2024, 11 30, 04:53:20

Szerző Téma: [ROM] Gyári/Samfirmware Gingerbread (2.3) - SGS  (Megtekintve 345382 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
Re: Gingerbread (2.3)
« Reply #1725 Dátum: 2011, 06 13, 11:05:44 »
Nálam egyelőre nem jött be ez a jvp.Felraktam ahogy kell,mellékeltem hozzá egy darkcore kernelt,root jog megvan de a root explorerrel mégsem tudtam visszamásolni a data/app mappát ahogy eddig is szoktam,így hirtelen ötlettől vezérelve kipróbáltam egy hazai romot.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető Bala

• Nem: Férfi
  • PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #1726 Dátum: 2011, 06 13, 14:17:13 »
[KERNEL] Semaphore Kernel JVH, JVP (CF-Root + voodoo sound v9 + OC/UV + BLN)
You are not allowed to view links. Register or Login

A Tegrak 23 onenand után a második leggyorsabb kombó!  :taps: :ok:

Nem elérhető Swenk

• PDA: I9070 Advance
  • PDA ROM: KITKAT Carbon rom
« Reply #1727 Dátum: 2011, 06 13, 15:02:31 »
A fene egye meg! Itt van ez a jó kis 2.3.4 rom és most meg 2x is előjön egy hülye hiba. Telefonálás után/ vonalas szám/
beszélgetés vége gomb megnyom, bont,majd hibaüzenet: " Bocsánat, az com akármi phone.apk váratlanul leállt. Kényszerbezárás, ok és elment a térerő. Más nem választható. Újraindít, visszajön. Ez így nem túl praktikus.
Van rá valami megoldás? Amit csináltam eredetileg:JVP rom Odinnal 3 file, 512 pit, majd, mivel először tegnap jelentkezett DARCcore 2.7.1-en, ma speedmod kernel fel. És ezzel is.

Nem elérhető Bala

« Reply #1728 Dátum: 2011, 06 13, 15:12:36 »
A fene egye meg! Itt van ez a jó kis 2.3.4 rom és most meg 2x is előjön egy hülye hiba. Telefonálás után/ vonalas szám/
beszélgetés vége gomb megnyom, bont,majd hibaüzenet: " Bocsánat, az com akármi phone.apk váratlanul leállt. Kényszerbezárás, ok és elment a térerő. Más nem választható. Újraindít, visszajön. Ez így nem túl praktikus.
Van rá valami megoldás? Amit csináltam eredetileg:JVP rom Odinnal 3 file, 512 pit, majd, mivel először tegnap jelentkezett DARCcore 2.7.1-en, ma speedmod kernel fel. És ezzel is.
Én ezzel a hibával még nem is találkoztam  :hmm: pedig annyi romot/kernelt kipróbáltam már, hogy kezd szétesni a samu..

Nem elérhető Swenk

« Reply #1729 Dátum: 2011, 06 13, 15:53:55 »
Én ezzel a hibával még nem is találkoztam  :hmm: pedig annyi romot/kernelt kipróbáltam már, hogy kezd szétesni a samu..
Hát ezzel még én sem! Azért lehet, hogy fel kell menteni a Romot. Én egy quickdial nevű képes progit használtam gyorshívásra. Most ezt jól levettem, hátha ez a bűnös, nem szereti a 2.3.4-t Figyelgetem, mi a helyzet.

Nem elérhető visit

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: meztelen AOKP bulid5
« Reply #1730 Dátum: 2011, 06 13, 16:12:53 »
ejnye, ejnye...
mit írtam itt?:
« Reply #1722 Dátum: Ma - 09:35:51 »

Szóval csak találkozunk vele...

Nem elérhető Swenk

« Reply #1731 Dátum: 2011, 06 13, 16:18:09 »
Még valami. Speedmod kernel van fent, és Woodoo Control Plus. Az előző DARCcore kernelnél a Woodoo Control Plus-ban láttam, hogy EXT4 vagy rfs. Speedmodnál, ami most van fent nincs ilyen WCP-ban. Bementem a recoverybe, ahol én csak azt találtam, hogy convert to EXT4, alatta convert to rfs. Csináltam megint egy convert to EXT4-et, 3 lépésben dolgozott, a végén convert to EXT4 done. Ez alapján úgy tűnik nekem, hogy a file rendszerem már EXT4 jelenleg. De állapotot nem mutat cwm-ben, azt sem tudom, hogy a systemet is megcsinálta, vagy csak az appokat és nem mond semmit a woodoo control plus sem. Vajon most mi lehet a helyzet lagfix ügyben? Jó ez így? Tudom, hogy nem titkoljátok el, ha hülyeséget beszéltem :D

