Azt hiszem egy kis időre felfüggesztem én is a GB kisérleteket.
A hétvégén nem volt túl nagy forgalmam a telefonomon ezért nem is jöhettek ki olyan hibák mint, hogy egy hívás után nem ébred fel a kijelző csak az akksi kivétel segít, nem ébresztett anak ellenére, hogy futott az ébresztő tehát nem az volt a hiba, hogy bezáródott mert esetleg keveselte a memória mennyiséget a rendszer.
A live wallpaper beállításaimat rendszeresen elfelejti.
A WiFi tethering is elég bizonytalanul működött nem mindíg osztott ki IP címet.
egyelőre megy vissza a 2.2.1 és várunk a következő kiszivárogtatott 2.3-ra.
Sajnos én is oda jutottam, hogy legjobb ezentul kivárni a tökéletes romig. A hétvégén mást se csináltam csak raktam, töröltem a romokat. Valahogy eggyik se tökéletes itt még. Az eggyikben ez hiányzik, a másikban amaz. A harmadik meg lefagy, vagy belassul.
Kivagyok mostmár nagyon, de hát a kiváncsiság és a próbálgatás mindig hajt előre. Ezek szerint néha ez se jó. Szegény sgs, hogy min nem ment keresztül a mostani vikkenden is.
Volt itt már GB V1, Ultra 1.3-1.4, Bezke GB,S5, Darky, ilyen kernel, olyan kernel. Szerintem csak a régi 2.1 nem került föl rá, a napokban. Pedig már az is megforgott a fejemben. Na mindeggy most valahogy leragattam megint a Darky féle utolsónál. Talán számomra ez a rom most a legstabilabb (mármint az ujabbak között) Igaz itt is néha megjátsza magát az aksi fogyasztás, és hirtelen 50% leesik 5% ra. Ezt már kétszer eljátszotta velem. A GB-t meg kivárom mire megszerkesztenek egy stabil jó verziót. Na akkor megint nekirontunk a RoM(B)olásnak