Csak én vagyok ilyen "szerencsés"?
JVU-val gyakran FC-zik a Phone.apk hívás végén. Érdekes, hogy korábbi ROMoknál csak bluetooth kapcsolat esetén dobott ilyet, most meg néha BT nélkül is, máskor meg BT-vel sem.
update:
asszem meg is találtam a megoldást:
You are not allowed to view links.
Register or Login
... kipróbálom izibe'
Ma nekem is előjött BT telefonálás után. Letöltöttem a csomagot, (miért 7zip a formátuma? Igazán gondolhatnának a pda-ra letöltőkre is, így még fel kellett tennem az You are not allowed to view links.
Register or
Login, hogy ki tudjam csomagolni.)
Ha már errefelé járok elmesélem friss gps tapasztalataimat. Két napja figyelem a kis bestiát, egyre jobb, de azért vannak anomáliák. Teljesen nyitott úton 5-öt lát 3-at használ (továbbiakban 5/3), ez szépen felkúszik akár 9/9-re is, ám időnként gondol egyet és 9/0 lesz akár percekig. Ezután szépen lassan észhez tér, 9/2-4-6, majd elindul visszafelé. Szűk utca elején eldobja, az utca közepén elkap 2-3-at. Elég rapszódikus a drágám, idegen helyen biztosan nem merném rábízni magam. Még mindig az odex gyári van fent, ma JVT modemmel. A fogyasztása viszont kiváló, BT használattal, folyamatos wifivel és GPS nyüstöléssel reggel hn 7-től mostanáig 45%. Fogalmam sincs mi a csuda baja lehet a GPS-nek