom és ha mégis a szoftver a ludas ? akkor el tudnád küldeni a fájlokat amik kellenek az Odinhoz ? am 1-2 másodpercre ledobja a wifit,utána újra csatlakozik Meg amíg 2.3.4 volt fent addig tökéletes volt,2.3.6 után kezdte ezt a hülyeségét
a router lesz az...egyébként a wifi driverek fent vannak az aláírásomban perka pont alatt
Megtaláltam a fájlgyűjteményed de nem tudom mit használhatnék fel belőle belkin enhanced wireless router n150 Ez az én routerem ?!
JW5 ös Rom van fent.. semaphore 2.7.4 scbm kernel van fent.. viszont a gps sehogy se akar bejönni ehhez a romhoz melyiket ajánljátok? mert nagyon fontos lenne..JVO illetve JVT-t próbáltam nem müködik ( nem talál gps-t jelet ((
ugyanez volt nekem is.A megoldás: BUJP5 modem - perkától szedtem le.
Tudnátok ajánlani egy romot ami stabil,vagy legalább nem fagy le hetente!
Iszonyat lassú a jvt a icshez képest, lenne már olcsó a s3Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Sziasztok,Egy root kernel linket tudnátok adni?Előre is köszi.
mégis mihez? milyen romhoz?
Bocsi ... JW5Ezt találtam eddig: You are not allowed to view links. Register or LoginEz jó lehet hozzá?
Sziasztok!Van egy olyan gondom, ha felrakom a JW5_JVC_JW4.tar-t tökéletesen működik az internetmegosztás, ahogy felrakom a Semaphore 2.7.4-et a hibát ír a megosztásnál. Mit használjak, hogy rendesen működjön?Előre köszi.
Pl. használhatnád a keresőt...A Semaphore appban tegyél pipát a netfilter-hez és menni fog.