Nem elérhető visit

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: meztelen AOKP bulid5
« Reply #1732 Dátum: 2011, 06 13, 16:21:13 »
Még valami. Speedmod kernel van fent, és Woodoo Control Plus. Az előző DARCcore kernelnél a Woodoo Control Plus-ban láttam, hogy EXT4 vagy rfs. Speedmodnál, ami most van fent nincs ilyen WCP-ban. Bementem a recoverybe, ahol én csak azt találtam, hogy convert to EXT4, alatta convert to rfs. Csináltam megint egy convert to EXT4-et, 3 lépésben dolgozott, a végén convert to EXT4 done. Ez alapján úgy tűnik nekem, hogy a file rendszerem már EXT4 jelenleg. De állapotot nem mutat cwm-ben, azt sem tudom, hogy a systemet is megcsinálta, vagy csak az appokat és nem mond semmit a woodoo control plus sem. Vajon most mi lehet a helyzet lagfix ügyben? Jó ez így? Tudom, hogy nem titkoljátok el, ha hülyeséget beszéltem :D

Jó ez így! Mondjuk az "appokat" biztosan nem csinálta meg :-), max az "ágyacskájukat".

Nem elérhető Swenk

« Reply #1733 Dátum: 2011, 06 13, 16:23:10 »
ejnye, ejnye...
mit írtam itt?:

Hogy milyen igazad van! Akkor egyelőre kuka, megy vissza Bezke romja. Köszönöm a figyelem felhívást.
Így az alább írt EXT4 gondom sem érdekes, mert Bezkénél és az előző romnál minden tiszta volt számomra is.

Nem elérhető Swenk

« Reply #1734 Dátum: 2011, 06 13, 16:23:45 »
Jó ez így! Mondjuk az "appokat" biztosan nem csinálta meg :-), max az "ágyacskájukat".
Ok, köszönöm.

Nem elérhető Swenk

« Reply #1735 Dátum: 2011, 06 13, 16:27:39 »
Ok, köszönöm.
Jól van na, de azért egy "képkeretezőtől" /operatőr/ nem várható szakszerű definició, pláne linuxos. :D :D

Nem elérhető Bala

« Reply #1736 Dátum: 2011, 06 13, 17:07:19 »
ejnye, ejnye...
mit írtam itt?:

Akkor nálam késik a hiba egy kicsit..  :D :taps: :ok:

Nem elérhető Mr.Gold007

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S 7 edge
  • PDA ROM: Nugat 7.0
« Reply #1737 Dátum: 2011, 06 14, 06:50:23 »

Én ez alapján csináltam.És jo lett.

Galaxy S 7 edge

Nem elérhető guifater

• PDA: Samsung Galaxy SIII (I9300)
  • PDA ROM: Galaxy SIII
« Reply #1738 Dátum: 2011, 06 14, 08:59:28 »
Sziasztok Guruk!
A hét végén, hosszas tépelődést követően odinnal felraktam a 2.3.4-t Az alábbiakat tapasztaltam.Aksiidő jo, memoria jo,gyorsaság jo, de.. sehogy nem tudom a 3G-t  ill. semmilyen gyorsabb adatkapcsolati módot aktiválni.  :'( Csak kizárolag edge modban dolgozik.
Figyelembe véve koromat - nem a HY-tech világában nöttem fel - segítsen már valaki, mi lehet a gond :ima:
A vezeték nélküli hálozatok/mobilszolgáltatok beállításánál kipipáltam a Csomagkapcs.haszn. modot, ill. az adathálozat üzemmodnál ráböktem  és aktiválva modra változott, de nem akar dolgozni, és nem is jelzi, hogy bekapcsolta volna.
Megjegyzem a ROM csere előtt minden rendesen müködött a Froyo 2.2.1-l
Várom a segítőkész hozzászóllásokat.
guifater

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #1739 Dátum: 2011, 06 14, 09:03:19 »
Be van állítva, hogy ne csak GSM módban legyen? :)
Beállítások, Wi-Fi, Mobilhálózat, hálózat mód GSM/WCDMA-nál van a pipa?

Nem elérhető guifater

• PDA: Samsung Galaxy SIII (I9300)
  • PDA ROM: Galaxy SIII
« Reply #1740 Dátum: 2011, 06 14, 09:09:44 »

Igen! Automatikus üzemnél van a zöld jel.
guifater

Nem elérhető Moszkva

• PDA: Samsung Galaxy S III & Samsung Galaxy Tab 10.1 3G
« Reply #1741 Dátum: 2011, 06 14, 10:41:00 »
Szevasztok!

Probléma merült fel a Gyömbér rom használata közben, mégpedig amikor megpróbáltam feltelepíteni az általam oly sokat használt Navitel programot. Lehetséges, hogy a Navitel nem használható a Gyönbér alatt, vagy valami egyéb beállítást felejtettem ki?

