0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
A Semaphore beállításaiban a voodoo settingsbe "darknerre" állítottam, azóta jó! Köszönöm!
A mási kettő a darkner-alt gamma, és a stock-color mit csinál? Nem merek rányomni.
Én is felraktam a JVZ-t sema 2.2.1-es kernellel de minden FC-zet így visszaraktam a JVT-t
Sőt nekem nincs adatkapcsolatom sem..... Nem tudom, hogy a JVZ rom, vagy a sepamphore 2.1.1 bm kernel miatt. Amúgy a JVT romra jó a semaphore 2.1.1 kernel?
Érdekes.Én mióta JVZ-t tettem fel egyetlen akadás vagy FC sem volt.JVT-vel ritkán,de előfordult.Úgyhogy a hiba szerintem nálatok van.Esetleg a sema bm kernelében van a hiba.
Nekem JVT-n eddig nem volt FC tehát én maradok a JVT-nél talán ha majd lesz 2.3.7 akkor azt majd felteszem de semmi különbséget nem láttam a JVT és a JVZ között
JVZ-hez a BM-es kernel volt fent neked is?
Nálam a sima volt fenn
Rom rakása után csináltám wipe cash, meg wipe partition? Nem kellenének ezek?
ha repart-al tetted ,,,,nem.
Nekem nem nagyon jött be a JVZ. Úgy csináltam mindent ahogy beszéltük. Egyszer borzasztóan megzakkant, meg nincs adatkapcsolatom. Rakjam vissza a sima 2.1.1 kernellel a JVZ-t? Vagy JVT 1.9.1 kernellel?
be van állitva hogy legyen? én nem tettem fel a jvz-ét mert lányomé lett a teló....neki meg semmi baja a jvt-vel.ugyhogy jvz-ről nem tudok nyilatkozni
Akkor most újra kezdem a JVZ rom+a 2.1.1 nem BM-es kernellel. Neked van adatkapcsolatod?
Mi van beállítva? Szerintem megpróbálom a JVT-t. Ehhez is jó a lagfixes progi ami az aláírásodban van?
az APN-t beállítottad? én is visszatoltam a JVT-t+sema 1.9.1-et még egy kérdés akksi kalibrálás után mikor lemerül a telefon akkor kikapcsolt állapotban kell feltölteni vagy rádugom töltőre és bekapcsolom és úgy?
Kikapcsolt állapotban.Majd,ha feltöltött,akkor CWM.Wipe battery stats.De,ha már egyszer megcsináltad,akkor új Rom felrakása miatt szerintem felesleges újra.