0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
ha egy tar fájl az egész ,,,,akkor nem kell semmi,,,,csak odin ,,,pda ba be ,,,,repart és pit nélkül......de arra figyelj oda,hogy ha van bekapcsolt lagfix most a telodon,,,,az legyen kikapcsolva,,,,mert nem fog be bootolni.
a dowload modra gondolsz?azért vagyok ennyire kérdezös kedvemben, mert régen kicsit bealudt a mobil
most nézem neked most tényleg froyo,,,,van fent,,,,mert arra tegyél 1,,,, 3 fájlos,,,repart ,,,pit-es 2.3.4-et aztán ted rá ezt szerintem.
és utána csak a pda-ba kell máshová nem
és utána csak a pda-ba kell máshová nem melyiket ajánlanád?
Ha azt akarod feltenni, akkor elöbb linkelte az FTP oldalt ott megtalálod a 3fájlos JVZ-t De az aláírásomban is ott fut a link
kösz de ez 2.3.6 nem lesz gond a I9000XWJVT ## 2.3.4 2011 September I9000TMHJV2 Hungary (T-mobile) utána ezt nyomom rá mert a szolgáltató beállításai nincsenek meg
KIES nél mi a legfrisebb rom? :OLinketek van 2.3.3 romhoz? Köszi
független vagy szolgáltatós?
Független kellene.
itt mindent megtalálsz,,,letölthetsz,,,,odinnal felrakhatod You are not allowed to view links. Register or Login
Full gáz, de nem tudom, hogy kell frissíteni Odinnal. Ezek a fájlok nekem nem mondanak semmit meg hogy mi kellhet még, anno nagyon nem ezek voltak, a kereső meg nem adott ki semmi használhatót így hirtelen. Sammobile-ról letöltöttem a JW1-et. Van benne Apboot-tal kezdődő, Code-dal kezdődő és egy Kernellel kezdődő fájl. Mit hova? Mi kell még? Elvileg háromfájlos repartos szűz telepítést csinálnék, mert az ICS kinyúvasztotta az SGS-emet meg engem is.
PIT - .pitPDA - CODE...... .tarPHONE - MODEM....... .tarCSC - CSC......... .tarapboot meg az 1.8 as odinban van, de ha gingered volt fent akkor,,,,1.3 as odinnal anélkül is felmegy.
Köszi limahl, tehát apboot nem kell. A Code tiszta sor, de a Kernel lenne a modem/phone akkor? CSC-t meg pitet még csak-csak vakarok valahonnan. Vagy ezt most megszívtam és ez így egy egyfájlos...? ICS volt most fenn. Előtte GB.
hát nem tom mit szedtél le ,,,és honnan?
Sammobile.com és utolsó JW1... De asszem inkább lehúzom a JVZ-t, hátha az emészthetőbb lesz.
You are not allowed to view links. Register or Logina jw1 be a jvt csc -ét tedd.
Miért a W1-et rakod fel miért nem a 3fájlos JVZ-t Az meg ott van az aláírásomban
azt is teheti csak a jw1 az ujabb,,,,és ahogy nézem xda-at meg kerneleket ,,,mostanába minden jw1 re jön.
Én sehol nem találok JW1-hez ilyen root-ot CF-Root-XX_OXA_JVZ-v4.3-CWM3RFS