Na pá

Nem elérhető SyxalaG

• PDA: LG G2
  • PDA ROM: Stock 5.0.2
« Reply #1742 Dátum: 2011, 06 14, 16:46:10 »

jól értelmezem hogy ha csak a GSM van kiválasztva akkor még véletlenül sem tudja használni a méregdrága mobilnetet? remélem igen mert nekem eddig nem volt mobilnet és nem is kellett erre a telenor beállított vmi sz*rt anélkül hogy én tudtam volna róla és kapjuk otthon a számlát hogy csinált 2 lekérést (nemtom mi az) és 2000 valahányszáz forint lesz ez most... 
ha már mobilnetet akarnék akkor min. 1GB/hónap lenne nem pedig olyan hogy 13Ft/10Kb...  rablás >:(

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1743 Dátum: 2011, 06 14, 18:22:21 »
jól értelmezem hogy ha csak a GSM van kiválasztva akkor még véletlenül sem tudja használni a méregdrága mobilnetet? remélem igen mert nekem eddig nem volt mobilnet és nem is kellett erre a telenor beállított vmi sz*rt anélkül hogy én tudtam volna róla és kapjuk otthon a számlát hogy csinált 2 lekérést (nemtom mi az) és 2000 valahányszáz forint lesz ez most... 
ha már mobilnetet akarnék akkor min. 1GB/hónap lenne nem pedig olyan hogy 13Ft/10Kb...  rablás >:(
Nem jól értelmezed, akkor is megy a net csak lassabban. (GPRS/Edge)
Egyébként nem értelek benneteket. Androidos telefon és nincs mobilnet előfizetés.

You are not allowed to view links. Register or Login:

Mobil Online:
100MB   Ha kevésbé intenzíven interneteznél mobiloddal: e-mailezéshez és alkalomszerű - napi kb. 1-2 oldal – böngészéshez   100 MB   990 Ft   Túlforgalmazás : 0 Ft

De ti tudjátok, hogy inkább rettegtek, hogy mekkora számla jön ki, vagy inkább letiltjátok a mobilnetet.   
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Gejzaba

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: ICS
« Reply #1744 Dátum: 2011, 06 14, 18:35:15 »

Mit állított be a Telenor a tudtod nélkül?  :shock:

Nem elérhető kamikaze77

• PDA: Note 4 N910C
« Reply #1745 Dátum: 2011, 06 14, 18:50:06 »
Egyébként nem értelek benneteket. Androidos telefon és nincs mobilnet előfizetés.

You are not allowed to view links. Register or Login:

Mobil Online:
100MB   Ha kevésbé intenzíven interneteznél mobiloddal: e-mailezéshez és alkalomszerű - napi kb. 1-2 oldal – böngészéshez   100 MB   990 Ft   Túlforgalmazás : 0 Ft

De ti tudjátok, hogy inkább rettegtek, hogy mekkora számla jön ki, vagy inkább letiltjátok a mobilnetet.   
"napi kb. 1-2 oldal – böngészéshez" LOL
okos legyél hülyéből sok van !! :)

Nem elérhető SyxalaG

« Reply #1746 Dátum: 2011, 06 14, 19:00:19 »

ok köszi
ha a csomagkapcs. használata alól ki van véve a pipa akkor ugye nem tudja használni?

nekem is megfordult már a fejemben a havi 1GB 2500Ft-ért v vmi ilyesmi de annyi helyen van már wifi hogy szinte szükségtelen, de lehet majd rendelek egyet...

Nem elérhető Gejzaba

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: ICS
« Reply #1747 Dátum: 2011, 06 14, 19:03:01 »
ok köszi
ha a csomagkapcs. használata alól ki van véve a pipa akkor ugye nem tudja használni?

nekem is megfordult már a fejemben a havi 1GB 2500Ft-ért v vmi ilyesmi de annyi helyen van már wifi hogy szinte szükségtelen, de lehet majd rendelek egyet...

A legbiztosabb, ha felhívod a 1220-at és kéred, hogy töröljék a mobil online start szolgáltatásodat.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1748 Dátum: 2011, 06 14, 19:05:46 »
ok köszi

Akkor nem. Ha nem nagyon hasznalod akkor miert nem eleg a legkisebb tulforg. dij nelkuli? Csak lelassitjak ha tulleped.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető SyxalaG

« Reply #1749 Dátum: 2011, 06 14, 19:49:48 »
Köszi a tippeket!
Lehet hogy majd beállíttatok egy kis méretű csomagot de az is lehet hogy töröltetem az egészet.
Véletlenül nem jártas valaki K9 Mailben?