0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Nem tudja valaki, hogy az öt ikonos tw launcherbe hogy kell belevarázsolni az ötödik ikont? Ha húzom akkor kuka van. Valami könyvtárba kell másolni?
Hello mindenkinek. Már többsyör is próbáltam feltenni JVU romot sema kernellel de sajnos egy idő után nagyon belassul. Nem tudom mi lehet az oka. Valaki ha tudna segiteni megköszönném.
lagfix-et bekapcsolod?
Csináltam 1 factory resetet és most a belső sd akarom törölni.Kérdés a következő belső sd formázása mehet telefonról ?
*2767*3855# Factory format (teljes formázás)
Szia Limahl !!! Annó jvz nél is te segítettél most pedig jvu előtt álok.
sziaugyan ugy megy,,,,vagy már nem emlékszel?
odin már bevan töltve jvu odexel. ha kész a format utána ráteszem.Aztán pedig elin romot akarok cwmből ez már annyira nem megy. help
Szia!Ha jvu fent van, akkor rootolod, az elin romot felmásolod a telefonra. Elindítod cwm be a telefont.. wipe chace és wipe dalvik chace, ezután kiválasztod az install zip from sd card/choose zip from sd card opciót, betallózod az elin rom zip-jét és mehet az install.üdv
ok akkor teszek fel 1 sema kernelt 2.5 vagy vagy 2.5sc ?
fent van az elin rom,most látom hogy tett fel új kernelt.Gondolom most mehet vissza ujra a sema 2.5. IGAZ ?
Wipe chache partion meg dalvik cache megoldja a gondod.
bekell lépni a programokba. !! tehát - Programok- menü (érintő gomb ) - szerkesztés- és le húzod amelyik kell !
Sziasztok tudna nekem valaki linkelni egy működő 3 file-os jw1 romot. Előre is köszi.(A hivatalos oldalról felénél mindig leáll)