0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
57%-os op. rendszer fogyasztás, már töröltem az adatait a szoftverfrissítésnek, jó is volt de megint visszajött ez a fránya hiba
Próbáltad már a wipe battery stats-ot?
még nem, csak CWM/ wipe battery stats vagy hogy? ki legyen kapcsolva a lagfix?
Úgy,a lagfixet nem kell kikapcsolni.
megcsináltam, most feltöltöm és megfigyelem hogy viselkedik, amúgy az akkumulátorhasználatnál van egy android rendszer ami 24%-ot fogyaszt és egy android operációs rendszer ami 4%-ot. na most akkor mi van, nekem ez egy kicsit defektesnek tűnik, lehet mindig így volt csak eddig nem vettem észre? És köszi a segítséget!
Sikerült. Gyors, tökéletes és még a magyar swype is megy rajta. kérdés: miért origo az internetböngésző ikonja?
Egy kis T-Mobilos ajándék A hivatalos, Samsung-által kiadott (KIES-es) változatban már biztosan "Böngésző", vagy valami hasonló lesz a magyar neve!
A JVH-ban még origo
akkor pedig a t mobilnaknem sok köze van hozzá...
Öööö,várjál a wipe battery-t akkor csináld meg ha fel van töltve,az se baj ha közben rajta lóg a töltőkábelen.
Jó éjszakát: új rom a Samfirmware-n:I9000XWJVH ## 512.PIT 2.3.3 2011 May 4 CSC = I9000NEEJV3Vagy már Ti ki is próbáltátok?
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogyha Titanium backup al lementek a telorol egy játékot, és utána azt visszatöltöm akkor ugyanonnan fogom folytatni?
GTO Ginger Kernel JVH (Beta 2 V2.1) *2011-05-07*You are not allowed to view links. Register or Login
voodoo sound hangositás van már benne a ki be kapcs hang ennél is elmegy?