0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Na feltettem egy XWJV1 es romot 2.3.2 szinte tök ugyan az mint a steam 2.9.9 esm volt annyi difivel hogy előbbi nem volt ilyen fapados
Sziasztok!Olyan kérdésem lenne, hogy mi van már ezzel a végleges Gingerbread-el? Nem úgy volt, hogy Márciusban ki fog jönni? Ehhez képest van 1 verzió, ami meg tiszta bug.. Csak azért kérdezem, mert direkt nem próbáltam ki a Darky 9.3/9.4-et, mert erre vártam.. Jó lenne most már valamit tudni! Köszi!
Ne feledjük, hogy még március van! De a Samsung ugye híres a késésekről / csúsztatásokról, úgyhogy lehet bejön a decemberi jóslatom és "csak" áprilisban kapjuk meg a mézeskalácsot.
JVK néven új verzió tűnt fel, márc 20-i build.Többet még nem tudok, én is most olvastam
és ezt hol találtad mert samfirmwaren nincs fent.
9000XWJVK ## 512.PIT Version 2.3.3 2011 March UPLOAD = BUSY 1 file select NO .PIT
Na hagy szóljon:You are not allowed to view links. Register or LoginXXJVK
GT_I9000_XXJVK_XXJVK_OXAJVK_Sbl.exe??? Exe?
Töltsed :ok:Nem mindegy mi van a végére írva
It's compressed with 7z..Unpacked it's 295MB Start the Phone now with jvk..
én is találtam"Weekend Special: Samsung I9000XXJVK Online! Android 2.3.3! FAST LINK: You are not allowed to view links. Register or Login Pass samfirmware.com use .PIT512"GT_I9000_XXJVK_XXJVK_OXAJVK.rar | 158.5 MBYou are not allowed to view links. Register or Login
Letöltöttem, de a felrakással még megvárom a tapasztalatokat. A JV1 sem olyan rossz, csak néha elfogy a memória és akkor kifagy az egész rendszer. Remélem javították ezt, meg a böngészőt és akkor számomra ennyi elég is.
I9000XXJVK ## 512.PIT Version 2.3.3 2011 March Links 1 DOWNLOAD: You are not allowed to view links. Register or LoginLinks 2 DOWNLOAD: You are not allowed to view links. Register or LoginSamfirmware-s linkek. Jelszó: samfirmware.com
arany tubicám. a links1 az ugyan az, amit én linkeltem
Én is várom. Doc témájában olvastam, hogy ma vagy holnap ott is megjelenhet és ha már ők is kiadják, nem lehet olyan rossz. JV1-t a sok hibája miatt nem rakták be a konyhába.