0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
na az azért nem semmi hogy egy optimalizált, deodexelt, tweakelt rommal egálban van a gyári....sent from...you already know that...
Nem bizony... naggyonn gyorss
Üzemidőben eddig a legjobb: 1% / óra merülés.
Bezke romja készenlétben 6óra alatt esik 1%-ot
Hmm.. folyamatos net, auto email/sns szinkronizálás mellett? Asszem akkor cserélem is le...
Melyik a legújabb 2.3.3 rom amiben van magyar swype?
Készenlétröl volt szó
Akkor letesztelem úgy is szerintem, nálam ez a készenlét.
Lehet nálam az ha csak be van kapcsolva és semmi más amugy este 10 körül néztem az aksimat 73%-on volt reggel ugyan ugy 73%-on ált nem volt rep modban.
Meggyőztél megy fel Bezke romja. Akkor nálam folyamatos nettel is jobb lesz ennél.
Csak ne ijedj meg mert kell neki 4-5 nap mire beáll elöször még igen átverös .
Sziasztok!Látom van már 2.3.4! Ezt hogyan lehet rootolni, hogy a titanium backup-pal visszatöltsem a mentéseket?Köszönöm előre is a segítséget.
Nézegettem a samfirmware-n a CSC-ket 2.3.x-hez, de nem találtam köztük olyat, amibe lenne magyar bilentyűzet konfig (ő,ű). Én vagyok a béna, vagy tényleg nincs még magyart is tartalmazó CSC 2.3.x-hez?
Sziasztok!Valamit változott az akkumulátor merülési probléma?Vagy van rá megoldás?Láttam kint van a JVP belőle.
emberek! mindig készítsetek backupot a cuccaitokról még a legkisebb fw frissítések előtt is hogy ne járjatok úgy mint én... jól átb...altázozz a 2.3.4 mert azt hittem nem lesz wipe de volt úgyhogy most szedhetek össze mindent újra amúgy jó a rom, kicsit jobban is fest mint a 2.3.3